Kutlama

Kutlama

Son dakika kutlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kutlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kutlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kutlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.315 kutlama haberi bulunmuştur. Tüm kutlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan'a tebrik mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan için 18 Ekim Bağımsızlık Günü nedeniyle tebrik mesajı yayımladı.
18.10.2024Gündem
Adana'da ahilik haftası coşkuyla kutlandı!
Adana'da ahilik haftası coşkuyla kutlandı!37. Ahilik Haftası Kutlama töreni, Büyüksaat Ziyapaşa Parkı’nda gerçekleştirildi. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından bu yıl 37’incisi düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu.
26.09.2024Adana
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesi
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 'karaborsa' göndermesiGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, askıya alınan sponsorluk anlaşmasından, karaborsa bilet iddiaları ve Fenerbahçe derbisine kadar soruları cevapladı.
24.09.2024Futbol
Adana'da eski sevgilisinin doğum gününe gitti sonrası korkunç!
Adana'da eski sevgilisinin doğum gününe gitti sonrası korkunç!Adana'da Berat Caner C. (20), eski sevgilisi İlknur G.'nin (20), yeni erkek arkadaşı Alper Kınış (19) ile doğum günü kutlaması yaptığı kafeye gidince aralarında tartışma çıktı. Çevredekilerin araya girmesi ile sakinleşip, daha sonra hemzemin geçitte buluşan taraflar arasında bu kez bıçaklı kavga çıktı. Berat Caner C.'nin arkadaşı Batuhan Kolsuz (20) göğsünden bıçaklanarak öldürülürken, olay ile ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 5'i tutuklandı.
24.09.2024Adana
Fenerbahçe tüneli kapattı! Galatasaray'dan gönderme
Fenerbahçe tüneli kapattı! Galatasaray'dan göndermeSüper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından soyunma odasına gidişte kullanılan tünelin kepenkleri kısa süre içinde indirildi.
22.09.2024Fenerbahçe
Kurtulmuş, Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladı
Kurtulmuş, Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
15.09.2024Gündem
Numan Kurtulmuş'tan Sakarya Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne ilişkin açıklama
Numan Kurtulmuş'tan Sakarya Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümüne ilişkin açıklamaTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Sakarya Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
13.09.2024Gündem
İzmir’in kurtuluşu mesajları ve sözleri: 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlama mesajları
İzmir’in kurtuluşu mesajları ve sözleri: 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu kutlama mesajlarıİzmir'in kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajları ve sözleri araştırılıyor.. Anlamlı cümlelerle bu özel günü kutlamak, sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler hazır İzmir'in kurtuluşu mesajları ve sözlerinden faydalanıyor. İşte resimli, anlamlı ve yepyeni 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu kutlama mesajları.
9.09.2024Gündem
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal evliliklerinin 10. yılını kutladılar! Takipçilerinden mesaj yağdı
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal evliliklerinin 10. yılını kutladılar! Takipçilerinden mesaj yağdı2014'te dünyaevine girerek ikiz çocuk sahibi olan Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal, evliliklerinin 10'uncu yılını kutladı. İkilinin romantik paylaşımlarına, beğeni ve yorum yağdı.
5.09.2024Magazin
Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! 'Gelin olmuş gidiyorum, hepinizi partime bekliyorum'
Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! 'Gelin olmuş gidiyorum, hepinizi partime bekliyorum'Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi. Çifti mutlu günlerinde ünlü arkadaşları da yalnız bırakmadı.
5.09.2024Magazin
Sakarya'da sitede korku dolu anlar! 'Bugün olmazsa yarın, ben bunu yapacağım'
Sakarya'da sitede korku dolu anlar! 'Bugün olmazsa yarın, ben bunu yapacağım'Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan bir siteye gece vakti alkollü şekilde gittiği ileri sürülen şahıs, elindeki bıçakla site sakinlerine dehşeti yaşattı. Şahsın, elinde bıçak ile küfür ve tehditler savurduğu anlar saniye saniye cep telefonu ile kaydedildi. Sitenin girişindeki güvenlik kulübesinin camlarına saldıran şahıs gözaltına alınırken, ne olduğunu anlayamadan uykularından uyanan site sakinleri ise yaşadıkları korkuyu anlattı.
1.09.2024Gündem
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdi
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdiGaziantep'in Araban ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 102'inci Yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
30.08.2024Gaziantep
Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!
Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!Spor camiası, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle peş peşe kutlama mesajları yayınladı.
