Kuvvetli Kar

Kuvvetli Kar

Son dakika kuvvetli kar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli kar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli kar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli Kar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli kar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.231 kuvvetli kar haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli kar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak!
Hava kar topluyor! Meteoroloji yeni hafta raporunda kar alarmı var! İstanbul için duyuruldu: 6 ilde sağanak! Meteoroloji son dakika duyurdu. Yeni haftalık hava durumu raporu yayınlandı. Mevsim normellerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta aniden düşecek. Birçok il için sarı ve turuncu alarm verildi. İstanbul'da hava kar topluyor. Sağanak yağışın etkili olduğu şehirin birçok ilçesinde yeni haftada kar bir anda bastırabilir. Doğu Karadeniz kıyı illeri ile Bolu, Zonguldak, Bartın ve Düzce'de, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli kar bekleniyor. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte son hava durumu tahminleri...
27.01.2024 Gündem
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm Kara kış gerçek yüzünü göstermeye başlıyor. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. İstanbul dahil 31 il için kuvvetli kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Turuncu ve sarı kodla alarm verildi. Öte yandan İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı İstanbul'da kar yağışının beklendiğini tarihi açıkladı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
26.01.2024 Gündem
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar para politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dolar için 40 liraya yükseleceğini tahmin ettiğini belirten Çakar, enflasyonun da yüzde 40 seviyelerinde gerçekleşeceğini söyledi. Çakar, Merkez Bankası'nın faizi son kez artırıp son çeyrekte de düşürmeye başlayabileceğini ifade etti.
24.01.2024 Ekonomi
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun ve kuvvetli kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. İstanbul'da kar yağışı etkisini gösterecek. MGM haritalı olarak paylaşarak karın en yoğun olacağı bölgeler vatandaşların bilgisine sunuldu. Uzmanlar ise saat saat kar yoğunluğunu açıkladı. AKOM'dan ise son dakika uyarısı geldi. İşte İstanbul dahil onlarca kent için kar, fırtına ve soğuk hava uyarısı...
20.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Kar ve sağanak yağışlı havalar geliyor! Meteoroloji'den 12 il için "sarı" uyarı geldi yağışlar için saat verdi...
Kar ve sağanak yağışlı havalar geliyor! Meteoroloji'den 12 il için "sarı" uyarı geldi yağışlar için saat verdi... Kar yağışlı günler geliyor. Sıcak ve kurak geçen günlerden sonra kış yavaş yavaş geliyor. Meteoroloji beklenen hava tahmin raporunu açıklarken 12 il için de "sarı" kodlu uyarıda bulundu.
15.10.2023 Gündem
5 il için 'sarı' uyarı! Salı günü başlıyor
5 il için 'sarı' uyarı! Salı günü başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güney Ege için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Fırtınanın salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.
3.04.2023 Gündem
Dar sokaklar ‘acil’ durumlara kapalı
Dar sokaklar ‘acil’ durumlara kapalı İstanbul’da araçların giremediği binlerce dar sokak bulunuyor. İtfaiye aracının, otomobilin geçemediği sokaklar olası bir depremde ya da ‘acil’ durumda ulaşılamaz halde.
3.04.2023 Gündem
Kuvvetli kar ve yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika duyurdu: İstanbul dahil 10 il için flaş uyarı geldi
Kuvvetli kar ve yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika duyurdu: İstanbul dahil 10 il için flaş uyarı geldi Meteoroloji’den son dakika açıklaması! Kar yağışı ve yağmur geliyor. İlkbaharın ortasına gelinirken Türkiye'nin birçok noktasında soğuk ve karlı hava etkili olacak. Yeni hava durumu raporu paylaşıldı. Sıcaklıklar hissedilir derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada yoğun kar yağışı beklenen iller sıralandı. İstanbul dahil çok sayıda ilde yağışlar etkili olacak. İşte son dakika meteoroloji haberinin ayrıntıları ve il il hava durumu raporu...
2.04.2023 Gündem
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı
Ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Öğretmenle ilgili kripto para gerçeği ortaya çıktı Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili yeni detaylara ulaştı.
2.04.2023 Gündem
Polis ekipleri enkazda bulunan 500 bin TL'lik altını sahibine teslim etti
Polis ekipleri enkazda bulunan 500 bin TL'lik altını sahibine teslim etti  Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Diyarbakır’da, yıkılan enkaz alanlarında İl Emniyet Müdürlüğü’nce oluşturulan özel ekiplerin bekleyişi sürüyor. Bir bloku ilk depremde ağır hasar alan, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi’nin enkazında bulunan yaklaşık 500 bin TL değerindeki altın, polisler tarafından sahibi Abdurrahman L.’ye (63) teslim edildi. Abdurrahman L., “Eşyalarımın olduğu listenin bir nüshasını buradaki polis arkadaşlara vermiştim. Altınlar alnımızın teriydi. Çıkarılacağına inanıyorduk. Burada çalışan emniyet personellerine çok teşekkür ederiz. Biz onlara çok güveniyorduk zaten” dedi.
2.04.2023 Yaşam
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
Kuvvetli kar ve yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak
Kuvvetli kar ve yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak Kar yağışı ve yağmur geliyor. İlkbaharın ortasına gelinirken Türkiye'nin birçok noktasında soğuk ve karlı hava etkili olacak. Meteoroloji yeni hava durumu raporunu paylaştı. Sıcaklıklar hissedilir derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamada yoğun kar yağışı beklenen iller sıralandı. İstanbul dahil çok sayıda ilde yağışlar etkili olacak. İşte son dakika meteoroloji haberinin ayrıntıları ve il il hava durumu raporu...
