Kuveyt Türk

Kuveyt Türk

Son dakika kuveyt türk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuveyt türk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuveyt türk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuveyt Türk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuveyt türk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.158 kuveyt türk haberi bulunmuştur. Tüm kuveyt türk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor Kuvet Türk mobil uygulamasında 16 Ocak Salı günü itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Uygulamayı kullanamayan vatandaşlar “Kuveyt Türk çöktü mü, neden açılmıyor?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili Kuveyt Türk resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. İşte Kuveyt Türk mobil giriş sorunu ile ilgili detaylar…
16.01.2024 Gündem
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri!
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercihleri başladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Personel tercih işlemleri 9 Ocak Pazartesi 2023 tarihi ile başladı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
9.01.2023 Personel Alımı
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetlerin yenilenmesi için verilen sürenin dolamasına kısa bir süre kaldı. Bakanlık, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için verilen süreyi 31 Aralık 2022’ye kadar uzatmış, yaşanan yoğunluk nedeniyle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sürecin tekrar uzatıldığını açıklamıştı. Binlerce sürücü ehliyet yenileme işlemleri ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenilemele işlemleri nasıl yapılır? Ehliyet yenileme ücreti ödeme ve ehliyet randevusu alma ekranı!
9.12.2022 Ekonomi
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı!
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı 31 bin 183 personel alımı için KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı KPSS-2022/11 Tercih Kılavuzu ve başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti!
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti! İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Aralık 2024'e kadar uzatılan ehliyet yenileme için istenilen ücreti açıkladı. Peki, Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? İşte ehliyet süresi uzatma ücreti…
24.10.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih!
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih! Eski sürücü belgelerinin kullanım süresi yıl sonu sona eriyor. Yıl sonuna kadar vatandaşlar eski ehliyetlerini kullanabilecek, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren ise eski kimliklerin işlevi sona erecek. Ehliyetini değiştirmeyenlere Karayolları Trafik Kanunu'nun 39/3 maddesi gereğince idari para cezası uygulanacak. Peki, 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? İşte Ehliyet yenileme için gerekli belgeler…
18.10.2022 Gündem
KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT başvuru tarihleri ve başvuru ekranı!
KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? KPSS DHBT sınavı ne zaman? DHBT başvuru tarihleri ve başvuru ekranı! Diyanet İşleri Başkanlığı’nda din hizmetlerinde görev almak isteyen adayların, KPSS’ye katıldıkları öğrenim düzeyinde DHBT’ye katılma zorunluluğu bulunuyor. ÖSYM tarafından yapılacak 2022-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuruları devam ediyor. Adaylar, KPSS DHBT başvurusuna ilişkin detayları araştırıyor. Peki, DHBT başvuru tarihleri ne zaman? KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? KPSS DHBT sınavı ne zaman, konu dağılımı ne? İşte DHBT başvuru tarihleri ve başvuru ekranı!
10.10.2022 Eğitim
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları!
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları! ÖSYM duyurdu! YDS başvuruları başladı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden uygulanacak YDS için başvuru süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS’ye kimler girebilir? İşte YDS başvuru kılavuzu detayları…
6.09.2022 Eğitim
KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman?
KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman? ÖSYM duyurdu! 2022-KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı. Bugün sona erecek başvurular bir gün daha uzatıldı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz 2022 ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından saat 23.59'a kadar yapabilecekler. Peki, KPSS ödemeleri hangi banka? KPSS önlisans para yatırma son gün ne zaman? KPSS ön lisans kimler girebilir? KPSS ön lisnas başvuru yapma ekranı!
15.08.2022 Eğitim
KPSS ön lisans başvuruları başladı! KPSS ön lisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS ön lisans sınavı ne zaman?
KPSS ön lisans başvuruları başladı! KPSS ön lisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS ön lisans sınavı ne zaman? ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS ön lisans başvuruları başladı! ÖSYM 2022-KPSS Ön Lisans kılavuzu da yayınlandı. Adaylar başvurularını, 15 Ağustos tarihine kadar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek. 2022-KPSS Ön Lisans sınavı 27 Kasım 2022’de yapılacak. Peki, KPSS ön lisans başvurusu nasıl yapılır? KPSS ön lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS ön lisans başvuru ücreti hangi bankaya yatıyor? KPSS ön lisans sınavı ne zaman? İşte detaylar…
3.08.2022 Eğitim
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Umre fiyatları 2022-2023! Diyanet birinci dönem umre fiyatları ne kadar, umre başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 birinci dönem Hac ve Umre fiyatlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Kutsal topraklara gitmek isteyen Müslümanlar Hac ve Umre için şimdiden araştırmalara başladı. Diyanet işleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 2022-2023 birinci dönem için açıkladığı umre fiyatları belli oldu. Peki, umre fiyatları ne kadar 2022-2023, umre başvuruları ne zaman başlıyor, umre için başvurular nasıl yapılır? İşte Umre fiyatları 2022-2023
27.07.2022 Gündem
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
ÖSYM duyurdu! YÖKDİL başvuruları başladı! YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM YÖKDİL başvuru ekranı!
