Gülistan Doku

Gülistan Doku

Son dakika Gülistan Doku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gülistan Doku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gülistan Doku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülistan Doku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülistan doku gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 gülistan doku haberi bulunmuştur. Tüm gülistan doku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi (21), bin gündür kızlarına hasret. Gülistan’ın annesi Bedriye Doku, “Benim kızım bin gündür ortada yok. Allah için elinizi vicdanınıza koyun. Sizin çocuklarınız 2 saat okuldan gelmese ne yaparsınız. Kendinizi benim yerime koyun. Yetkililer bize bir türlü cevap veremiyor. Allah için bize cevap versinler. Ben bir anneyim, bin gündür kızıma hasretim” dedi.
30.09.2022 Yaşam
Gülistan Doku'nun erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı! Dün çok kötü bir şey çıktı...
Gülistan Doku'nun erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı! Dün çok kötü bir şey çıktı... Tunceli’de 5 Ocak 2020'den bu yana haber alınamayan, Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) Antalya'nın Alanya ilçesinde gözaltına alınan ve daha sonra adli kontroller serbest bırakılan erkek arkadaşı Zeinal A.'nın (26) savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Sorgusunda ilk önce avukat istemeyen ama daha sonra sorgu uzayınca talep ettiği avukat eşliğinde ifade veren Zeinal A., Gülistan'ın kaybolmadan önce 4 Ocak'ta gece geç saatte kendisine 'korkuyorum' diye mesaj attığını, hangi amaçla attığını bilmediğini söyledi.
18.03.2022 Gündem
Gülistan Doku kimdir, bulundu mu? Gülistan Doku’nun erkek arkadaşı gözaltına mı alındı?
Gülistan Doku kimdir, bulundu mu? Gülistan Doku’nun erkek arkadaşı gözaltına mı alındı? Gülistan Doku nasıl kayboldu, bulundu mu? Tunceli'de öğrenim gören 21 yaşındaki Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin soruşturma kapsamında erkek arkadaşı Antalya'nın Alanya ilçesinde gözaltına alındı.
17.03.2022 Yaşam
Okulda dehşet! Bıçaklı saldırı anbean görüntülendi
Okulda dehşet! Bıçaklı saldırı anbean görüntülendi Gaziantep’te bir kişi, öğretmen olan eşine küfredildiği gerekçesiyle lisede bıçakla dehşet saçtı. Şahsın öğrenci velisi ile öğrenciyi bıçakladığı saldırı anının güvenlik kamerası görüntüsü dehşete düşürdü. Olayın ardından tutuklanan şahıs hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenirken, sanığın savcılık ifadesinde bıçağı elma kesmek taşıdığını söylemesi dikkat çekti.
17.03.2022 Gündem
Gülistan Doku’nun erkek arkadaşı gözaltına alındı
Gülistan Doku’nun erkek arkadaşı gözaltına alındı Tunceli’de 5 Ocak 2020'den itibaren kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin erkek arkadaşı Zeynal A, Antalya'nın Alanya ilçesinde gözaltına alındı.
17.03.2022 Gündem
Ankara Emniyet Müdürlüğü: Doku ailesinin gözaltına alınması söz konusu değildir
Ankara Emniyet Müdürlüğü: Doku ailesinin gözaltına alınması söz konusu değildir Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2 yıl önce kaybolan Gülistan Doku ile ilgili "Doku ailesinin gözaltına alınması kesinlikle söz konusu değildir. Provokatif amaçlı bu tür asılsız paylaşımlara itibar edilmemelidir" denildi.
23.02.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Gülistan Doku paylaşımı!
Bakan Soylu'dan Gülistan Doku paylaşımı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de Gülistan Doku'nun kaybolmasının ardından geçen sürede yapılan çalışmaları açıkladı. Bakan Soylu, "Gülistan Doku'nun kaybolmasının ardından milletçe büyük bir üzüntü yaşanmış ve hem ailesinin acısını paylaşmak, kendilerine destek olmak hem de sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek üzere devletin tüm imkanlarıyla ve samimiyetle ciddi bir gayret ortaya koyulmuştur" dedi.
23.02.2022 Gündem
Meral Akşener: Rusya'yı askerlerini geri çekmeye çağırıyoruz
Meral Akşener: Rusya'yı askerlerini geri çekmeye çağırıyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Rusya'nın Ukrayna gibi egemen bir ülkenin sınırına asker yığarak, ülkelerin toprak bütünlüğüne yönelik tehdit oluşturulması, günümüzde kabul edilebilecek bir tutum değildir. Rusya'yı bir an önce bu askeri tahkimatına son vermeye ve askerlerini geri çekmeye çağırıyoruz. İktidarın, Türkiye'nin Ukrayna'ya SİHA satışına devam etmesi yönündeki kararını da olumlu buluyoruz" dedi.
23.02.2022 Siyaset
Gülistan Doku’nun ailesi Tunceli Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı
Gülistan Doku’nun ailesi Tunceli Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku için ailesi, kızlarının akıbetini öğrenmek için adliye binası önünde oturma eylemi başlattı. Anne Bedriye Doku, "Kadınlar artık ölmesin. Benim kızım ölmüşse eğer cansız bedenini bana verin. Onu bulana kadar burada oturacağım” dedi.
2.01.2022 Yaşam
700 gündür haber alınamıyor! Gülistan nerede?
700 gündür haber alınamıyor! Gülistan nerede? Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku ile ilgili soruşturmada 700 gündür sonuç alınamadı. Kadınların katledildiğini gördükçe kardeşine dair korkularının arttığını söyleyen Aygül Doku, "Bu ülkede kadına karşı çok acımasızca davranılıyor ve katlediliyor. Biri metronun ortasında bıçakla biri kılıçla diğeri kadını öldürüp üzerine beton döküyor. Bir başkası çöp konteynerine atıyor. Bu durumları gördüğümde, Gülistan konusunda daha da çok korkuyorum” dedi.
4.12.2021 Yaşam
Başsavcılık harekete geçti! Gülistan Doku hakkında flaş talimat
Başsavcılık harekete geçti! Gülistan Doku hakkında flaş talimat Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun soruşturma dosyası kapsamında bazı illerin savcılıkları ve kolluk kuvvetlerine talimat yazısı gönderildi.
27.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasından duygulandıran mesaj! Gülistan Doku'nun ablası paylaştı...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasından duygulandıran mesaj! Gülistan Doku'nun ablası paylaştı... Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası Ezgi Haytaoğlu, 5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan Gülistan Doku'nun ablasına mesaj gönderdi. Haytaoğlu mesajında "Ben Azra'nın ablasıyım. Kardeşimi 19 gün önce kaybettim. Beş gün kayıptı. İki gün yalnız aradım ve yaşadığın şeyin çeyreği bile olamaz biliyorum. Ne zaman konuşmak istersen buradayım" ifadelerini kullandı. Gülistan Doku'nun ablası ise "Keşke bizi bir araya getiren yüreğimizde hiç bitmeyecek olan bu acı olmasaydı, çok öfkeliyim" yanıtını verdi.
20.08.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 10 erkek pankart taşırsa kadına şiddet tersine döner Son dakika haberine göre; Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Komisyonu’nda konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Ne zaman 10 erkek eline alır bir pankart, gider de ‘Biz Emine Bulut cinayetini şiddetle reddediyoruz’ derse mesele tersine döner” dedi.
29.05.2021 Gündem
Gülistan Doku davasında flaş gelişme!
Gülistan Doku davasında flaş gelişme! Tunceli’de bir yılı aşkın süredir haber alınamayan Gülistan Doku dosyasında şüpheli sıfatıyla yer alan eski erkek arkadaşı Z.A.’nın polis olan üvey babası E.Y., polislikten ihraç edildi.
21.01.2021 Yaşam
Gülistan Doku'nun kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçti
Gülistan Doku'nun kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçti Tunceli’de, 5 Ocak 2020'den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasının 1'inci yılında ailesi ve arkadaşları, bir araya geldi. Basın açıklamasında anne Bedriye Doku, Gülistan'ın fotoğrafına bakıp, Kürtçe "1 yıldır kızım yok, lütfen onu bulun. Gülistan neredesin?" diyerek ağıt yaktı.
5.01.2021 Gündem
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu! Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020 Gündem
Gülistan'ın kaybolmasından sorumlu tutulan kişinin üvey babasına dava açıldı
Gülistan'ın kaybolmasından sorumlu tutulan kişinin üvey babasına dava açıldı Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasından sorumlu tutulan Rus uyruklu erkek arkadaşı Z.A.'nın polis memuru olan üvey babası E.Y. hakkında, kamu görevlisi sıfatıyla elde ettiği bilgileri paylaşmaktan kamu davası açıldı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, şüpheli E.Y. hakkında açılan davayla dosyada ilk defa olumlu bir gelişme yaşandığını belirterek, "Şüpheliler, Gülistan Doku'nun intihar ettiğine ilişkin bir algı çalışması yürüttüler. Gülistan'ın intihar etmediği resmi bilirkişi raporuyla ortaya çıktı. Şüpheli E.Y.'nin dosyaya erişimi var, direkt tutuklanması lazım" dedi.
30.11.2020 Gündem
Gülistan Doku'yu barajda arama çalışmaları sona erdi
Gülistan Doku'yu barajda arama çalışmaları sona erdi Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu Uzunçayır Baraj Gölü'nde arama çalışmalarının sona erdirildiği bildirildi.
23.11.2020 Gündem
Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku'yu su altında arama çalışmaları sona  erdi
Tunceli'de kaybolan Gülistan Doku'yu su altında arama çalışmaları sona erdi Tunceli'de 5 Ocak'ta kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun 226 gündür sürdürülen aramalara rağmen bulunamadığı belirtilerek, genç kızı su altı arama robotu, sonar ve kurbağa adam personelinin dalışlarıyla yapılan arama çalışmalarının bugün itibariyle sona erdirildiği bildirildi.
18.08.2020 Gündem
Tunceli Valiliği'nden Gülistan Doku açıklaması
Tunceli Valiliği'nden Gülistan Doku açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak'tan bu yana kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) için başlatılan arama çalışmaları, 227'nci günde de sürdü. Bugün de su altı ve su üstünde yapılan tüm aramalara rağmen Doku'ya ait bir ize rastlanamadı.
18.08.2020 Yaşam
Gülistan'ı arama çalışmaları tekrar başladı
Gülistan'ı arama çalışmaları tekrar başladı Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) son görüldüğü Sarısaltık Viyadüğü'nün altından geçen Uzunçayır Baraj Gölü'ndeki tahliye çalışmalarıyla su seviyesi 16 metreye düşürüldü. Su seviyesinin minimum düzeye inmesiyle birlikte, genç kızın kayboluşunun 215'inci gününde, su altı arama çalışmaları tekrar başlatıldı.
6.08.2020 Gündem
Yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukattan flaş iddia
Yeni görüntüler ortaya çıktı! Avukattan flaş iddia Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada görevlendirilen Ulusal Kriminal Büro'da görevli bilirkişi tarafından hazırlanan rapor dosyaya ulaştı. Raporda, Gülistan'ın en son görüldüğü Dinar Köprüsü altındaki suda intihar olasılığını gösterecek hareketlilik yaşanmadığı öne sürülerek, 'Köprü ayağındaki efekt, bir piksel artığı olup kesinlikle yukarıdan suya düşen bir insan veya eşyanın suda yükselttiği su sütunu değildir" denildi. Gülistan'ın erkek arkadaşı ile görüştüğünü gösteren yeni görüntülerin de incelendiği raporla ilgili Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, "Bu raporla kesin bir dille intihar tezini çökertti" dedi.
4.08.2020 Yaşam
Kayıp Gülistan'ın erkek arkadaşının mevcutlu ifadesi alınacak
Kayıp Gülistan'ın erkek arkadaşının mevcutlu ifadesi alınacak Tunceli'de 5 Ocak'tan beri haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) kaybolmasına ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunun tamamlanmasının ardından, şüpheli Z.A.'nın tutuklanması talebi reddedildi. Ailenin avukatı Ali Çimen, genç kızın erkek arkadaşı Rus uyruklu Z.A.'nın mevcutlu ifadesinin alınmasına karar verildiğini söyledi.
29.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülistan Doku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülistan doku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.