1.04.2023 Gündem
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı
Ankara Valiliği'nden 'sel' ve 'su baskını' uyarısı Ankara Valiliği, bugün ve yarın beklenen sağanak ve kar yağışları nedeniyle, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı.
12.03.2023 Gündem
Kuvvetli yağmur ve kar tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il açıkladı, haritaya yansıdı
Kuvvetli yağmur ve kar tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il açıkladı, haritaya yansıdı Meteoroloji son dakika duyurdu. Kuvvetli kar yağışı ve yağmur yeniden geliyor. Soğuk hava dalgası geri döndü. Yağışların başlayacağı gün belli oldu. Mart ayının ilk günü ile birlikte havalar da soğuk şekilde seyrediyor. MGM yeni hava durumu haritasını paylaştı. Onlarca kente kar ve yağmur geliyor. Peki hangi illerde kar başlayacak? Hangi illerde yağmur var? Son dakika güncel hava durumu tahminleri...
2.03.2023 Gündem
65 il için kar yağışı ve kuvvetli yağmur uyarısı! Meteoroloji son dakika duyurdu, gün belli oldu
65 il için kar yağışı ve kuvvetli yağmur uyarısı! Meteoroloji son dakika duyurdu, gün belli oldu Meteoroloji son dakika duyurdu. Kuvvetli kar yağışı ve yağmur uyarısı yapıldı. Soğuk hava dalgası geri döndü ve günü de belli oldu. Mart ayının ilk günü ile birlikte havalar da soğuk şekilde seyrediyor. MGM yeni hava durumu haritasını paylaştı. Onlarca kente kar ve yağmur geliyor. Bazı illerde etkisini gösterecek olan yağışlar, günler sonra 65 ili kapsayacak. Peki hangi illere kar gelecek? Hangi illerde yağmur bekleniyor? Son dakika hava durumu tahminleri...
2.03.2023 Gündem
Kuvvetli kar yağışı ve lodos başlıyor! Meteoroloji son dakika 72 ili açıkladı, günü belli oldu
Kuvvetli kar yağışı ve lodos başlıyor! Meteoroloji son dakika 72 ili açıkladı, günü belli oldu Kar yağışı yeniden geliyor. Meteoroloji'den kar ve yağmura ilişkin son dakika açıklaması geldi. MGM yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Kar ve yağmur yeniden başlıyor. 72 ilde etkisini gösterecek. Günü de belli oldu. Bugün hava sıcaklıkları bazı bölgelerde artıyor. Özellikle kuvvetli rüzgar ve çığ tehlikesi uyarısı yapıldı. İşte 18 Şubat son dakika hava durumu tahminleri...
18.02.2023 Gündem
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın'
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat verip uyardı! 'Trafiğe çıkmayın' Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yeni bir uyarıda bulundu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından saat verip uyardı, "19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" dedi.
7.02.2023 Gündem
Kuvvetli kar sağanakları geliyor! Meteoroloji il il son dakika duyurdu, 43 il için uyarı
Kuvvetli kar sağanakları geliyor! Meteoroloji il il son dakika duyurdu, 43 il için uyarı Kuvvetli kar sağanakları geliyor! Kar yağışı ve hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Meteoroloji 43 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaparak il il duyurdu. Havalar buz kesti, onlarca kentte kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? MGM 5 günlük yeni hava durumu tahminini paylaştı. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
7.02.2023 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı! 54 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika duyurdu
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı! 54 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika duyurdu Kuvvetli kar yağışı çok sayıda ilde etkili oluyor. Şubat ayı ile birlikte kara kış da yüzünü gösterdi. Hava buz kesti, kar başladı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıları peş peşe yaptı. 54 ilde sarı ve turuncu alarm verildi. Önümüzdeki günlerde havanın nasıl seyredeceği de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. MGM yeni hava durumu tahmin haritasını paylaştı. İşte son dakika hava durumu...
6.02.2023 Gündem
İstanbul kar yağışı ne zaman 2023, İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak?
İstanbul kar yağışı ne zaman 2023, İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak? İstanbul'da kar saat kaçta başlayacak, İstanbul kar yağışı ne zaman 2023? İstanbul’da hafta sonu başlaması beklenen yoğun kar yağışı merakla bekleniyor. Meteoroloji yaptığı uyarıda kar yağışının perşembe gününe kadar süreceğini aktardı. İşte 4 Şubat İstanbul’da kar ne zaman yağacak? sorusunun yanıtı…
4.02.2023 Gündem
Kar yağışı için daha büyük alarm verildi! 54 ilde aralıksız yağacak, uzman isim uyardı
Kar yağışı için daha büyük alarm verildi! 54 ilde aralıksız yağacak, uzman isim uyardı Kar yağışıyla ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Kurumdan ‘kuvvetli kar’ uyarısı geldi. Soğuk havayla birlikte kar yağışı tüm yurtta etkili olacak. Çok sayıda il için alarm verildi. İstanbul için de kuvvetli kar uyarısı var. Uzman isim uyardı. Soğuk havaların hakim olacağı dönem geliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için tarih paylaştı. İşte tüm detaylar...
2.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Kar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli kar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.