ÖSYM duyurdu! YÖKDİL başvuruları başladı! YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM YÖKDİL başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2022-YÖKDİL/2) başvuruları başladı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, YÖKDİL’in İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde ise sadece Sosyal Bilimler alanında uygulanacağı bildirildi. Peki, YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? YÖKDİL sınavı ne zaman? YÖKDİL sınav başvurusu nasıl yapılır? YÖKDİL başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM AİS YÖKDİL başvuru ekranı!
6.07.2022 Eğitim
ALES 2 ne zaman? ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar? İşte ALES kılavuzu ve başvuru tarihleri!
ALES 2 ne zaman? ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar? İşte ALES kılavuzu ve başvuru tarihleri! ÖSYM duyurdu! Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) başvuruları başladı. Adaylar başvurularını ÖSYM’nin internet sitesinden yapılabilecek. Sınav başvurular 4 Temmuz 2022’de sona erecek. Peki, ALES 2 ne zaman? ALES başvurusu nasıl yapılır? ALES başvuru ücreti ne kadar? ALES geçerlilik süresi kaç yıl? ALES’e kimler başvuru yapabilir? İşte ALES kılavuzu ve başvuru tarihleri!
25.06.2022 Eğitim
KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS ödemeleri hangi bankalara yapılıyor 2022, nasıl yatırılır?
KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS ödemeleri hangi bankalara yapılıyor 2022, nasıl yatırılır? KPSS başvuru ücreti yatırma hangi bankaya yapılıyor, KPSS ücreti ne kadar 2022, nereye yatırılıyor? ÖSYM KPSS lisans başvuru kılavuzunu yayımladı. Kılavuzun yayımlanmasının ardından KPSS başvuru ücreti ve ödemeleri hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, KPSS başvuru ücreti ne kadar, KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar?
24.05.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları başladı! ÖSYM, 2022 KPSS başvuru kılavuzunu yayınladı. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, 2022 KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2022 KPSS Lisans, başvuru ücreti ne kadar? İşte 2022 KPSS Lisans başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
24.05.2022 Eğitim
ÖSYM’den DGS uyarısı! DGS sınavı ne zaman? DGS başvurusu son tarih ne zaman?
ÖSYM’den DGS uyarısı! DGS sınavı ne zaman? DGS başvurusu son tarih ne zaman? ÖSYM’den DGS’ye başvuru yapacak adaylar için uyarı geldi. ÖSYM, 2022 DGS başvurusu için adayların bugün 23.59’a kadar başvurularını tamamlayabileceği duyuruldu. Peki, DGS sınavı ne zaman? DGS sınav ücreti ne kadar? DGS başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? DGS para yatırma hangi bankalardan yapılıyor? DGS son başvuru günü ne zaman? İşte detaylar…
23.05.2022 Eğitim
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz Muğla'da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Deniz ve hava yoluyla gelen turist sayısı, 2019'u geçecek. O yıl toplam 1,3 milyon turist gelmişti. Bu sene 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.
12.05.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ikinci görüşme
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ikinci görüşme Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, gıda sektörüyle görüşmelerine devam ediyor. Nebati bu kez gıda toptancıları şeker, yağ, süt ve peynir üreticisi firmalarla bir araya geldi.
12.05.2022 Ekonomi
65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten...
65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten... Hibe desteği verilecek. Başvurular devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlüleri yakından ilgilendiriyor. Kendi işini kurma proje başlığında engelli girişimci adaylarına 65 bin TL‘ye kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına ise brüt asgari ücretin 15 katına kadar hibe desteği verilecek. Başvurular için son tarih ise 10 Haziran 2022. e-Devlet üzerinden online olarak başvuru yapılabileceği gibi, bulunulan illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine elden veya posta yoluyla da projelerini hazırlayıp teslim edebilirler. Başvuru Rehberi İŞKUR internet sitesinde yayımlandı.
12.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuveyt Türk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuveyt türk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.