Manav

Manav

Son dakika manav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manav gelişmeleri de dahil olmak üzere 755 manav haberi bulunmuştur. Tüm manav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz meyveleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı Alışverişte yeni bir dönem başladı. Geçmişte nakit olarak yapılan market, manav alışverişleri kredi kartının hemen herkes tarafından kullanılması ile birlikte yaygınlaşmıştı. Ancak kredi kartı dönemi de artık kapanıyor. Tüketiciler IBAN ile ödeme yapmaya başladı. Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riski var.
5.09.2023 Ekonomi
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler
MANAV PİDESİ TARİFİ || Manav pidesi nasıl yapılır? Osmanlı Mutfağı’ndan Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, yapılışı ve malzemeler Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta gelinler manav pidesi yapıyor. Mancarlı pide olarak da bilinen manav pidesi tarifi ise, akşam ne yemek yapsam diyenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, manav pidesi nasıl yapılır? İşte bol yeşillik manav pidesi tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler…
31.08.2023 Gündem
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi
Fiyatlardaki büyük farkın nedeni belli oldu! Halde 8 TL, tezgahta 22 TL, çözüm önerisi geldi Sebze meyve fiyatlarındaki artış sürüyor. Yaz ayları olmasına rağmen mevsim sebze ve meyve fiyatları el yakıyor. Nasıl oluyor da Antalya’da 8 TL’ye hale giren salatalık 22 TL’ye manav tezgâhına düşüyor? Aradaki farkın çözümü için TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır’dan sekiz öneri geldi.
13.08.2023 Ekonomi
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak Emekli olmak için gün sayanlara güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri öncesi esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Buna göre, küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşürülecek ve SGK'lılarla eşitlenecek. Söz konusu düzenlemeden kuaför, manav, bakkal, tesisatçı gibi 1 milyon esnaf yararlanacak.
3.07.2023 Çalışma Hayatı
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat Kurban Bayramı sürecinde kimi vatandaşlar önceden kurbanlarını alırken, kimileri de son güne bırakıyor. Bu da büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da fırsatçılar kol geziyor. Alınan bazı hayvanların kurbanlık sayılmama ihtimaline karşı uyarı gelirken, iki sahtecilik olayına karşı tedbir çağrısı yapıldı.
27.06.2023 Yaşam
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama Spor Toto 1.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak finale veda eden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu.
5.06.2023 Şampiy10
İndirim imkanı sağlanıyor! Son 8 gün
İndirim imkanı sağlanıyor! Son 8 gün Vergi Barışı Yasası yürürlüğe girdi. Bu yasayla vergi borcu olanların cezalı borç ödeme riskinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Doktor, avukat, mimar, mali müşavir gibi serbest meslek kazancı elde edenler ile Bakkal, kasap, manav gibi ticari faaliyetlerini şahsen yapan yüz binleri kapsıyor. Ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar....
23.05.2023 Ekonomi
Staj mağdurları için düğmeye basıldı! Emeklilik hakkı için ilk adım atıldı
Staj mağdurları için düğmeye basıldı! Emeklilik hakkı için ilk adım atıldı Esnafın emeklilik primi sayısının SGK’lılarla eşitlenmesinde detaylar netleşmeye başladı. Buna göre, prim indirimi düzenlemesinden; manav, bakkal, pazarcı gibi küçük esnafın yanı sıra, kendi hesabına çalışan doktor, eczacı, avukat da yararlanacak.
9.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnaflara da bir müjde vererek "Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
Vergi barışı şartları belli oldu! Yüzde 10 indirim ve taksit kararı
Vergi barışı şartları belli oldu! Yüzde 10 indirim ve taksit kararı Vergi Barışı Yasası yürürlüğe girdi. Bu yasayla vergi borcu olanların cezalı borç ödeme riskinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Doktor, avukat, mimar, mali müşavir gibi serbest meslek kazancı elde edenler ile Bakkal, kasap, manav gibi ticari faaliyetlerini şahsen yapan yüz binleri kapsıyor. Ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar....
18.04.2023 Ekonomi
İstanbul'da çeyrek altın fiyatına 1 kilo erik
İstanbul'da çeyrek altın fiyatına 1 kilo erik Baharın gelmesi ile hasadı yapılan can eriği, İstanbul'daki manav tezgahlarında yerini alırken, fiyatı şaşkına çevirdi. Şişli'deki bazı manavlarda eriğin kilosu bin 990 liradan satışa çıktı.