30.08.2024Süper Lig
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı hedefimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı hedefimiz için mücadelemizi sürdüreceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki heyet, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
30.08.2024Gündem
Ufukta evlilik var mı? Demet Şener açıklık getirdi
Ufukta evlilik var mı? Demet Şener açıklık getirdiİbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
30.08.2024Magazin
İstanbul'da 30 Ağustos'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da 30 Ağustos'ta bazı yollar trafiğe kapatılacakİstanbul Valiliği, İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
28.08.2024Gündem
Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik'ten romantik kutlama
Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik'ten romantik kutlamaUmuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz haftalarda sürpriz şekilde Reshad Strik ile dünyaevine girmişti. Evlilikleriyle magazin gündemine oturan ikiliden Strik, sosyal medya sayfasından Özçelik'in doğum gününü kutladı.
27.08.2024Magazin
MEB'den "24 Kasım Öğretmenler Günü" genelgesi
MEB'den "24 Kasım Öğretmenler Günü" genelgesiMilli Eğitim Bakanlığı'nca yayımlanan "24 Kasım Öğretmenler Günü Genelgesi"yle öğretmenlerin ve vatandaşların kutlama programları ile etkinliklere en üst seviyede katılımlarının sağlanmasına özen gösterilmesi istendi.
26.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bin yıllık yürüyüşümüz bir Kızılelma seferidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bin yıllık yürüyüşümüz bir Kızılelma seferidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 953. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malazgirt, Türklerle birlikte tüm Müslümanların zaferidir. Davamız nesillere ve çağlara ışık olmaktır. Davamız hak ile batılın kıyamete kadar sürecek davasında her zaman hakkın yanında durmaktır. Zaman değişir, asırlar değişir ama ruh değişmez. Kan aynı kan, karakter aynı karakterdir. Bizim yürüyüşümüz Türkiye Yüzyılı'nadır, Malazgirt Zaferi'nin rehberliğinde, aydınlığında bu yolu yürüyeceğiz. Malazgirt ruhunu yaşatacak nesillere şerefle teslim edeceğiz" dedi.
26.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selçuklu Mezarlığı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selçuklu Mezarlığı ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’ndeki dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olma özelliğini taşıyan Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret etti.
25.08.2024Gündem
🗓 30 Ağustos konser 2024 takvimi! Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya 30 Ağustos konserlerine kim çıkacak? 30 Ağustos'ta kimin konseri var? 30 Ağustos ücretsiz konserler 2024
🗓 30 Ağustos konser 2024 takvimi! Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya 30 Ağustos konserlerine kim çıkacak? 30 Ağustos'ta kimin konseri var? 30 Ağustos ücretsiz konserler 202430 Ağustos konser takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Zafer Bayramı kapsamında birçok belediye konser takvimini paylaştı. Peki, 30 Ağustos'ta kimin konseri var? İşte 30 Ağustos ücretsiz konserler 2024
24.08.2024Gündem
Turnike bir gecede iki araba verdi! Mali gözyaşlarına hakim olamadı
Turnike bir gecede iki araba verdi! Mali gözyaşlarına hakim olamadıMehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı yarışma Turnike’de efsane bir gece yaşandı. Gelinim Mutfakta yarışmasının en popüler gelin kaynanalarının yarıştığı programda bir gecede iki araba sahiplerini buldu. Büyük ödül olan arabaların gitmesine sevinen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yarışma sürerken gözyaşlarına hakim olamadı. Seyirciler, “Mali, Mali…” tezahüratlarıyla Erbil’e moral verdi.
15.08.2024Magazin
AK Parti 23 yaşında: Siyasilerden kutlama mesajları: 'Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla ilerliyoruz'
AK Parti 23 yaşında: Siyasilerden kutlama mesajları: 'Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla ilerliyoruz'Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 23. kuruluş yılı bugün parti binasında düzenlenen törenle kutlanacak. Bakanlar ve siyasiler sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajla AK Parti'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.
14.08.2024Gündem
Instagram'ın erişime açılması Gaziantep'te lokma dağıtılarak kutlandı
Instagram'ın erişime açılması Gaziantep'te lokma dağıtılarak kutlandıGaziantep'te bir esnaf, sosyal medya platformu Instagram'ın yeniden erişime açılmasını lokma dağıtarak kutladı.
13.08.2024Gaziantep
Atatürk'ün Pozantı'ya gelişinin 104. yıldönümü törenlerle anıldı
Atatürk'ün Pozantı'ya gelişinin 104. yıldönümü törenlerle anıldıGazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana'nın Pozantı ilçesine gelişi ve Pozantı Kongresi'nin 104’üncü yıldönümü törenle kutlandı.
6.08.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kutlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kutlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.