Masaj

Masaj

Son dakika masaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.803 masaj haberi bulunmuştur. Tüm masaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu masaj saçları uzatıyor: Günde 2 kez yapın, farkı görün!
Bu masaj saçları uzatıyor: Günde 2 kez yapın, farkı görün! Daha uzun ve gür saçların sırrı kullanılan şampuan ya da bakım ürünlerinin yanısıra saç derisinin sağlığını da gözetmektir. Saç uzaması için baş masajı yapmak saç derinizi beslemekle kalmaz daha güçlü uzamasını da sağlar. İşte saç derisine masaj yapmanın püf noktası... Saç derisine masaj nasıl yapılır?
1.04.2024 Yaşam
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor Göz altlarında zamanla oluşan halka ve morluklar pek çok kişinin muzdarip olduğu konulardandır. Yaşlı ve yorgun gösteren bu koyu halkalar için çözüm iki malzemeli masajdan geliyor.
27.03.2024 Yaşam
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor
Selülitten kurtaran eşarp yöntemi: Çin tıbbında yüzyıllardır kullanılıyor! Evde egzersizle 3 haftada sonuç veriyor Kadınların yaşadığı selülit problemi tedavisi zor olan bir durumdur. Selülitten kurtulmak için egzersiz, sağlıklı beslenme ya da masaj uygulanmaktadur. Kişiden kişiyte tedavi süreci ve sonuçları değişebilir.
14.02.2024 Yaşam
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor Spor yaralanmaları, sanılanın aksine profesyonel sporcular yerine, amatör sporcularda veya uzun süre sportif aktivitede bulunmayıp nadiren spor yapanlarda daha çok görülüyor. Medicana Ataköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, ciddiye alınmayan ve zamanında tedavi edilmeyen yaralanmaların daha sonra sadece spor hayatının değil, günlük aktivitelerin de aksamasına neden olabildiğini belirterek, "Spor sonrası şikayetlerin devamı durumunda; bağ kopması, kemik ödemi ve kıkırdak hasarı gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor" dedi.
8.02.2024 Sağlık
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı
Fuhuş çetesi operasyonu: Şifreli mesajları ortaya çıktı Diyarbakır’da polisin plazalarda güzellik merkezi ya da masaj salonu adı altında iş yerlerinde fuhuş yaptıran çeteye yönelik düzenlenen ‘Balans’ operasyonunda 4’ü kadın, 9 şüpheli gözaltına alındı. 3 aylık takipte, çete üyelerinden bir kadının tabancayla bir erkeğe ateş açması ve mühürlenen iş yerlerinin zorla açılması da kameralara yansıdı.
29.01.2024 Gündem
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları...
Sitrin Taşı Özellikleri Nelerdir? Sitrin Taşının En Bilinen Faydaları... Sitrin, ismini Fransızca bir kelime olan citron sözcüğünden almaktadır. Citron, kelime olarak limon anlamına gelir ve birinci yüzyıldan bu yana kullanıldığı düşünülmektedir.
23.01.2024 Yaşam
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Mantarı Nasıl Geçer? Tırnak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Onikomikoz olarak bilinen halk arasında tırnak mantarı olarak geçen bu cilt hastalığı özellikle tedavi edilmezse yayılma, bulaşma ve çoğalma göstermektedir. Ancak bu rahatsızlık sadece oje ya da kremler ile geçmemektedir. Sürekli yayılma eğilimi olduğundan dolayı, sıklıkla bireyler doğal tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz. 
17.01.2024 Sağlık
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sırt ağrısı, her insanın hayatının bir döneminde yaşadığı bir ağrıdır. Bu ağrı, bazı durumlarda hafif bir şekilde seyrederken bazı durumlarda da kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Sırt ağrısının altıda yatan nedenler fiziksel sorunlardan kaynaklanabileceği gibi kimi zaman da önemli bir hastalığın belirtisi olabilirler. 
17.01.2024 Sağlık
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşlar, özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Kendi kendine oluşan ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken doğal taşlar, birçok yerde kullanılmakta ve faydalarından yararlanılmaktadır. Çeşitli doğa olayları ile oluşan ve bir araya gelen bu taşlar, son derece faydalıdır.
12.01.2024 Yaşam
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Migren bir hastalıktır ve şiddetli baş ağrısı olarak bilinir. Migrenin geçmesi için rahatlatıcı çaylar içmek, ışıklı yerlerden uzak durmak ve dinlenmek gerekir. 
