Madımak

Madımak

Son dakika madımak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madımak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madımak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madımak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madımak gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 madımak haberi bulunmuştur. Tüm madımak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Uzmanından baharda kilo sorununa karşı enginar, tere ve brokoli önerisi
Uzmanından baharda kilo sorununa karşı enginar, tere ve brokoli önerisi Bahar aylarında sağlıklı beslenme önerilerinde bulunan Uzman Diyetisyen Gözdenur Çavuş Uka, “Bahar ile gelen olumsuz değişikliklerden sağlıklı ve doğru beslenerek korunmak mümkündür. Bahar aylarında kilo sorunu yaşamamak için taze sebzelerle beslenmeye ağırlık verilmelidir. Enginar, tere, brokoli, lahana ve kereviz taze bezelye, dereotu, sakız bakla, marul, maydanoz, taze soğan, roka, taze sarımsak, biberiye, madımak, nane, semizotu, pancar, kuşkonmaz, şalgam ve havuç, kurubaklagiller gibi antioksidan içeriği yüksek taze sebze ve yeşillikler tüketilebilir” dedi.
28.04.2023 Sağlık
Kendiliğinden yetişiyor! Faydası saymakla bitmiyor, dondurucuda saklanıyor
Kendiliğinden yetişiyor! Faydası saymakla bitmiyor, dondurucuda saklanıyor Sivas’ta doğada kendiliğinden yetişen ve bin bir zahmetle elle tek tek toplanan Madımak’ın faydaları saymakla bitmiyor.
23.04.2023 Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması
CHP milletvekilleri ile vatandaş arasında 'eski CHP' tartışması Sivas'ta esnaf ziyareti yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, kentte esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş ile eski CHP tartışması yaşadı.
1.09.2022 Siyaset
Cemevleri için 5 yeni adım! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Cemevleri için 5 yeni adım! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Alevi vatandaşların talepleriyle ilgili hükümet hareket geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği cemevi ziyaretinin ardından gündeme gelen yeni düzenlemeler ve atılacak somut adımları Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında aktardı.
17.08.2022 Gündem
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, 5 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından katledilen 33 kişi, olayın 29'uncu yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anıldı.
5.07.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Madımak ve Başbağlar katliamı paylaşımı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Madımak ve Başbağlar katliamı paylaşımı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Madımak ve Başbağlar katliamında hayatını kaybedenleri andı. Çelik "nefret suçlarını ve provokasyonları lanetliyoruz" dedi.
2.07.2022 Siyaset
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne?
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz Sivas katliamı nedir, Sivas Madımak katliamını kim yaptı, Sivas 1993 olayı nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde gerçekleşen olay Türkiye tarihine kara bir leke olarak yazıldı. 33 aydın ve sanatçı diri diri yakıldı. Peki, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? 2 Temmuz Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz madımak oteli olayı!
2.07.2022 Gündem
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Muammer Ünsoy, hayatını kaybetti
Muammer Ünsoy, hayatını kaybetti Afyonkarahisarlı Emekli Yargıtay Üyesi, Muammer Ünsoy 81 yaşında hayatını kaybetti.
22.06.2022 Gündem
Eski DGM Başsavcısı Demiral vefat etti
Eski DGM Başsavcısı Demiral vefat etti Eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) Başsavcısı Nusret Demiral, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
6.06.2022 Yaşam
Nusret Demiral öldü mü? Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü? Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi!
Nusret Demiral öldü mü? Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında ve neden öldü? Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi! Nusret Demiral öldü mü, sorusuna yanıt aranıyor. Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral dün sabah kahvaltıdan sonra geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Nusret Demiral neden öldü, Nusret Demiral kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte Eski DGM Başsavcısı Nusret Demiral’in biyografisi…
6.06.2022 Gündem
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Sivas'ın neyi meşhur? Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Kültürel yapısı ve doğal güzellikleri ile bilinen Sivas, özellikle yöresel mutfağı ile dikkat çekiyor. İç Anadolu'da bulunan Sivas aynı zamanda turist çeken yerlerden biri. Peki, Sivas'ın neyi meşhur? İşte Sivas'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
9.02.2022 Kültür Sanat
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu, Madımak Katliamı’nı kim yaptı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı, yangınında ölenlerin isimleri? 2 Temmuz 1993'te Sivas'ta yaşamını yitiren canların üzerinden 28 yıl geçti. Madımak da ölenler bu yıl da Türkiye'nin farklı yerlerinde düzenlenen eylem ve etkinliklerle anılıyor. Katliamlar tarihindeki yerini alan Madımak’ta yazar, ozan ve sanatçılardan oluşan 33 kişi yakılarak öldürüldü. Sivas katliamı neden yapıldı? Sivas Madımak Oteli neden yakıldı? 2 Temmuz Sivas'ta ne oldu?
