Kürsü

Kürsü

Son dakika kürsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.381 kürsü haberi bulunmuştur. Tüm kürsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti
7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nın düzenlediği 7. Bahar Pediatri Kongresi gerçekleşti.
10.03.2024 Adana
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak
Adana Yüreğirli gençler ‘drone pilotu’ olacak Yüreğir Belediyesi, geleceğin gözde meslekleri arasında yer alan ‘drone pilotluğu’ konusunda eğitim ve ehliyet almak isteyen gençler için ücretsiz destek programını hayata geçiriyor.
24.02.2024 Adana
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek
Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ebeveyn kursuna gidecek "Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan, arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022'nin Eylül ayında evlenmişti. Mutlu bir evlilik süren ikili geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Nişantaşı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını da yanıtladı.
9.02.2024 Magazin
Bindiği taksinin şoförüne kurşu yağdırdı! Dehşet anlarının görütüleri ortaya çıktı
Bindiği taksinin şoförüne kurşu yağdırdı! Dehşet anlarının görütüleri ortaya çıktı İzmir'de, D.A. (19) müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Oğuz Erge'yi (44) tabancayla yaralayıp, telefonunu gasbetti. Olay araç kamerasına yansırken, D.A. yakalanıp, gözaltına alındı.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi
Kur'an-ı Kerim'i 3 kez kez öpüp, sonra ayağıyla basan şüpheliye ev hapsi Sivas'ta, Safa Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Genel Kurulu ve dernek başkanlığı seçimi sırasında Kur'an-ı Kerim'i, 3 kez öptükten sonra ayağıyla basan başkan adaylarından S.K.'ye, ev hapsi cezası verildi. Adliye çıkışı açıklama yapan S.K., "Kur'an-ı Kerim'i 3 kez öptüm başıma koydum. Bir anlık kızgınlıkla, elimi koyacağıma, ayağımla bastım bilinçsizce yaptım" dedi.
22.01.2024 Gündem
Engelli kızını öldürüp, intihar etti
Engelli kızını öldürüp, intihar etti Trabzon'da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.
30.12.2023 Gündem
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir"
“Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" Merkezi Kayıt Kuruluşu verileri, 17 Ekim itibarıyla Türkiye'de borsa yatırımcısı sayısının 8 milyonu aştığını gösterirken, varlık piyasalarında işlem yapan yatırımcılar için araştırma ve güvenilir finansal bilgi, her zamankinden daha önemli hale geldi. Statista verileri, 5 yatırımcıdan üçünün araştırmaya daha fazla odaklanarak geliştiğini ortaya koydu. Big Trade Boss'un Kurucusu Ergun Cihat Cankurt, "Temel bilgi birikimi eksikliği ve yüksek risk iştahı, finansal piyasalarda kayıplara yol açabilir" dedi.
8.11.2023 Finans
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu Bursa’da bir kişi sosyal medya hesabında gezerken, karşısına çıkan banka reklamına tıkladı. Dolandırıcıların ağına takılan vatandaşın yaklaşık 60 bin lirası buhar olurken, savcılığa başvuran kişi, “Ya hesabımda 300-400 bin olsaydı, bunun bedelini nasıl ödeyecektik?” dedi.
4.11.2023 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan sürücü kurslarına 'fiyat belirleme' soruşturması! Tek tek incelenecek
Rekabet Kurulu'ndan sürücü kurslarına 'fiyat belirleme' soruşturması! Tek tek incelenecek Rekabet Kurulu, fiyat tespiti yaparak rekabet ihlali gerçekleştirildiği öne sürülen 13 sürücü kursu ile 1 danışmanlık firması hakkında soruşturma başlattı.
23.10.2023 Gündem
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi
Ev hanımlarının emeklilik hayalleri gerçek oluyor! Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Işıkhan "Çalışmalarımıza başladık, 5 yıllık dönem içinde bunu hayata geçireceğiz. İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında 3'de 1'lik prim desteğini devletimiz ödeyecek" ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Ekonomi
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
KAYMAKAMLIK KURSU KURA SONUÇLARI! Kaymakam ataması ve 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları sorgulama
KAYMAKAMLIK KURSU KURA SONUÇLARI! Kaymakam ataması ve 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları sorgulama Kaymakamlık kursu kurası için ayrıntılar araştırılıyor. 108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura töreni bugün gerçekleştirildi. Kura sonuçları için kuraya giren adaylar ise 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları nasıl öğrenilir? Sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar çalışmaya da devam edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar çalışmaya da devam edeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin hizmetkarıyız. 85 milyonun tamamına hizmet etmekle mükellefiz" ifadelerini kullandı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK iddialarına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi" dedi.
14.09.2023 Gündem
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma
Polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin şüphelilerin ifadesi ortaya çıktı! Skandal savunma Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'nin şehit edildiği, polis memuru Ahmet Yasin Çevik'in ise yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin şüphelilerin nöbetçi hakimlik ifadeleri ortaya çıktı.
12.09.2023 Yaşam
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.