Dans

Dans

Son dakika dans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dans gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.756 dans haberi bulunmuştur. Tüm dans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu
Türkan Şoray'ın 'Türkan' dansı sosyal medyada gündem oldu 12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda düzenlenen söyleşiye katılan Türkan Şoray, ‘Türkan’ şarkısıyla dans etti. 78 yaşındaki sanatçının eğlenceli görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu
Portakal Çiçeği Karnavalı'nın kortej rotası belli oldu Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kortej yürüyüş rotası belli oldu.
20.04.2024 Adana
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek
Portakal çiçekleri dansa davet ediyor! Karnaval Milongası dans severleri bir araya getirecek Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda atölye çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Karnaval Milongası, festival ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.
20.04.2024 Adana
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Kalben'in dansı olay oldu! Tepindi, zıpladı...
Kalben'in dansı olay oldu! Tepindi, zıpladı... Enerjisiyle ve tarzıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı Kalben'in sahne dansı yine sosyal medyada gündem oldu.
27.03.2024 Vatan TV
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi Avrupa turnesine devam eden sanatçı Kalben son dansıyla gündeme oldu. Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de konser veren Kalben Avrupa’yı fethetti. Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten de yorum geldi.
27.03.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal görüntü! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti
Rafet El Roman'ın dans şovu dillere düştü! Yüzündeki değişimle dikkat çekmişti Rafet El Roman... Şiş görünen yüzüyle verdiği röportajla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, konuşmakta ve gülmekte zorluk yaşamıştı. Rafet El Roman bu sefer de dans şovu ile gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! 'İbo Show'da dans performanslarıyla popülerliği yakalayan ardından da müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Magazin
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir?
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir? Edebiyat, birçok türü içerisinde bulunduran oldukça geniş bir dünyadır. Yüz yıllar öncesinden beri edebiyat insan hayatında vardır. Birçok farklı türde kendini ve başarısını gösteren, günümüzde hala eserleri ve sanatları ile hatırlanan yazarlar vardır.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.