Lgs Tarihi

Lgs Tarihi

Son dakika LGS tarihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LGS tarihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LGS tarihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lgs Tarihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lgs tarihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 lgs tarihi haberi bulunmuştur. Tüm lgs tarihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu
Son dakika... LGS tarihi belli oldu! Bakan Tekin duyurdu LGS merkezî sınav takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını söyledi.
2.11.2023 Eğitim
LGS tarihi belli oldu! Bakan Özer duyurdu
LGS tarihi belli oldu! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavı 4 Haziran'da gerçekleştireceğiz" dedi.
12.03.2023 Eğitim
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF giriş AKSİS ile 2021 güz dönemi final sınavı (bitirme sınavı) sorgulama ekranı!
AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF giriş AKSİS ile 2021 güz dönemi final sınavı (bitirme sınavı) sorgulama ekranı! AUZEF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları hakkındaki aramalar yoğunlaştı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınavları 18 Aralık ve 19 Aralık'ta yapıldı. Sınavların ardından gözler AUZEF final sınav sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AUZEF final sınavı sonuçları hangi gün açıklanacak?
27.12.2021 Eğitim
LGS 2022 ne zaman? 2022 LGS tarihi belli oldu!
LGS 2022 ne zaman? 2022 LGS tarihi belli oldu! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Özer, 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi sınavın haziran ayında yapılacağını duyurdu. Peki, LGS 2022 ne zaman? LGS başvuruları ne zaman? 2022 LGS tarihi...
27.12.2021 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 LGS tarihi belli oldu!
MEB duyurdu! 2022 LGS tarihi belli oldu! MEB açıkladı! 2022 LGS tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi sınav LGS'nin tarihini duyurdu. Peki, LGS sınavı ne zaman yapılacak? LGS başvurusu ne zaman? İşte detaylar...
26.12.2021 Eğitim
LGS ne zaman 2021, ertelenecek mi? Bakan Selçuk’tan 2021 LGS tarihi açıklaması!
LGS ne zaman 2021, ertelenecek mi? Bakan Selçuk’tan 2021 LGS tarihi açıklaması! LGS ne zaman yapılacak, ertelenecek mi? Öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını kapsamında mücadele devam ederken, LGS 2021 sınavının durumu merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, katıldığı bir canlı yayında LGS tarihi ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, LGS’nin kontrollü olarak yapılacağını aktarırken, “Bu sene sınavda çok uzun paragraf soruları olmayacak.” Detayını da paylaştı. Peki, LGS ertelenecek mi, ne zaman yapılacak? 2021 LGS sınav tarihi…
28.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa...
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı. Peki, uzaktan eğitimde (EBA) son durum ne, sınavlar nasıl olacak?, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? 1 Haziran 2021'de okullar açılacak mı, yüz yüze eğitime geçilecek mi? LGS ertelenecek mi? Öğretmen ataması olacak mı? İşte son dakika eğitim haberinin detayları... Öte yandan MEB geçtiğimiz günlerde LGS ile ilgili çok önemli açıklama yapmıştı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtmişti.
23.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu son dakika LGS kararı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği kararı resmen duyurdu. MEB, LGS ile ilgili çok önemli açıklama yaptı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtti. Bakan Selçuk "LGS'de bu seneye has olmak üzere dil bilgisinden soru sorulmayacak. Daha çok akıl yürütme, muhakeme olacak” dedi.
14.05.2021 Eğitim
LGS 2021 sınav tarihi! LGS sınavı ne zaman 2021?  81 ile yazı gönderildi!
LGS 2021 sınav tarihi! LGS sınavı ne zaman 2021? 81 ile yazı gönderildi! LGS 2021 sınav tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 LGS sınavı hakkında açıklama yaptı. Liseye geçişlerde öğrencilerinin üniversite için girdiği LGS 2021 sınavı ne zaman yapılacak?
9.11.2020 Eğitim
YKS ve LGS tarihleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
YKS ve LGS tarihleri belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan flaş açıklamalar yaptı. Erdoğan, "YKS 27-28 Haziranda LGS 20 haziranda askeri öğrenci sınavı 14 haziranda yapılacak. Üniversitelerde 15 haziranda akademik takvime dönecek.” dedi.
4.05.2020 Eğitim
LGS ertelendi mi 4 Mayıs 2020? LGS (Liselere Giriş Sınavı) ne zaman yapılacak 2020? Kabine toplantısında ne kadar alındı?
LGS ertelendi mi 4 Mayıs 2020? LGS (Liselere Giriş Sınavı) ne zaman yapılacak 2020? Kabine toplantısında ne kadar alındı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine 6. kez telekonferans yöntemiyle toplandı. Toplantıda normalleşme süreci ele alınırken, öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği LGS de sonuca kavuştu. Peki, LGS ne zaman yapılacak?
4.05.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimi olacak mı? 1 Haziran'da okullar açılacak mı?
Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimi olacak mı? 1 Haziran'da okullar açılacak mı? Corona virüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerin esnetilmesi gündemde. Normalleşme sürecinin adım adım uygulanacak. Normalleşme takviminin ilk gündem maddesi ise eğitim. Okullar ne zaman açılacak sorusu normalleşme süreci ile birlikte merak edilen sorulardan biri. Okulların açılacağı tarih olarak 1 Haziran işaret ediliyordu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Telafi eğitimi olacak mı? 1 Haziran'da okullar açılacak mı? İşte okulların açılacağı tarih ile ilgili son dakika bilgileri...
