Marmaris

Marmaris

Son dakika marmaris haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marmaris ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marmaris haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marmaris

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marmaris gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.942 marmaris haberi bulunmuştur. Tüm marmaris haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden adalara büyük ilgi var. Turizmci Recep Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde Marmaris ve Fethiye'den Rodos Adası'na 1 haftada 5 binin üzerinde Türk turistin geçiş yaptığını söyledi. Yavuz, “Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Bayram tatilinin faturası belli oldu: 11 TL'den başlıyor
Bayram tatilinin faturası belli oldu: 11 TL'den başlıyor Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla yılın ilk uzun dönem tatili için rotalar oluşturulmaya başlandı. 5-15 Nisan 2024 tarihlerinde uçaklarda neredeyse boş yer kalmazken, otobüsçüler ek seferlere hazırlanıyor. Bu dönemde Karadeniz ve Kapadokya turlarına yoğun talep var. Bodrum, Antalya, Marmaris ve Kıbrıs da bayram tatili için en çok aranılan bölgeler oldu. Peki bu talebin faturası ne? 5 yıldızlı otellerde 4 gece konaklama 11 bin liradan başlıyor. Bir gece konaklamalı kültür turlarının fiyatı ise ortalama 3 bin lira. İşte bayram tatilcilerini yakından ilgilendiren o fiyatlar...
29.03.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.03.2024 Gündem
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı Türkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024 Ekonomi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz
Adalet Bakanı Tunç'tan casusluk yapanlara mesaj: Müsaade etmeyeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye aleyhine casusluk yapan, askeri ve siyasal yararlarımız aleyhine buralarda faaliyet gösteren hiçbir sanığa, şüpheliye müsaade etmeyeceğiz dedi.
9.03.2024 Gündem
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem Akdeniz'de, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem oldu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Malatya'nın ardından bir deprem de Muğla'da meydana geldi
Malatya'nın ardından bir deprem de Muğla'da meydana geldi Öğle saatlerinde Malatya'da meydana gelen 4.6'lık depremin ardından, saat 13.40'ta da Muğla'nın Marmaris ilçesi 4 şiddetinde sallandı.
28.12.2023 Gündem
Hayırsız evlat babasına hayatının şokunu yaşattı!
Hayırsız evlat babasına hayatının şokunu yaşattı! Bursa'nın İnegöl ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda hayırsız evlat, babasına ait dairenin içindeki eşyaları sattı.
21.12.2023 Gündem
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.
21.12.2023 Gündem
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı  Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 106 kaçak göçmen kurtarıldı. Bodrum açıklarında ise 89 kaçak göçmen ile 1 organizatör şüphelisi yakalandı.
21.12.2023 Gündem
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı
369 tesisin açılış töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi düşmeye başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Su İşleri'nce (DSİ) yapımı tamamlanan 369 tesisin açılışında, Türkiye’nin boşa harcanacak bir damla dahi suyunun olmadığını söyledi. Erdoğan, "85 milyonun her bir ferdini ‘bir damla da sen ol’ parolasıyla yürüttüğümüz su verimliliği seferberliğimize destek olmaya, katkı vermeye çağırıyorum" dedi.
11.12.2023 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi?
Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? Yalı Çapkını Marmaris'te hangi otelde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin ikinci sezonunda Korhan Ailesi'nin Marmaris'te bir otelde açacağı mağaza dikkat çekti. Asuman, Seyran, Ferit, Kaya ve Suna'nın gittiği otel hangisi? Yalı Çapkını hangi otelde çekildi? İşte detaylar...
13.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Marmaris ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marmaris haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.