Sürücü Kursu

Sürücü Kursu

Son dakika SÜRÜCÜ KURSU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SÜRÜCÜ KURSU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SÜRÜCÜ KURSU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürücü Kursu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürücü kursu gelişmeleri de dahil olmak üzere 252 sürücü kursu haberi bulunmuştur. Tüm sürücü kursu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu
B sınıfı ehliyet ile 125 cc ve altı motosiklet kullanma şartları belli oldu Karadeniz Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hasan Guda, B sınıfı otomobil ehliyeti bulunan herkesin motosiklet süremeyeceğine dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Ekonomi
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu
Sosyal medyada çıkan reklama tıkladı, paraları buhar oldu Bursa’da bir kişi sosyal medya hesabında gezerken, karşısına çıkan banka reklamına tıkladı. Dolandırıcıların ağına takılan vatandaşın yaklaşık 60 bin lirası buhar olurken, savcılığa başvuran kişi, “Ya hesabımda 300-400 bin olsaydı, bunun bedelini nasıl ödeyecektik?” dedi.
4.11.2023 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan sürücü kurslarına 'fiyat belirleme' soruşturması! Tek tek incelenecek
Rekabet Kurulu'ndan sürücü kurslarına 'fiyat belirleme' soruşturması! Tek tek incelenecek Rekabet Kurulu, fiyat tespiti yaparak rekabet ihlali gerçekleştirildiği öne sürülen 13 sürücü kursu ile 1 danışmanlık firması hakkında soruşturma başlattı.
23.10.2023 Gündem
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi Tokat'ta sürücü kurslarına beklenen zam, vatandaşları harekete geçirdi. Tokat'a sürücü kursu ve diğer masraflarla beraber tek seferde B sınıfı ehliyet kazanmaya hak kazanan vatandaşlar 9 bin Türk lirasına ehliyet sahibi oluyor.
11.07.2023 Ekonomi
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B2 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B2 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir? Araç kullananların mutlaka ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Ehliyetlerin türüne göre araç kullanılır. Bazı sınavlardan geçip ehliyet almak gerekir. Günümüzde çoğu kişi B2 ehliyetine sahiptir. 
5.06.2023 Gündem
M Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? M Sınıfı Ehliyet Hangi Araçları Kullanabilir?
M Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? M Sınıfı Ehliyet Hangi Araçları Kullanabilir? Araç kullanırken ehliyete ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ehliyetlerin çeşitleri ise oldukça fazladır. Özellikle de M ehliyet almak için sürücü kursuna gitmek ve sınavlara girmek gerekmektedir. 
1.06.2023 Gündem
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü!
Taksiciyle arkadaşları, sürücü adayı ve hocasını tekme tokat dövdü! Eyüpsultan'da çıkan yol verme tartışmasında taksi sürücüsüyle arkadaşları sürücü kursu hocası ve öğrencisini, darp etti. Kurs hocası ve öğrencisinin darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Yaşam
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek'
Ehliyet almayı düşünenlere kritik uyarı! '2023 yılında 10 bin TL’yi geçecek' Ehliyet almayı düşünen herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Yeni yıl itibarıyla fiyatlar güncellenecek, aralık ayında kayıt yaptıranlara dikkat çeken bir uyarı geldi.
10.12.2022 Gündem
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne?
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? 2023 yılına kısa bir süre kala binlerce kişi ehliyet almak için sürücü kurslarının yolunu tutuyor. Yeni yılda artacak sınav ve harç bedellerine ek ehliyet kursaları da hizmetlerini zamlı olarak uygulayacak. Peki, 2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç?
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Sürücü adayları, ehliyet alabilmek için ehliyet eğitimi kursunun ardından yazılı sınava giriyor. Adayların, direksiyon sınavı aşamasına geçebilmek ve ehliyete hak kazanmak için yazılı sınavda başarılı olmaları gerekiyor. Adaylar, ehliyet sınavı tarihleri ile sınav geçme notu bilgilerini araştırıyor. Peki, Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Ehliyet yazılı sınavı kaç dakika? Ehliyet sınavı kaç puanla geçilir? İşte detaylar…
8.12.2022 Eğitim
Sınavlarında sahtecilik yapan çeteye eş zamanlı operasyon
Sınavlarında sahtecilik yapan çeteye eş zamanlı operasyon İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ÖSYM’nin hazırladığı SRC ve ehliyet sınavlarına giren kişilere kopya çekmek için düzenek hazırlayan ve rüşvetle aldıkları soruları pazarlayıp satan 138 kişiyi yakalamak için İstanbul Merkezli 25 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.
