Tiktok

Tiktok

Son dakika TikTok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TikTok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TikTok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiktok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiktok gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 tiktok haberi bulunmuştur. Tüm tiktok haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradı
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradıSosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan ve 'İlahici Ali' adıyla bilinen Ali Özdemir'e silahlı saldırı yapıldı. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.07.2024Gündem
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadı
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadıKocasının ihanetini TikTok'ta bir video yayınlayarak duyuran genç kadın, kocası ve sevgilisini plajda yakaladı. Görüntüler sosyal medyada binlerce yorum aldı.
16.07.2024Dünya
Ülkede yok satıyor! Yeşil soğanla kahveyi karıştırıp içtiler: Çin'den dünyaya yayılan tarif TikTok'da trend oldu
Ülkede yok satıyor! Yeşil soğanla kahveyi karıştırıp içtiler: Çin'den dünyaya yayılan tarif TikTok'da trend olduTikTok, ilginç videolarla gündeme gelmeye devam ediyor. Yiyecek ve içeceklerin paylaşıldığı uygulamada son olarak verilen tarif inanılmaz. Soğan ve kahvenin birlikte denendiği bu tarif çok beğenildi!
10.07.2024Yaşam
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
9.07.2024Yaşam
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyor
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyorAK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Yayman, dijital telif yasasıyla ilgili "Olumlu bir noktada ilerliyoruz. Meclis Ekim döneminde açıldığında bu konu gündeme gelecek" diye konuştu. Yayman, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili, "Biz Suriyelilerin ülkelerine güvenli şekilde dönmelerini savunuyoruz. Ben Kayseri'deki olayların münferit olaylar olarak kalmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
6.07.2024Gündem
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileri
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileriTikTok ve Instagram'da ürettiği içeriklerle fenomen haline gelen ve 1.2 milyon takipçi sayısına ulaşan 'Marul Kafa' lakaplı Mehmet Yıldırım’ın annesi hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü?
5.07.2024Gündem
TikTok'ta bu kez klozet kapağı viral oldu! Bu video milyonlarca kez izlendi
TikTok'ta bu kez klozet kapağı viral oldu! Bu video milyonlarca kez izlendiBir TikTok kullanıcısının teorisine göre klozet kapağını duş alırken açık bırakmak havadaki bakterilerin dönmesine neden oluyor ki bu da sivilce oluşumunu tetikliyor.
4.07.2024Yaşam
Google dijital telife olumlu bakıyor! Hüseyin Yayman: Meclis'te tarihi bir adım attık
Google dijital telife olumlu bakıyor! Hüseyin Yayman: Meclis'te tarihi bir adım attıkMilyonlarca içerik internete telif ödenmeden Google tarafından kullanılıyor. Türkiye'de bu emek hırsızlığının önüne geçmek için Dijital Telif Yasası'nı çıkarmaya çalışıyor. İşte bu yüzden dün Meclis'te Dijital Mecralar Komisyonu toplandı, Google yetkilileri dinlendi. Peki o görüşmede ne çıktı?
26.06.2024Gündem
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırız
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırızDijital Telif Yasası görüşmelerinde tarihi bir gün yaşanıyor. Google, Dijital Mecralar Komisyonu’na üst düzey bir heyetle katılarak sunum gerçekleştiriyor. Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan toplantıyı açan Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, emek hırsızlığının önüne geçilmesine vurgu yaptı, “Avrupa normlarında olduğu gibi burada da haberin telif içermesi gerekiyor.” dedi. Google Hükümetle İlişkiler ve Kamu Politikası Birimi Müdürü Duygu Yücesoy "Tüm paydaşlarımızla masaya oturmaya hazırız" açıklamasını yaptı.
25.06.2024Gündem
Google'a ‘çifte standart uygulama’ çağrısı yapılacak
Google'a ‘çifte standart uygulama’ çağrısı yapılacakTBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda sunum yapacak olan Google’a 72 milyon internet ve 62 milyon sosyal medya kullanıcısı bulunan Türkiye’de dijital telif ve bu kapsamda habere de telif ödenmesi yönündeki çalışmaları çerçevesinde “çifte standart uygulamaması” çağrısı yapılacak.
25.06.2024Ekonomi
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildi
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildiNevşehir'de bir sosyal medya platformunda 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorlayan genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adli mercilere çıkarılan genç kadın tutuklandı.
24.06.2024Gündem
TikTok'taki olay büyük tepki çekmişti! Bakanlık duyurdu: Videodaki şahıs gözaltına alındı
TikTok'taki olay büyük tepki çekmişti! Bakanlık duyurdu: Videodaki şahıs gözaltına alındıTikTok'ta bir kullanıcı, kuzeni olduğunu söylediği küçük çocuğu zorla öperek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tepkilerin ardından şahıs gözaltına alınırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan da son dakika açıklaması yapıldı.
