Makyaj

Makyaj

Son dakika makyaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makyaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makyaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makyaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makyaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.397 makyaj haberi bulunmuştur. Tüm makyaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, sosyal medyanın da etkisiyle son zamanlarda çılgınlık haline dönüşen çok fazla sayıda kozmetik ve makyaj malzemesi kullanımının, 40 yaş civarı başlaması gereken cilt bariyeri sorunlarını, 18'li yaşlara kadar düşürdüğünü söyledi. Cilt bariyerinin çökmesi ise egzamadan aşırı akneye, tedavisi daha uzun sürecek ve daha çok masrafa yol açacak tablolara yol açıyor.
14.04.2024 Gündem
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var?
BİM 2-5 Nisan aktüel katalog 2024 yayınlandı! BİM Salı ve Cuma fırsatlarında indirimli hangi ürünler var? BİM aktüel ürünler kataloğu yayında. 2 Nisan Salıdan itibaren silgi sünger, saç spreyi, ip askılı atlet, soket çorap, bölmeli organizer, makyaj çantası indirimli fiyatlarla raflarda yer alacak. Cuma fırsatları ile ayakkabılık, kızartma tenceresi, çantalı vakumlu hurç geliyor. İşte 2-5 Nisan BİM aktüel katalog ürünleri.
1.04.2024 Ekonomi
Makyajda hataya yer yok: Bunu yapanın cildi 10 yıl birden yaşlanıyor!
Makyajda hataya yer yok: Bunu yapanın cildi 10 yıl birden yaşlanıyor! Makyaj, günden güne değişen teknikleri ve trendleriyle koyu halkalar, kırışıklıklar, lekeleri gizlemek için etkili bir araçtır. Ancak doğru yapılmadığında sizi 10 yıl birden yaşlandırabilir.
1.04.2024 Yaşam
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu?
Oruçluyken makyaj yapmak orucu bozar mı? Makyaj orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapmak mekruh mu? Oruç ibadeti yerine getirilirken, oruç tutan vatandaşlar makyajın orucu bozup bozmadığına dair Diyanet’in açıklamalarını yakından takip ediyor. Ramazan ayı içerisinde de makyaj yapmayı isteyeler oruçlu olmaları durumunda oruçlarının akıbetini sorguluyor. Oje sürmek, rimel kullanmak, allık sürmek ve benzeri birçok makyaj ürünü kullanmak isteyip ama oruç tutacaklar öncesinde arama motorlarına yöneldi. Peki, oruçluyken ruj sürmek orucu bozar mı, Makyaj yapmak orucu bozar mı, oruçluyken makyaj yapılır mı? Oruçluyken ruj sürmek mekruh mu?
12.03.2024 Astroloji
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor
"Kalıcı makyajda büyük tehlike! Sağlığı tehdit ediyor Kadınların özellikle son yıllarda talep gösterdiği kalıcı makyaj uygulamalarının cilt sağlığına zararlı olduğunu söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Eda Yıldırım, “Estetik açıdan pratik gözükse de bu uygulamalar cilt sağlığına zararlı. Yoğun alüminyum içeren kimi ürünler, vücut üzerinde ciddi yan etkilere ve hastalıklara neden oluyor, sağlığı tehdit ediyor" dedi.
22.02.2024 Yaşam
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Günlük yaşantımızda aynaları çok fazla kullanırız. Bu aynaların da çeşitli seçenekleri bulunuyor. Özellikle bazı sektörlerde çeşitli aynalar kullanılmaktadır. Tümsek ayna da en çok kullanılan aynalar arasında yer alır. Tümsek ayna genellikle otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılır. Kozmetik endüstrisinde de tümsek ayna kullanılmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
60 saniyeden fazlası kabusa neden oluyor! Kalıcı oje yaptırmadan önce bunu mutlaka yapın!
60 saniyeden fazlası kabusa neden oluyor! Kalıcı oje yaptırmadan önce bunu mutlaka yapın! Son dönemde kadınların çokça tercih ettiği kalıcı ojeler uzun süre dayanmasıyla biliniyor. Klasik oje çeşitlerine göre yaptırması daha uzun olsa da ortalama 45 dakikada kurumasıyla biliniyor. Ancak kalıcı oje uygulamasında kullanılan ultraviyole ışınları tam bir kabusa neden olabiliyor.
31.01.2024 Yaşam
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce problemleri genetik ya da çeşitli nedenlerden oluşmaktadır. Sivilce problemleri için geliştirilmiş pek çok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Kişilerin cilt yapısına uygun şekilde önerilen tarifler ile sivilce görünümü ve oluşan lekelenmeler de kısa süre içerisinde geçmeye başlamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı
Danla Bilic yaptırdığı estetikleri sıraladı YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan Danla Bilic sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Danla Bilic son olarak ise yaptırıdğı estetikleri tek tek sıraladı.
8.01.2024 Magazin
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor
Uzmanından cilt lekeleri olanlara uyarı! Cildin gençleşmesi kolajenden geçiyor Makyaj her zaman kurtarıcı olmayabiliyor. Sağlıklı bir cilt dengeli beslenmek kadar, düzenli cilt bakım rutinlerini aksatmamaktan da geçiyor. Temizlik, nemlendirme ve güneş koruması cilt bakımının temelini oluştururken, bol su içmek, vitamin ve mineral açısından zengin besinleri tüketmek ise cildin genç ve taze kalmasının en önemli rolünü oynuyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da güzelliğin sadece makyajla değil, sağlıklı yaşam alışkanlıklarıyla ve düzenli uygulanan temel cilt bakım adımlarıyla mümkün olduğunu söylüyor ve sizler için makyaja gerek duymadan en iyi halinizde görünebilmeniz için nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor.
30.12.2023 Sağlık
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, gözde meydana gelen bir rahatsızlık olarak bilinmektedir. Göz kapaklarında bulunan birçok yağ bezesi olduğunu söylemek mümkündür. Yağ bezelerinin kanal ağızları ise kirpik diplerine açılmaktadır.
27.12.2023 Sağlık
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi?
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi? Ecem Taşer’in eşi Ali kimdir? Merak konusu oldu. Ecem Taşer'in Fas tatilinde eşini aldattığı iddaiları sonrası gündeme gelen Ali Taşer için araştırmalar yoğunlaştı.
27.12.2023 Gündem
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrası Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin!
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin! Kadınların vazgeçilmezi pudra ve kremi makyaj fırçalarında birikebiliyor. Güzellik uzmanları, fırçalarda oluşan bu bakterilerin yüz ve çenede sivilce oluşumunun başlıca sebebi olarak görüyor. Haftada birkaç dakikanızı ayırarak etkili bir temizlik yapmak için işin püf noktası burada.
18.12.2023 Yaşam
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım'
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım' Kim Kardashian'ın ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Dünyaca ünlü 43 yaşındaki reality TV yıldızı Kim Kardashian, makyaj aynasında bir selfie çekti.
15.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Makyaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makyaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.