Lapseki

Lapseki

Son dakika Lapseki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lapseki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lapseki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lapseki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lapseki gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 lapseki haberi bulunmuştur. Tüm lapseki haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları Çanakkale yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Çanakkale iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Çanakkale aday listesi
31.03.2024 Gündem
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı Çanakkale'nin yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı birlikte beyaza büründü.
21.01.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde işçi servis otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 5 kişi yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale’de etkili olan fırtına gece boyunca etkisini gösterdi.
26.11.2023 Gündem
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri… Marmara Bölgesinin güneybatısında yer alan Çanakkale, Marmara Denizine kıyısı olan bir şehirdir. Çanakkale güneyde Balıkesir’le, diğer sınır komşuları ise Tekirdağ ve Edirne'dir. Asya ile Avrupa arasında ulaşımı sağlayan Çanakkale Boğazı ise ekonomik anlamda şehir için stratejik bir önemdedir. Peki, Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
23.08.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu: Covid-19'un yeni varyantı Türkiye'de görülmedi
Bakan Koca duyurdu: Covid-19'un yeni varyantı Türkiye'de görülmedi SağlıK Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19'un yeni alt varyantı olan Eris'e ilişkin, "Özellikle son günlerde yurt dışında görüldüğüne dair çok yoğun bilgiler var. Türkiye'mizde bu ve benzeri bir varyant görülmedi. Bu görülen varyantlar, bizi asla endişelendirmesin. Asla eski kapandığımız dönemlere geçme gibi bir durum söz konusu değil" dedi.
23.08.2023 Sağlık
Çanakkale'de orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Çanakkale'de orman yangını! Ekipler müdahale ediyor Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, orman yangını çıktı. Ekipler, alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor.
7.07.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı Çanakkale’de 17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
17.12.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız
AK Partili Turan: Bu ülkenin birlik ve beraberliğine hep beraber omuz vermek zorundayız AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bu ülkenin beraberliğine, birliğine, ekonomisine hep beraber omuz vermek zorundayız" dedi.
12.08.2022 Siyaset
Altın ve gümüş müjdesi! O ile müjde, 100 milyar dolar...
Altın ve gümüş müjdesi! O ile müjde, 100 milyar dolar... Altın ve gümüş rezervi ile ilgili sevindiren haber! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Madenler konusunda ülkemizde zaman zaman farklı tartışmalar olabiliyor. Ben açık konuşacağım. Bunların çoğunluğunun siyasi saiklerle olduğunu bilmemiz gerekiyor. Çanakkale bölgesinde 80 ila 100 milyar dolarlık altın ve gümüş şu anda toprak altında yatıyor" dedi.
2.08.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Maden tartışmalarının çoğunluğu siyasi saiklerle oluyor
Bakan Varank: Maden tartışmalarının çoğunluğu siyasi saiklerle oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Madenler konusunda ülkemizde zaman zaman farklı tartışmalar olabiliyor. Ben açık konuşacağım. Bunların çoğunluğunun siyasi saiklerle olduğunu bilmemiz gerekiyor. Çanakkale bölgesinde 80 ila 100 milyar dolarlık altın ve gümüş şu anda toprak altında yatıyor" dedi.
2.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan Yunanistan'a uyarı: Sırtını sıvazlayanlara prim vermesin AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ege'deki Yunan adalarının silahlandırılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Yunanistan başkalarının kuyruğuna takılarak kendilerinin sırtını sıvazlayanlara asla prim vermesin ve meseleleri içinden çıkılmaz, çözülmez bir hale getirmesin. Türkiye ne Doğu Akdeniz'de, ne Mavi Vatan'da, ne Adalar Denizi'nde, ne de bütün bu coğrafyada hiçbir hakkının çiğnenmesine göz yummayacak, müsaade etmeyecektir" dedi.
26.06.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yollarının sökümüne başlandı
1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yollarının sökümüne başlandı Çanakkale Boğazı’nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü’nde, işçilerin üzerinde çalışması, ana halatlar ve askı halatlarının montajı için kurulan kedi yollarının sökümüne başlandı.
18.06.2022 Gündem
AK Parti'li Turan: 2 ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor
AK Parti'li Turan: 2 ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, temel atma töreni için geldiği Çanakkale'de "Bugün Rusya- Ukrayna savaşında sadece Türkiye, iki tane ülkeyi masaya oturtmadı. Bugün Rusya ve Ukrayna görüşmelerinin Türkiye'de olması çok kıymetli fotoğraftı ama o fotoğrafın anlamı iki ülke değil, Doğu ile Batı Türkiye'de buluşuyor demek" dedi.
29.04.2022 Siyaset
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün yaşanan ekonomik sıkıntının da üstesinden geleceğini belirterek, "Sağlık krizinin tetiklediği ekonomik sarsıntı henüz dinmemişken Ukrayna- Rusya savaşı ile krizin nasıl derinleştiğine de beraberce şahit olduk. Türkiye güçlü altyapısı sayesinde nasıl salgının üstesinden geldiyse, küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorunu da kısa sürede aşacaktır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor
15 saat feribot bekliyorlardı, köprüden 5 dakikada geçiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart'ta hizmete açtığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan sürücülerin boğazdaki kıtalar arası yolculuğu 5 dakika sürüyor. Feribotların çalışmadığı rüzgarlı havalarda Çanakkale Boğazı'nı geçmek için 10-15 saat bekledikleri günler olduğunu hatırlatan TIR sürücüleri, verdikleri lojistik hizmet nedeniyle zamanla yarıştıklarını, köprüden 5 dakikada geçmenin ise büyük avantaj olduğunu söyledi. Çanakkale Köprüsü'nden geçişler ilk bir hafta ücretsiz, sonrasında ise 200 TL olacak. 
22.03.2022 Gündem
Çanakkale-Boğaz hattında 1 haftalık yeni sefer düzenlemesi
Çanakkale-Boğaz hattında 1 haftalık yeni sefer düzenlemesi Dünyanın en uzun asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 1 hafta ücretsiz olması nedeniyle Çanakkale-Boğaz hattındaki feribot seferlerinde geçici süreyle sefer değişikliğine gidildi.
19.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Köprüsü yapımında çalışan personelle telefonda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Köprüsü yapımında çalışan personelle telefonda konuştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşasında görev yapan personelle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla katıldığı toplantıda işçilere seslenerek, "Köprünün üzerinden bir yakadan diğer yakaya geçmek suretiyle oradaki güzelliği yaşadım ve burada sizlerin korkusuzca emeğiniz her türlü takdirin üzerindedir. Sizleri şahsım, ailem, milletim adına tebrik ediyorum, kutluyorum. Sizlere de tüm ailenizle birlikte mutluluklar diliyorum. Allah yar, yardımcımız olsun diyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Sağ olun, var olun" dedi.
19.03.2022 Siyaset
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lapseki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lapseki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.