24.06.2024Gündem
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifi
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifiTSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? Meclis’te kabul edilen TSK Personel Yasası ve askerlik alanına ilişkin yeni torba yasayla özellikle Irak’ın kuzeyindeki üs bölgelerine yönelik saldırılardan önce kullanıldığı tespit edilen TikTok ve her türlü sosyal medya paylaşımları yasaklandı.
24.06.2024Gündem
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?Son dönem Youtuber'ların sevilen isimlerinden biri olan Goril Faruk çektiği videolarla milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki, Goril Faruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.06.2024Magazin
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandı
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandıSerdar Ortaç’ın TikTok hesabı kapatıldı. TikTok hesabında açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü konuşan ünlü popçu bu karara isyan etti.
22.06.2024Magazin
Hadise üzgün akımı başlattı! Gözyaşları içinde paylaştı: 'Her halimizle çok güzeliz'
Hadise üzgün akımı başlattı! Gözyaşları içinde paylaştı: 'Her halimizle çok güzeliz'Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Hadise, TikTok'ta yeni bir akım başlattı. Ünlü güzel ağladığı hallerini yayınlayarak: 'Her halimizle çok güzeliz' dedi.
7.06.2024Gündem
Doğum gününde köpeğinin saldırısında böyle can verdi: Çok mutluyuz videosu hayatına mal oldu! İşte korkunç anlar
Doğum gününde köpeğinin saldırısında böyle can verdi: Çok mutluyuz videosu hayatına mal oldu! İşte korkunç anlarTikTok platformunda geçtiğimiz Aralık ayında Nicole Morey, kendi köpeğinin saldırısına uğrayarak can verdi. Saldırgan bir XL bully cinsi olduğu için yasaklama kararı getirilen oğlunu savunduğu anlarda kendi köpeğinin saldırısına uğradı. Bu hata hayatına mal oldu. İşte korkunç anlar...
6.06.2024Dünya
Kulaktaki kiri bir çırpıda dışarı atan tüyo; TikTok'ta salgın halde yayıldı
Kulaktaki kiri bir çırpıda dışarı atan tüyo; TikTok'ta salgın halde yayıldıKulak çubuğunun aslında temizlik için üretilip kullanılmadığını biliyoruz. Peki ama kulak kiri nasıl temizlenecek? TikTok platformunda yer alan bir video kulak kirlerini çıkarmanın tüyosunu verdi.
3.06.2024Yaşam
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?TikTok neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14:30 itibariyle kullanıcılar TikTok'a erişim sorunu yaşamaya başladı. Tüm dünyada WhatsApp, Instagram, TikTok Discord çöküntü sorunu yaşamaya başladı. Kullanıcılar, "TikTok neden açılmıyor, Tiktok çöktü mü?" sorularına yanıt aramaya başladı.
30.05.2024Gündem
TSK personeline TikTok yasağı geliyor!
TSK personeline TikTok yasağı geliyor!Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi.
30.05.2024Gündem
Sosyal medya daha çok kazandırıyor! İnfluencer olmak isteyen çalışmak istemiyor: Ara eleman sorunu üretimi tehdit ediyor
Sosyal medya daha çok kazandırıyor! İnfluencer olmak isteyen çalışmak istemiyor: Ara eleman sorunu üretimi tehdit ediyorAdana’da sosyal medyadan kolay para kazanma dönemi başladıktan sonra, ara eleman sorunu her geçen gün artarak devam ederken onlarca sektör, asgari ücretten fazla paraya çalıştıracak eleman bulamıyor.
29.05.2024Adana
Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı
Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı'Fenerbahce şampiyon olacak' şeklinde paylaşımlarıyla gündem olan ve Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından taraftara ağza alınmayacak küfürler eden astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı.
27.05.2024Gündem
Nurdisina kimdir, erkek mi, kaç yaşında? Nurdisina’nın gerçek sesi ve yüzü belli mi?
Nurdisina kimdir, erkek mi, kaç yaşında? Nurdisina’nın gerçek sesi ve yüzü belli mi?Son dönemde sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Nurdisina, internette yüzünü göstermemesiyle merak uyandırıyor. Peki, Nurdisina kim ve yüzünü neden göstermiyor? Nurdisina'nın ardındaki sesin sahibi kim? İşte bu gizemli içerik üreticisi hakkında merak edilen tüm detaylar...
23.05.2024Magazin
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdiTBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024Gündem
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalı
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili yeni açıklama: Haber, sanat eseri gibi fikir içeriği sayılmalıDijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TİKTOK, X ve Dijital Telif Yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Topluma yönelik tehdit içerdiğini aktaran Yayman, TikTok temsilcilerinin Mayıs sonunda yeniden Meclis'e çağrılacağını söyledi. Yayman, X platformunun da Türkiye'de temsilcilik açması gerektiğini aktardı. Dijital Telif Yasası'nın yenilenmesi gerektiğini belirten Yayman, "Haberin de bir fikir eseri, telif olarak bir çalışmamız var. 22 Mayıs tarihinde tüm bileşenlerin olduğu komisyon toplantımızı yapacağız" ifadelerini aktardı.
10.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tiktok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiktok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.