Gazete Vatan Logo

KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman?

ÖSYM duyurdu! 2022-KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı. Bugün sona erecek başvurular bir gün daha uzatıldı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz 2022 ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından saat 23.59'a kadar yapabilecekler. Peki, KPSS ödemeleri hangi banka? KPSS önlisans para yatırma son gün ne zaman? KPSS ön lisans kimler girebilir? KPSS ön lisnas başvuru yapma ekranı!

KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman?

ÖSYM’den KPSS duyurusu! Başvuruları bugün sona erecek KPSS ön lisans işlemleri için adaylara süre verildi. Adaylar KPSS ön lisans başvuru işlemlerini 16 Temmuz saat 23.59'a aday işlemleri sisteminden gerçekleştirebilecek. Peki, KPSS ödemeleri hangi banka? KPSS önlisans para yatırma son gün ne zaman? KPSS ön lisans kimler girebilir? KPSS ön lisnas başvuru yapma ekranı!

KPSS ÖN LİSANS SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

ÖSYM’den yapılan açıklama şu şekilde:

“2022-KPSS Ön Lisans Başvurularının Uzatılması

03  - 15 Ağustos 2022 tarihleri olarak duyurulan 2022-KPSS Ön Lisans başvuru günleri,  16 Ağustos 2022 tarihi saat 23.59’a kadar uzatılmıştır.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet  adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından saat 23.59'a kadar yapabileceklerdir.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.”

KPSS ÖDEMELERİ HANGİ BANKADAN YAPILABİLECEK?

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı; Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı

KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN