Kürtaj

Kürtaj

Son dakika kürtaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürtaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürtaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürtaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürtaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 983 kürtaj haberi bulunmuştur. Tüm kürtaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım
Ali Sürmeli itiraf etti! Gündemi sarsan iddia: Torunum yaşındaydı, zorla kürtaj yaptırdım Kurtlar Vadisi dizisinde Zaza Dayı karakterini canlandıran oyuncu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabının çalındı. Hesaptan yapılan paylaşımlar ise gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Magazin
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi...
Hastanın vücudunda sargı bezi unutan doktordan bir skandal daha! Hamile kalınca gerçeği öğrendi... Antalya'da, 4’üncü gebeliğinin ardından 2013 yılında tüp ligasyonu (tüplerin bağlanması) yaptıran Şerife Erenci (43), 4,5 yıl sonra hamile kalınca işlemi yaptığını öne süren doktor D.A. ve hastane hakkında dava açtı. Tüplerin bağlanması işlemini yapmadığı tespit edilen D.A.'nın, bir başka hastanın 2 yıl önceki doğumunda vücudunda 30 santimlik gazlı bez unutan doktor olduğu ortaya çıktı.
13.12.2023 Gündem
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor
'Hamile' olduğunu söyledi, 'gaipten sesler duyuyorum' dedi! Dikkat çeken rapor Denizli'de 18 yaşındaki karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu belirlendi.
19.10.2023 Yaşam
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler
Tartıştığı karısını saçından sürükleyerek boş arazide katletti! Katil kocandan şok eden sözler Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle Ahmet Emre Irmak ile evlenen 18 yaşındaki karısı Elif Irmak kocası tarafından katledildi. Denizli'de yaşanan olayda, karısı Elif Irmak'ı 'gaipten sesler duyduğu için öldürdüğünü' iddia eden ve hakkında müebbet hapis cezası talep edilen katil kocanın, akıl ve ruh sağlığı yönünden incelenmesine karar verildi.
29.09.2023 Gündem
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi
2 günlük bebeğini fındık bahçesine gömen anne için ağırlaştırılmış müebbet talebi Ordu'nun Altınordu ilçesinde evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Bilge Çapa (27) hakkında 'altsoydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
30.03.2023 Gündem
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi
Gamze'yi öldüren annesi ile babasına ağırlaştırılmış müebbet istemi Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17), yatağında ölü bulunmasıyla ilgili, gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (52) ile babası Mehmet Halil (53) Sakallıoğlu hakkında, 'Nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.
9.03.2023 Yaşam
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi
Eşini 'kürtaj' suçlamasıyla öldüren sanığa müebbet hapis istemi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendisinden habersiz 'kürtaj' olduğunu ileri sürdüğü eşi Elif Irmak'ı (19) dışarı çıkarıp saçından sürükledikten sonra bıçaklayarak öldüren Ahmet Emre Irmak (25) hakkında müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Otopside Elif Irmak'ın hamile olmadığı ve bebek aldırmadığı ortaya çıktı. İddianamede, sanık Ahmet Emre Irmak'ın savunmasına itibar edilmemesi ve haksız tahrik hükümlerinin uygulanmaması gerektiği belirtildi.
2.03.2023 Gündem
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet
Denizli’de tüyler ürperten cinayet! Sürüyerek götürdü, sonrası vahşet Tüyler ürperten cinayet haberi bu kez de Denizli’den geldi. Eşi ile tartışma yaşayan adamın adeta gözü döndü. Babası dahi engel olamadı onu da bacağından yaraladı. Katil sonra ise yakayı böyle ele verdi.
30.11.2022 Yaşam
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı! Kanal D'nin sevilen dizisi Türkan, Derya ve Dönüş adlı kardeşlerin hikâyesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 8 Kasım Salı akşamı 25’inci bölümüyle yine çok konuşuldu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen yapım, son bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
9.11.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine'nin otele gelmesi seyircilerin aklını oldukça karıştırmıştı. Yüzleşmek için Mine'yi çağıran Türkan ise hayatının yanlışını yaptı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili detaylar...
2.11.2022 Magazin
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Anne itiraf etti: Nisa bebek 30 Eylül'de öldü
Anne itiraf etti: Nisa bebek 30 Eylül'de öldü Pendik'te 'Nisa Mihriban' olarak tanınan Ebrar Nil bebeği sokağa terk eden anne Ebru S.nin yargılandığı davada karar açıklandı. Anne Ebru S. hakkında 'terk' suçundan 5 ay hapis cezası verildi. Duruşmada savunma yapan anne Ebru S, "30 Eylülde Ebrar öldü. Ben cenazesine katıldım. Bütün işlemlerini yaptım." dedi.