4.05.2020 Gündem
Bakan Selçuk'tan LGS sınavı ile ilgili flaş açıklama!
Bakan Selçuk'tan LGS sınavı ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı canlı yayında önemli açkılamalarda bulunarak, "Bizim okullarımız açık. Öğretmenlerimiz hazır ama açmıyoruz. Çocuklarımızı riske atmak istemiyoruz. LGS'de bir riski göze almayız. Her çocuğumuz bize emanet. Hiçbirini riske atmak gibi bir sıkıntının içinde olmayacağınızı bilmek isteriz." ifadelerini kullandı.
1.05.2020 Eğitim
YKS erkene mi alındı 2020? YKS ile ilgili son açıklama...
YKS erkene mi alındı 2020? YKS ile ilgili son açıklama... Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tarihinin değişeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sınava hazırlanan pek çok öğrenci söylentiler üzerine YKS tarihinin değişip değişmeyeceğini merak ediyor. Milyonlarca üniversite adayının gözü ÖSYM tarafından yapılacak açıklamada. Peki, 2020 YKS ne zaman? YKS sınav tarihi değişecek mi? YKS öne mi çekildi? 2020 YKS tarihi değişti mi? YÖK açıklama yaptı mı? İşte 2020 YKS ile ilgili son gelişmeler…
1.05.2020 Eğitim
LGS ve YKS ertelenecek mi? Corona nedeniyle LGS tarihi değişti mi, ne zamana ertelendi?
LGS ve YKS ertelenecek mi? Corona nedeniyle LGS tarihi değişti mi, ne zamana ertelendi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk corona virüs süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk son açıklamasında okulların açılacağı tarihten, alınan önlemlere, telafi eğitimlerinden LGS sınavı ile ilgili birçok konu hakkında bilgi verdi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren LGS süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, LGS ne zaman yapılacak? LGS ertelendi mi? LGS ertelenecek mi? İşte LGS ile ilgili merak edilenler ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un son açıklamaları…
29.04.2020 Eğitim
LGS 2020 ne zaman? LGS tarihi yine mi değişti? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan yeni açıklama!
LGS 2020 ne zaman? LGS tarihi yine mi değişti? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan yeni açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Okulların tatil olduğu süre kadar telafi eğitimi yapılmayacak. 'Yazın 2 ay okullar açık olacak' yorumu doğru değil." dedi. Selçuk, ayrıca LGS ile ilgili bir tarih konusunda da yeni bir açıklama yaptı. Peki LGS 2020 ne zaman? LGS 2020 tarihi…
16.04.2020 Eğitim
LGS nisan ayı örnek soruları! LGS sınava giriş belgesi nereden alınacak?
LGS nisan ayı örnek soruları! LGS sınava giriş belgesi nereden alınacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında bu yıl merkezi sınava girecek 8'inci sınıf öğrencilerinin sınav başvuru işlemlerini tamamladı. Peki, LGS sınavı ne zaman? LGS sınav giriş belgesi nereden alınacak? İşte 2020 LGS ile ilgili merak edilenler ve LGS örnek soruları...
18.04.2020 Gündem
Son dakika... LGS tarihi belli oldu
Son dakika... LGS tarihi belli oldu LGS'de sayısal alan oturumu süresi 20 dakika uzatıldı. 50 soruluk sözel alanın süresi 75 dakika; 40 soruluk sayısal alanın süresi 80 dakika oldu.
26.11.2018 Gündem
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS 3. nakil başvuru tarihi ne, nakil başvurusu nasıl yapılır? MEB İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonuna nasıl başvurulur? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklanmasıyla nakiller ile herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrenciler il ilçe nakil komisyonu başvuruları için araştırmalarını arttırdı. Peki, İl ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu başvurusu nasıl yapılır? LGS 3. nakil başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? LGS 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.08.2023 Eğitim
Adres değişikliği ile ilgili milyonları ilgilendiren karar! 'Taşındım' bahanesi bitti
Adres değişikliği ile ilgili milyonları ilgilendiren karar! 'Taşındım' bahanesi bitti Bazı davaların yıllarca sürmesine sebep olan taraflara ulaşılamaması ile alakalı Yargıtay'dan emsal nitelikte bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; adresini değiştiren tarafın bunu bildirmediği ve adres kayıt sisteminde yerleşim yeri adresi de tespit edilemediği takdirde, tebliğ olunacak evrakın bir nüshasının eski adrese ait binanın kapısına asılmasının yeterli olduğuna hükmetti. Kararda; bu tür durumlarda evrakın asılma tarihinin tebliğ tarihi sayılacağına dikkat çekildi.
25.06.2023 Yaşam
2023 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr LGS sonuçları: LGS sınav sonuçları açıklandı mı, LGS sonuçlarına nereden bakılır?
2023 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr LGS sonuçları: LGS sınav sonuçları açıklandı mı, LGS sonuçlarına nereden bakılır? LGS sınav sonuçları, sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi ile LGS sonuçları tarihi belli oldu. Sınava katılan 1 milyon 263 bin 313 öğrenci ilk oturumda Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden toplam 50 soru, ikinci oturumda ise matematik ve fen bilimleri derslerinden toplam 40 soru çözdü. Peki, LGS sınav sonuçları açıklandı mı, 2023 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlara nereden bakılır? İşte Meb.gov.tr LGS sonuçları…
22.06.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lgs Tarihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lgs tarihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.