Mavi

Mavi

Son dakika mavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.709 mavi haberi bulunmuştur. Tüm mavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da Berna kriz geçirdi, rakip tepki gösterdi! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele vardı. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Peki Survivor 3. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte eleme adayı olan isim...
21.04.2024 Magazin
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı
Adana Demirspor'da deprem! Yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Süper Lig
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. . Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada bu hafta eleme adayları belli olmaya başladı. Adada kalmak isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor.arkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.
16.04.2024 Magazin
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
100 yaş bölgesine bu yiyecekle giriliyor - Uzun ömürlü insanların sofrasında yer alıyor
100 yaş bölgesine bu yiyecekle giriliyor - Uzun ömürlü insanların sofrasında yer alıyor İnsanların uzun yaşama merakı gün geçtikçe artıyor. 100 yaşına kadar yaşamak eskiden daha zor olsa da şimdilerde bu daha olası... İnsanların 100 yaşına ulaşma oranı yüksek olan bölgelere mavi bölge deniyor. İşte bu bölgelerde uzun ömürlü yaşayanların sofralarında eksik etmediği besinler...
15.04.2024 Yaşam
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den bayram mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den bayram mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, "Tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Mavi takımda Yaman ve Hakan konsey sonrası takım arkadaşlarına isimleri yazıldığı için sitemliydi. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.04.2024 Magazin
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
7.04.2024 Adana
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.
6.04.2024 Gündem
Fenerbahçe -  Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti
Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibi. İsmail Kartal ve öğrencileri kendi sahasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Adana Demirspor ise zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri...
3.04.2024 Fenerbahçe
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı
(Lütfü Savaş seçim sonuçları 2024) HATAY Lütfü Savaş yerel seçim sonucu: YSK oy sonuçlarına göre Lütfü Savaş oy oranı Lütfü Savaş seçim sonuçları ile birlikte merak edilen isimlerden biri oldu. Hatay’da hangi partinin önde olduğu, hangi adayın kazandığı sandıkların kapanmasıyla sorgulanmaya başlandı. 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilebilecek. Hatay Lüftü Savaş YSK oy sonuçları belli oldu mu? İşte 31 Mart 2024 Lüftü Savaş yerel seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye
61 milyon sandığa gidiyor... Söz sende Türkiye 5 yıl görev yapacak yerel yönetimlerin belirlenmesi için Türkiye bugün sandığa gidiyor. 61 milyon 441 bin 882 kayıtlı seçmenin oy kullanacağı bu seçimde 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.
31.03.2024 Gündem
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Magazin
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Dün akşam itibarıyla 'Göktepe' adını verdiğimiz yeni bir kuyuyu kazmaya başlıyoruz. Bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv buluruz inşallah. Bütün çalışmamız, gayretimiz bu yönde olacak. Bu bir keşif kuyusudur. Şu anda Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bulunan bir sahada arama faaliyetimize başladık. Çok yeni başladık" dedi.
28.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.