Banka

Banka

Son dakika banka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.934 banka haberi bulunmuştur. Tüm banka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yüksek kazanç vadedip kandırıyorlar Bankada parası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Son dönemde sosyal medyada ‘Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' paylaşımları çoğalıyor. Yapılan bu işlemin yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen kara paraların aklanması için dolandırıcılar tarafından tercih edildiğine dikkat çeken uzmanlar, bu yönteme bilerek veya bilmeyerek dahil olmanın hukuki açıdan ciddi sonuçlara neden olabileceği noktasında uyarılarda bulunuyor.
24.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları yüzde 70'e dayandı, süre bitiyor Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı, faiz oranları yüzde 70 seviyesine dayandı. 100 bin TL'ye 70 bin TL faiz geliyor. Ancak süre 30 Nisan'da doluyor. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak
Merkez Bankası faiz kararını perşembe günü açıklayacak Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 25 Nisan Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesine yükseltmişti.
21.04.2024 Dünya
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar
Promosyon miktarları değişti! Bankaların yarışından emekliler kazançlı çıktı, işte ödenen yeni rakamlar Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
21.04.2024 Çalışma Hayatı
23 Nisan bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankalar 23 Nisan'da açık mı, kapalı mı?
23 Nisan bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankalar 23 Nisan'da açık mı, kapalı mı? 23 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı olacak? 23 Nisan'ın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının resmi tatil olması nedeniyle bankaların 23 Nisan için çalışma durumu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan bankalar çalışıyor mu? İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası 23 Nisan açık mı?
20.04.2024 Gündem
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları Banka mevduat faizleriyle ilgili yeni gelişme. Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu
Mevduat banka hesabı kararı! BDDK açıkladı, 1.000 TL oldu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), mevduat ve katılım fonunun kabulüne, çekilmesine ve zaman aşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklara ilişkin usul ve esaslar belirleyen yönetmeliğinde değişikliğe gitti.
19.04.2024 Ekonomi
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri Promosyon haberlerinde son dakika. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren gelişme... Milyonlarca emekli, dul ve yetimi yakından ilgilendiren banka promosyonlarında yarış gittikçe hız kazandı. Özel bankalar promosyonu, ek ödemelerle birlikte artırdı. İşte son dakika promosyon tutarları...
18.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
18.04.2024 Ekonomi
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir
Otomatik ödeme talimatına dikkat! Hesabınızı kontrol edin, fazla ücret çekilebilir Bankalara otomatik ödeme talimatı veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Avukat Ali Kızılay, bankaların sözleşme değiştirerek otomatik ödeme talimatlarından kaynaklı kesinti ve işletme işlemi yapabildiğini söyleyerek, “Müzakere edilmeden sözleşmede yapılan değişiklik ‘haksız şart’ durumunu oluşturuyor” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı. Banka görevlilerini şoke eden olay an be an amatör kameralara yansıdı.
17.04.2024 Vatan TV
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli promosyonları güncellendi! Bankalar kampanyaları açıkladı, işte en yüksek promosyon veren banka
Emekli promosyonları güncellendi! Bankalar kampanyaları açıkladı, işte en yüksek promosyon veren banka Milyonlarca Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren banka promosyonu kampanyaları güncellendi. Emekliye ek gelir imkanı sunan emekli promosyon tutarları 11 banka tarafından duyuruldu. Emekli promosyonu 20 bin TL'ye kadar dayandı. İşte en yüksek promosyon veren banka...
14.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor Para politikasındaki normalleşme adımlarıyla birlikte Merkez Bankası'nın faiz artırımları, kredi maliyetlerini de yükseltti. Uzmanlar kredi çekmek isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren faiz oranlarına karşı tavsiyelerde bulundu.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.