Levent Babataş

Levent Babataş

Son dakika Levent Babataş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Babataş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Babataş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Babataş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent babataş gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 levent babataş haberi bulunmuştur. Tüm levent babataş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Demet Evgar anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına aldı
Demet Evgar anne oldu! Kızı Mavi'yi kucağına aldı Ünlü oyuncu Demet Evgar ile Levent Babataş çifti, Mavi ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına aldı. Evgar ve Mavi bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
18.08.2022 Magazin
Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı!
Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı! Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptı. Evgar ve Babataş çifti, basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı.
22.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan ayna pozu!
Demet Evgar'dan ayna pozu! Uzun yıllardır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz ay aile arasında yapılan nikâh töreniyle dünyaevine giren ve kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.04.2022 Magazin
Demet Evgar kızına vereceği isme karar verdi!
Demet Evgar kızına vereceği isme karar verdi! Ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz günlerde 6 yıldır birlikte olduğu işletmeci Levent Babataş ile aile arasında sade bir nikah töreniyle dünyaevine girmişti. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Demet Evgar'ın kızına vereceği isim merak konusuydu. Ünlü oyuncunun kızına vereceği isim belli oldu...
6.04.2022 Magazin
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi!
Gelinliği çok konuşulmuştu! Demet Evgar annesinin gelinliğini giydi! Ünlü oyuncu Demet Evgar, altı yıllık sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. 3.5 aylık hamile olan oyuncu, nikah fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Demet Evgar ve Levent Babataş’ın düğünü ise yazın gerçekleşecek.
20.03.2022 Magazin
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi
Okan Yalabık sevgilisi Ezgi Ayvalı'yla poz verdi Engin Hepileri, Defne Kayalar, Doğa Halis ve Sevda Erginci'nin rol aldığı ‘Anne’ tiyatro oyunu, önceki akşam Moda Sahnesi'nde prömiyeri ile sahnelendi. Fransız yazar Florian Zeller’in yazdığı oyunu izlemeye gelenler arasında Okan Yalabık ve sevgilisi Ezgi Ayvalı da vardı.
19.03.2022 Magazin
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu!
Neslihan Atagül'ün yeni projesi belli oldu! Neslihan Atagül, Ocak 2021'de 'Sefirin Kızı'nda rol alırken hastalanmış, geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziyi bırakmıştı. Ünlü oyuncu, eylül ayında ekranlara dönecek.
19.03.2022 Magazin
Demet Evgar'ın bebeği göründü! Levent Babataş'la sürpriz bir şekilde evlenmişti
Demet Evgar'ın bebeği göründü! Levent Babataş'la sürpriz bir şekilde evlenmişti Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol alan Gülcan Arslan, yakın dostu Demet Evgar'ın nikahından özel anları paylaştı. Arslan'ın paylaştığı videoda 3.5 aylık hamile olan Demet Evgar'ın karnının bir hayli büyüdüğü görüldü.
19.03.2022 Magazin
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi
Demet Evgar ile Levent Babataş evlendi Oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş, bugün aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi.
17.03.2022 Magazin
Demet Evgar'dan müjdeli haber geldi!
Demet Evgar'dan müjdeli haber geldi! Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu iddia edilen oyuncu Demet Evgar, 2016 yılından beri birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile evleniyor.
17.03.2022 Magazin
Demet Evgar hamile mi? Güzel haber geldi...
Demet Evgar hamile mi? Güzel haber geldi... Demet Evgar, Birleşmiş Milletler kadın birimi (un women) Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi oldu. İyi niyet elçisi seçilen Demet Evgar’ın ilk bebeğine hamile olduğu iddia edildi.
9.03.2022 Magazin
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma!
Geceye damga vuran tatsız karşılaşma! Başrolünü Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı 'Aşk Geçmişim' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam Uniq Hall'de prömiyerini yaptı.
17.10.2019 Magazin
Nikâhtan 6 ay sonra Çeşme'de düğün
Nikâhtan 6 ay sonra Çeşme'de düğün Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 25 Ocak’ta İtalya’nın Milano Başkonsolosluğunda evlendiği Ece Dağıstanlı ile dün Çeşme Alaçatı’da düğün yaptı
27.07.2019 Magazin
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Levent Babataş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent babataş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.