Gazete Vatan Logo
Magazin Hadise'den dans şov: 2023'e adım atıyorum

Hadise'den dans şov: 2023'e adım atıyorum

Şarkıcı Hadise son dönemde hem Reza Zarrab ile yazışmalarıyla hem de boşanmasıyla gündemdeydi. Ayrılığın ardından Londra'ya gidip bol bol yorgunluk atan Hadise, konserinden dans ettiği anların videosunu paylaştı. Ünlü şarkıcının dansı gündem olurken, "Boşanma yaradı" şeklinde yorumlar geldi.

Hadise'den dans şov: 2023'e adım atıyorum

Ünlü şarkıcı Hadise, sessiz sedasız dünyaevine girdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile evliliğini 30 Eylül'de anlaşmalı olarak tek celsede bitirmişti. Ayrılığın ardından Londra'ya gidip bol bol yorgunluk atan Hadise, takipçileriyle paylaştığı anlara; "Hadise, Londra'da" notunu düşmüştü.

Seren Serengil, bir dönem Hadise ile Reza Zerrab arasında ilişki olduğunu iddia ederek, canlı yayında elindeki belgeleri açıklamıştı. Hadise'nin kesin bir dille yalanladığı yasak aşk iddiasıyla ilgili konuşan Serengil, Ebru Gündeş tarafından Reza Zarrab'a açılan boşanma davasına ilişkin dosyadan bir bölüm de okumuştu.

"TEHDİT EDİLİYORUM"

Hadise, isim vermeden hakkındaki iddialara sert tepki göstermişti:

Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; Susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana yine kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. Siz kimsiniz? Allah mısınız?

Haberin Devamı

DANS PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Hadise, son olarak konserinden bir video paylaştı. Dans ettiği anları paylaşan şarkıcı gönderisine, "2023'e adım atıyorum" notunu düştü.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi

Sosyal medya kullanıcıları "Boşanma yaradı", “En asil sahne kıyafetin olabilir”, “Gümbür gümbür 2023”, “Hadise der susarım” gibi yorumlar yaptı.

TAŞINMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 37 yaşındaki Hadise, şimdilerde Dinçerler’den boşandıktan sonra aldığı yalı dairesine taşınmak için gün sayıyor.

Şarkıcının, 40 milyon TL'lik evinin tadilatına 3 milyon TL harcadığı öğrenildi. Yeni evine eşyalar da almaya başlayan Hadise, kısa süre sonra dairesine taşınacak.