Kuzey Ege

Kuzey Ege

Son dakika Kuzey Ege haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Ege ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Ege haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Ege

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey ege gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.418 kuzey ege haberi bulunmuştur. Tüm kuzey ege haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Lapa lapa kar 2 Şubat'ta geliyor! bir anda bastıracak: 15 tatil uzuyor! Meteoroloji: Turuncu alarm sadece o il için verildi!
Lapa lapa kar 2 Şubat'ta geliyor! bir anda bastıracak: 15 tatil uzuyor! Meteoroloji: Turuncu alarm sadece o il için verildi! İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı ancak etkili olmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Kuzey Ege'de süren karla karışık yağmurun hafta sonu kar şeklinde olmasını bekliyor. Arnavutköy, Çatalca ve Fatih'te atıştıran kar 2 Şubat'tan itibaren lapa lapa yağacak. Kuvvetli poyrazın etkili olduğu Marmara için vatandaşlara tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Öte yandan 5 Şubat Pazartesi açılacak okulların tatil edileceği haberi öğrencileri meraklandırdı. 15 tatilde olan milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin uzatılması hakkında kararı bekliyor. Şubat'ın başında bir anda bastırması beklenen kar yağışı sonrası sömestr tatilinin de uzatılması bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri...
31.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023 Gündem
Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada feribot seferlerine 'fırtına' engeli   Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine bugün yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
4.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
28.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı Kuzey Ege Denizi'nde, yarın öğle saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiği belirtilirken, ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.
15.10.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Bozcaada bayramda dolup taştı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 dolu
Bozcaada bayramda dolup taştı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 dolu Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı'nda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Adanın doğal güzellikleri ve tarihi dokusu, tatilcilerin ilgisini çekerken, konaklama tesisleri tam kapasiteyle çalıştı. 4 bin 500 resmi yatak kapasitesine sahip olan Bozcaada, gayrı resmi konaklama tesisleriyle birlikte günlük 10-15 bin tatilciyi ağırladı. Konaklama tesislerindeki yüzde 100 doluluk oranı, adadaki işletmecilerin ve esnafın yüzünü güldürdü.
29.06.2023 Gündem
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, Bozcaada Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklandı. Tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabilecek. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmeyecek.
23.06.2023 Gündem
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde konaklama tesislerinin doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor. Adadaki işletmeciler ise bayram tatilinde Bozcaada'yı tercih edecek tatilcilerin rezervasyonlarını önceden yaptırmalarını, rezervasyonsuz gelinmemesi konusunda uyardılar.
21.06.2023 Ekonomi
Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 48 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 48 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Babakale sahilinde Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince, Türk karasularına geri itilerek ölüme terk lastik içinde 48 kaçak göçmen kurtarıldı.
30.05.2023 Gündem
Mızrakla 50 kiloluk merlin balığı yakalandı
Mızrakla 50 kiloluk merlin balığı yakalandı Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Kaleköy açıklarında balıkçı İlker Özdemir (51) mızrakla yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 50 kilo ağırlığında merlin balığı yakaladı.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Ege ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey ege haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.