2.07.2021 Gündem
Muharrem İnce hakkında flaş ihraç talebi iddiası!
Muharrem İnce hakkında flaş ihraç talebi iddiası! 'Memleket Hareketi'ni 4 Eylül'de Sivas'ta başlatacağını açıklayan Muharrem İnce'nin partiden ihracı için dilekçe verildiği edildi. CNN Türk Muhabiri Ünal Kaya canlı yayında CHP'li yetkililerin dilekçeyi doğruladığını söyledi.
2.09.2020 Siyaset
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı? Sivas Katliamı, 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta düzenlenen Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nin yakılması sonucu çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylar. Peki, 2 Temmuz 1993 Sivas'ta ne oldu? Sivas madımak oteli katliamı neden yapıldı?
2.07.2020 Gündem
Pınar Fidan’dan Alevilerle ilgili skandal video! Tepki yağıyor
Pınar Fidan’dan Alevilerle ilgili skandal video! Tepki yağıyor Tuz-Biber adlı stand-up gösterisinde Pınar Fidan, Aleviler için skandal ifadeler kullandı. Fidan, Madımak Katliamı’na göndermede bulunarak, "Toplayıp hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin. Geçmişte örnekleri var" dedi.
19.03.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Ergenekon Türkiye aydınlarına ve ordusuna kumpastı
Kılıçdaroğlu: Ergenekon Türkiye aydınlarına ve ordusuna kumpastı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tam 12 yıldır üretilen yalan, en sonunda 2019'da çöktü. Tamamının yalan olduğu mahkeme kararıyla sabit oldu. Bu sürede ne oldu? 60 bin kişinin telefonu dinlendi, 3 bin kişi hakkında takip yapıldı, 588 kişi tutuklanıp hapse atıldı, 1360 kişi ifadeye çağrıldı, 7 kişi ifadesini vermeden öldü, 7 kişi kanser oldu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 26. Genelkurmay Başkanı 'terörist' diye hapse atıldı." dedi.
2.07.2019 Siyaset
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması Diriliş Gençlik Federasyonu yöneticileri, Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk Ermeni Baş Patrik Vekili Aram Ateşyan ve bölge kanaat önderlerinin katılımı ile gerçekleşen "Birlikte Yaşamak" konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.
12.11.2018 Siyaset
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor
TSKM yeni heykel sergisine ev sahipliği yapıyor Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM), heykeltıraş Ayhan Erdem’in 4’üncü kişisel heykel sergisi açıldı. İnsanların ruh hallerinin yer aldığı sergi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
10.10.2018 Kültür Sanat
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası!
Başbağlar katliamında çarpıcı ABD iddiası! Erzincan’da 33 vatandaşın kurşuna dizilip yakıldığı katliamda ABD parmağı. Sanıkları serbest kalan katliamda, vahşetin yaşandığı gün Başbağlar semalarında ABD helikopterlerinin uçtuğu iddia edildi.
5.07.2018 Gündem
Sivas’ın acısı dinmedi...
Sivas’ın acısı dinmedi... 2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli’nin ateşe verilmesiyle katledilenler anılırken, hayatını kaybedenlerin aileleri gözyaşı döktü. Sivas Valisi Gül Sivas ve Başbağlar’da karanlık ellerin planının tutmadığını söyledi
2.07.2018 Gündem
Muharrem İnce: Sayın Erdoğan ile oyumuz birbirine yakın olacak
Muharrem İnce: Sayın Erdoğan ile oyumuz birbirine yakın olacak CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, oy oranlarına ilişkin ise "24 Haziran'da Sayın Erdoğan ile Muharrem İnce'nin oyları birbirine yakın çıkacak. Gördüğüm o. 4 Mayıs'tan bu yana oylarımız korkunç derecede arttı. Bunu sizler de görüyorsunuz. Tabii ki diğer hepsi de rakiplerim ama Erdoğan ile benim oyum birbirine yakın." değerlendirmesinde bulundu.
31.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Madımak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madımak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.