8.01.2024 Sağlık
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulunç Nasıl Geçer? Kulunç Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulunç, kasların gevşememesi sonucunda, oluşan sert düğümlerdir. Kolda, gövdede, bacakta oluşan kuluncun tam nedeni bilinmemektedir. Kulunç, daha çok sırt ve boyunda oluşmaktadır. 
4.01.2024 Sağlık
Kulak Ağrısı Nasıl Geçer? Kulak Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Ağrısı Nasıl Geçer? Kulak Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kulak ağrısı genellikle kaşıntı, baş dönmesi ya da iştah kaybı ile kendini belli eder. Çene, baş ve kulak bölgesindeki ağrılar da kulak ağrısının nedenlerinden sayılabilir. 
4.01.2024 Sağlık
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
3.01.2024 Sağlık
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Baş ağrısına nasıl geçeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alır. Herkesin sık sık karşılaştığı rahatsızlıklar arasında yer alan baş ağrısının genellikle altında yatan önemli bir neden bulundurmaz. Enseden gelen, şiddetli ve zonklayan baş ağrısına hafifletecek bazı çözüm önerileri bulunur. Migren ya da sinüzit nedeni ile baş ağrısı yaşayanların bunlara dikkat etmesi gerekir. 
2.01.2024 Sağlık
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Egzama Nasıl Geçer? Egzama Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Egzama, deriyi kurutan, kaşındıran ve kabaran bir deri rahatsızlığıdır. Birçok farklı sebepten dolayı meydana gelebilir. Aynı zamanda da el, yüz veya saç gibi bölgelerde oluşabilir. Egzama hem ilaçlarla hem de bitkisel yöntemlerle geçirilebilecek bir rahatsızlıktır.
1.01.2024 Sağlık
Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Burun Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Burun Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Burun Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Burun tıkanıklığı problemleri hem alerji kaynaklı hem de çeşitli gribal rahatsızlıklardan meydana gelmektedir. Nefes almada zorluk çeken kişiler için doğal pek çok tedavi yöntemi hazırlanmaktadır. Burun tıkanıklığını geçiren en yararlı tedavi tuzlu su ya da karbonatlı su kullanımıdır. Özellikle burun içerisinde oluşan iltihaplanmanın önüne geçerek burun kanallarını açmaktadır. Bunun yanı sıra mentol içerikli kremlerin burun çevresine sürülmesi de tıkanıklığın açılmasına yardımcı olmaktadır.
1.01.2024 Sağlık
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Boyun morluğu genellikle buzlu ve soğuk kompres ile geçer. Eğer hemen geçmesi gereken bir durum söz konusu olursa boyun morluğu için kapatıcı da kullanılabilir. 
1.01.2024 Sağlık
Boyun Ağrısı Nasıl Geçer? Boyun Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Ağrısı Nasıl Geçer? Boyun Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Hareketsizliğe bağlı oluşan boyun ağrıları genellikle tutulmaya da neden olmaktadır. Başın duruşunu ve sırtı destekleyen bu bölgenin belirli aralıklar ile ısıtılması ve esneme hareketlerinin yapılması önerilmektedir. İlk olarak boyun ağrısının nedeni belirlenmeli ve ona uygun şekilde tedavi planı hazırlanmalıdır. Eklem ve doku zedelenmesine bağlı olarak yaşanan ağrılar iltihaplanma kaynaklı olabilmektedir. Bu nedenle düzenli ağrı kesici uygulanması ve bu bölgeye ağrı kesici kremler yardımı ile masaj yapılması gerekmektedir.
1.01.2024 Sağlık
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları...
Yeşim Taşı Özellikleri Nelerdir? Yeşim Taşının En Bilinen Faydaları... Yeşim taşı Taş devrinden beri takılarda ve dekorasyon ürünlerinde kullanılan bir doğal taştır. Tarih süresince yeşim taşına kraliyet taşı adı da verilmiştir. 
29.12.2023 Gündem
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel fıtığı hemen hemen her yaştan kişinin başına gelebilecek bir durumdur. Bol bol istirahat etmek ve fizik tedavi programlarına katılmak kısa sürede geçmesini sağlayabilir. 
28.12.2023 Sağlık
Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Baş ağrısı başın bir bölümünde sıkıştırıcı ve gergin bir şekilde meydana gelen rahatsızlık olarak tanımlanmaktadır. Baş ağrısı birden ortaya çıkabilen ve bir anda geçebildiği gibi uzun süreli de olabilen bir ağrıdır.
28.12.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Masaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.