Gazete Vatan Logo

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF giriş AKSİS ile 2021 güz dönemi final sınavı (bitirme sınavı) sorgulama ekranı!

AUZEF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? AUZEF final sınavı sonuçları hakkındaki aramalar yoğunlaştı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bitirme sınavları 18 Aralık ve 19 Aralık'ta yapıldı. Sınavların ardından gözler AUZEF final sınav sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, AUZEF final sınavı sonuçları hangi gün açıklanacak?

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF giriş AKSİS ile 2021 güz dönemi final sınavı (bitirme sınavı) sorgulama ekranı!

AUZEF sınav sonuçları aramaları arttı. AUZEF final sınavları 18-19 Aralık’ta düzenlendi. AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorgulanmaya başladı. AUZEF tarafından yapılan açıklamada ara sınav sonuçlarının değerlendirmeye etki oranı %40, bitirme/telafi sınavının ise %60 olduğu duyurulmuştu. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AKSİS güz dönemi final sınavı sorgulama ekranı…

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

AUZEF’in bir önceki sınavları 13-14 Kasım'da gerçekleşmiş sonuçlar ise yaklaşık 2 hafta sonra 26 Kasım'da ilan edilmişti. Geçtiğimiz dönemlere ait sonuç açıklanma tarihleri kaynak alındığında AUZEF sonuçlarının 31 Aralık'ta duyurulması bekleniyor. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

AUZEF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI

AUZEF FİNAL SINAVI İTİRAZLARI NASIL YAPILIR? 

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 21. Maddesine Göre;

"Sınavlara ve sonuçlara itiraz MADDE 21 –

Sınav sorularına itiraz, sınavların bitiminden itibaren; sınav sonuçlarına itiraz ise sonuçların ilanından itibaren 2 (iki) iş günü içinde Dekanlığa yazılı veya elektronik ortamda yapılır.Belirlenen süreler dışında ve başka mercilere yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırılır.

Sınav sonuçlarına itiraz maddî hata yönünden incelenir. Cevap kâğıdı öğrenciye verilmez."İlgili yönetmeliğe buradan ulaşabilirsiniz.

Sınav süresi içerisinde sınavın gerçekleştirildiği salonda, salon görevlisine bildirilen soru itirazının tutanağa işlenmesi sırasında soru numarası/kitapçık türü/kitapçık kodu/sorun türü bilgileri belirtilmezse ilgili itiraz kabul edilmez.

Soru itiraz sürecinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesi ile ilgili kılavuza buradan ulaşabilirsiniz.

Soru itirazlarının kılavuzda yer alan 3. görseldeki SORU İTİRAZ ve SINAV İTİRAZ başlığından yapılması gerekmektedir. Çözüm Talep Merkezinin diğer kategorilerden gönderilen soru itirazları dekanlığımız tarafından kabul edilmeyecektir.

Haberin Devamı