27.03.2023 Ekonomi
Eriğin tanesi 10, kilosu bin lira
Eriğin tanesi 10, kilosu bin lira Antalya'da manav tezgahlarına çıkan eriğin tanesi 10 liradan, kilosu ise bin liradan satışa sunuldu.
26.03.2023 Gündem
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (31), eşi Seda (31) çocukları Ahmet Eren (10) ve Esila Nazlı (5) ile 7 yıl önce satın aldığı 5 katlı binanın 2'nci katında felakete yakalandı. Gönüllüler ve ailesi tarafından yapılan aramada İzzet, kızı Esila'ya, eşi Seda da oğlu Ahmet Eren'e sarılmış halde bulundu. Enkazdan çıkartılıp, Antakya Asri Mezarlık'ta aynı mezara birlikte defnedilen İzzet Nazlı'nın çocukları için ayrı ayrı odası olan daha geniş ev aradığı ve yeni eve beyaz eşya satın aldığı ortaya çıktı. Bir mağazadan 43 bin lira karşılığında tüm beyaz eşyalarını satın alan İzzet Nazlı'nın taşınmak için hazırlık yaptığı ve kredisi henüz bitmeyen evi hem kendisine hem de çok sevdiği ailesine mezar oldu. 
15.02.2023 Gündem
Trabzonlu manavın hakem 'Yasin Kol' isyanı! Her maç sonrası küfür ve hakarete maruz kalıyor
Trabzonlu manavın hakem 'Yasin Kol' isyanı! Her maç sonrası küfür ve hakarete maruz kalıyor Trabzon'un Sürmene ilçesinde manav Yasin Kol'un (39), Süper Lig hakemi Yasin Kol ile fiziksel benzerliği ve aynı adı- soyadı taşıması, başına dert oluyor. Müsabakalardan sonra sosyal medyadan hesabının hakeme ait olduğunu sanan taraftarların tepki, hakaret ve küfürlerine maruz kalan Kol, suç duyurusuyla çözüm arıyor. Yaşananlara üzüldüğünü söyleyen Kol, "Yasin Kol maçı yönetiyor, hakaretleri ben ve ailem yiyoruz" dedi.
30.01.2023 Yaşam
Markette 30, pazarda 10 lira!
Markette 30, pazarda 10 lira! Kocaeli'de zincir marketlerin manav reyonları ile semt pazarlarındaki fiyat farkı tepkilere sebep oluyor.
15.01.2023 Ekonomi
4 adet erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL
4 adet erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL Kayseri'de kış ayında özellikle aşeren kadınların ilgi gösterdiği, manavda paketler halinde hazırlanan içinde 4 adet bulunan 50 gram erik 89, 5 adet kiraz 125 TL’den satışa sunuldu. Manav Mustafa Benli, ürünlerin yurt dışından geldiğini belirterek, “Fiyatlarımız geçen seneye göre artış gösterdi. Mevsim dışı meyveler için hamile eşleri günün her saati arıyor. Kapatmış olsak bile gece gelip dükkanı açıyoruz" dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Kiraz fiyatı gram altını solladı! Kilosu 1.250 TL
Kiraz fiyatı gram altını solladı! Kilosu 1.250 TL Türkiye’de hasadına mayıs ayında başlanması beklenen kiraz, Güney Amerika ülkesi Şili'den gelerek tezgahlarda yerini alırken fiyatı ise gram altını solladı.
4.01.2023 Ekonomi
Hamilelere ilaç gibi geliyor! Kilo fiyatı açıklandı
Hamilelere ilaç gibi geliyor! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en büyük örtü altı yetiştiriciliğinin yapıldığı Antalya'nın Serik ilçesinde, ekimi Eylül ayında yapılan kışlık karpuzun Aralık ayında da hasadı gerçekleştiriliyor. Yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden karpuzun kış mevsiminde de üretimi yaygınlaşırken, üreticinin yeni kazanç kapısı oldu.
22.12.2022 Ekonomi
Plastik poşet fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! 75 kuruş talebi
Plastik poşet fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme! 75 kuruş talebi Marketçiler, alışveriş poşetlerine zam yapmaya hazırlanıyor. Halen, her poşet için kasada 25 kuruş ücret tahsil eden marketçiler poşet fiyatının 75 kuruş olmasını talep ediyor.
2.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Manav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.