Halay

Halay

Son dakika halay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halay gelişmeleri de dahil olmak üzere 921 halay haberi bulunmuştur. Tüm halay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.
20.02.2024 Adana
İşçilerin mola esnasında köpekle halayı güldürdü
İşçilerin mola esnasında köpekle halayı güldürdü Diyarbakır’da Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekiplerinin elektrik onarımı için gittikleri Çınar ilçesine bağlı mahallede verdikleri mola sırasında köpekle halay çekmeleri güldürdü.
24.01.2024 Vatan TV
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu
Sultanbeyli'de düğün salonundaki saldırı; önce halay çekti sonra vurdu Sultanbeyli'deki düğün salonunda, silahla önce evlenmek istediği Kader İrgören'i ardından da kendini vuran Ahmet Taşan'ın olaydan önce halay çektiği görüntüler ortaya çıktı.
15.01.2024 Gündem
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu
Bodrum'da 'Nartugan' coşkusu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 4 bin yıllık geleneğin yaşatıldığı 'Nartugan' kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında; bando yürüyüşünün ardından yakılan ateşin etrafında müzik eşliğinde eğlenenler, sembolik hayat ağacına renkli çaputlar bağlayıp dilek tuttu.
23.12.2023 Gündem
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm Kadıköy'de yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası ilk 500 müşterisine hediye verileceğini duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı.
11.11.2023 Yaşam
Spor camiasından 10 Kasım mesajları!
Spor camiasından 10 Kasım mesajları! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümü nedeniyle spor camiasından anma mesajları yayımlandı.
10.11.2023 Şampiy10
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim İbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
16.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu!
Kuruçeşme Açıkhava'da beşinci kez Serdar Ortaç coşkusu! Türk pop müziğin yıldız ismi Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde geleneği bozmadı; Boğaz’ın muhteşem atmosferinde hitleriyle 5'inci kez mekanı hınca hınç doldurdu.
12.07.2023 Magazin
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti
Kuruçeşme Açıkhava'dan bir Yıldız geçti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinden dün akşam bir 'Yıldız' geçti. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluşan Yıldız Tilbe, muhteşem bir müzik ziyafetine imza attı.
20.06.2023 Magazin
AK Parti'de 'balkon' hazırlığı! CNN Türk muhabiri son durumu aktardı
AK Parti'de 'balkon' hazırlığı! CNN Türk muhabiri son durumu aktardı Sandıkların açılmasıyla birlikte AK Partililer Genel Merkezi'n önünde toplanmaya başladı. Ankara'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Söğütözü'ndeki AK Parti Genel Merkezi'ne gitmesi bekleniyor.
14.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı!
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Yaşam
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Türk damadın 'vize almak için evlendiği' iddiası olay oldu! Arkadaşlıkları bitti
Türk damadın 'vize almak için evlendiği' iddiası olay oldu! Arkadaşlıkları bitti 34 yaşındaki Amy, 2020 yılında Kuşadası'na arkadaşıyla tatile geldi. Oteldeki barda Mahsum Uğurlu ile tanışan bir çocuk annesi Amy, tatil boyunca genç adamla vakit geçirdi. Sonrasında Mahsum'la evlenen ve 'hayatının aşkı' olduğunu söyleyen Amy, eski arkadaşlarının alaylarına maruz kaldı...
16.03.2023 Dünya
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar
Asker eğlencesinde kavga! Meşale yakıp yolları kapattılar İstanbul'da gerçekleşen asker uğurlama eğlencelerinde kimileri meşale yakıp yolları kapattı, kimileri ise kavgaya tutuştu. Yaşananlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
5.02.2023 Yaşam
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
Ankara kar yağışına teslim oldu! Halay çekip kayak yaptılar
Ankara kar yağışına teslim oldu! Halay çekip kayak yaptılar Türkiye'nin birçok bölgesinde olduğu gibi Başkent Ankara'da da kar etkisini gösterdi. Gündüz saatlerinde itibaren çok sayıda vatandaş karın tadını çıkarmak için kendini sokaklara attı.
4.02.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Halay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.