13.10.2022 Gündem
Annie Ernaux kimdir, kaç yaşında, kitapları ne? 2022 Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux hakkında merak edilenler…
Annie Ernaux kimdir, kaç yaşında, kitapları ne? 2022 Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux hakkında merak edilenler… Nobel Edebiyat Ödülü'nün bu yılki sahibi Annie Ernaux oldu. Fransız yazar Ernaux, ödüle "kişisel hafızanın köklerini, yabancılaşmalarını ve kolektif kısıtlamalarını ortaya çıkarma cesareti ve klinik keskinliği için" layık görüldü. 2021'de ödüle "kültürler ve kıtalar arasındaki körfezde sömürgeciliğin etkilerine ve mültecinin kaderine nüfuz etmesinden dolayı" Zanzibarlı edebiyatçı Abdulrazak Gurnah layık görülmüştü. Peki, Annie Ernaux kimdir? Nobel Edebiyat Ödülü kazanan Annie Ernaux kitapları ve hakkında merak edilenler…
6.10.2022 Kültür Sanat
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
Hollanda'da 'bebek ölü' diye kürtaj için gün verdiler, Sivas'ta doğum yaptı
Hollanda'da 'bebek ölü' diye kürtaj için gün verdiler, Sivas'ta doğum yaptı Hollanda'da yaşayan hamile Miglena Tolumuva (26), dini nikahla birlikte yaşadığı Ahmet Turan Koç (47) ile 8 ay önce kontrol için hastaneye gitti. Burada çifte bebeklerinin ölü olduğu ve kürtaj yapılması gerektiği iletildi. Tereddüt eden çift, yaptıkları araştırmayla Sivas'taki Doğum ve Kadın Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Savaş Karakuş'a gelip, muayene oldu. Burada bebeğin sağlıklı olduğu görüldü. Çift, 9 ayın tamamlanmasıyla önceki gün 'İlayda Su' adını verdikleri bebeklerini normal doğumla sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldı.
27.07.2022 Yaşam
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı
Biden’dan bir gaf daha! Bu kez çok fena çuvalladı ABD Başkanı Joe Biden, ABD Yüksek Mahkemesi’nin kürtaj hakkı kararını iptal etmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kendisi için yazılan "cümlenin sonu, cümleyi tekrar oku" şeklindeki notları da okudu.
8.07.2022 Dünya
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası!
Dila Tarkan'ın eşine İngiliz eski sevgilisinden nafaka davası! Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan'ın geçtiğimiz yıl Yunanistan'da evlendiği Dağhan Doğruer hakkında Mina Safavi ile evlilik dışı ilişkisinden doğan üç yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldı. Safavi'nin hamilelik haberini paylaştığında Doğruer'in yüz yüze görüşmek istemediği, kürtaj yaptırmasını istediği iddia edildi.
7.07.2022 Magazin
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım"
Serdar Ortaç'tan müzik kısıtlaması yorumu! "Uymamız lazım" Serdar Ortaç, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, müzik kısıtlaması ile alakalı açıklamalarda bulundu.
3.07.2022 Magazin
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk...
Ugandalı Mariem Nabatanzi dünya rekoru kırdı! 40 yaşında tam 44 çocuk... Ugandalı Mariem Nabatanzi isimli kadın dünya rekoruna imza attı. Nadir görülen genetik bir durumu olan Mariem, 40 yaşında tam 44 çocuk doğurdu. İşe eşi benzeri görülmemiş hikayenin detayları...
25.06.2022 Dünya
Hastanede prematüre doğan bebeğe yapılan ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Cesedini bulamadık'
Hastanede prematüre doğan bebeğe yapılan ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Cesedini bulamadık' Hastanede yaşanan skandal ABD’yi karıştırdı. Massachusetts eyaletinin başkenti Boston’da bir hastanede yaşanan akılalmaz olay, gazete manşetlerinin üst sıralarında yer aldı. Prematüre doğan bir bebeğin hayatını kaybettikten sonra yapılanla haberi okuyanların tepkilerine neden oldu. İşte vicdanları sızlatan olayın detayları...
25.06.2022 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kürtaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürtaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.