1.11.2022 Gündem
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay
Sürücü kursu eğitim pistinde yine olay Avcılar'da hafta sonunda yapılan sürücü sınavı sırasında adayın aracını arkadan takip eden eğitmenin yolunu kesen iki kişi görevliye saldırmak istedi. Eğitmen kendisini biber gazı sıkarak koruyabildi.
5.09.2022 Yaşam
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün...
Ehliyette yeni dönem! Değişti, son gün... Ehliyeti olan ya da yeni ehliyet almayı planlayan herkesi ilgilendiriyor. Ehliyeti eski olanlar dikkat! 1 Ocak 2016 tarihinden önce verilen ehliyetlerin yenilenmesi gereken süre daralırken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden sürücülere uyarı geldi. Ehliyetini yenileyecekler ‘randevu.nvi.gov.tr’den ya da Alo 199’dan randevu alabiliyor. Ayrıca yeni ehliyet alacakları ilgilendiren bir hizmet devreye alındı. Motorlu taşıt sürücü sertifikası sorgulama ve doğrulama hizmeti "e-Devlet" üzerinden vatandaşların kullanımına açıldı.
8.05.2022 Gündem
Ehliyette yeni dönem resmen başladı! Flaş değişiklik kararı, ilk kez uygulanacak
Ehliyette yeni dönem resmen başladı! Flaş değişiklik kararı, ilk kez uygulanacak Ehliyet alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni karar resmen duyuruldu. Ehliyette yeni uygulamanın detayları belli oldu. İlk kez uygulanacak. Zaman tasarrufu sağlanacak. Bakanlık tarafından kamuoyuna ayrıntılar hakkında bilgi verildi. "Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama Hizmeti ve Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Doğrulama Hizmetine e-Devlet üzerinden ulaşılabilecek.
28.04.2022 Gündem
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği...
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği... İzmir'in Menemen ilçesinde ehliyet ve SCR sınavlara giren adaylara kopya düzeneği hazırlayıp sattıkları belirlenen sürücü kursu sahibi, kurs yöneticisi ve çalışan gözaltına alındı.
12.03.2022 Gündem
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak Türkiye’de birçok kişiyi dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz’e, kötü haber Almanya’dan geldi. Avrupa’da yaşayan gurbetçilerden Siirt’te kuracağı otomobil fabrikası için 350 milyon Euro toplayan ve kâr payı vaat eden Akgündüz aleyhine gurbetçi bir vatandaş dava açtı. Dava sonunda Akgündüz’ün ödeme yapmasına karar verildi. Kararı Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi de tanıdı.
18.01.2022 Gündem
İçinde çocuk bulunan otomobili çalan şüpheli yakalandı
İçinde çocuk bulunan otomobili çalan şüpheli yakalandı Ankara'da Ezgi Kuru'nun oğlunu götürdüğü kreşin önünde çalışır halde bıraktığı, içinde 8 yaşındaki A.Y.A.’nın da bulunduğu otomobili çalan H.Y., yakalandı. H.Y.'nin aynı gün 2, bir gün önce ise 1 otomobil daha çaldığı ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi...
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi... Malatya’da özel bir sürücü kursu, Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu kişileri özel kamera düzenekli gömleklerle ehliyet sınavına sokmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri 6’sı Türk vatandaşı 24 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan benzer bir görüntü de Mersin'den geldi. Mersin'in Silifke ilçesinde ehliyet sınavında kopya çekmek için düzenek kuran M.M., görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı.
25.10.2021 Gündem
Düzenekli gömlek! Sınavda büyük hile
Düzenekli gömlek! Sınavda büyük hile Malatya’da özel bir sürücü kursu, Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu kişileri özel kamera düzenekli gömleklerle ehliyet sınavına sokmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri 6’sı Türk vatandaşı 24 kişiyi gözaltına aldı.
25.10.2021 Haber
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar!
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar! Yarım kalan bir dizi projesi ile gündemde olan işinsanı Fadıl Akgündüz’e ait Jetpa Holding AŞ için kritik bir karar çıktı. Mahkeme 24 yıllık şirketin iflasına karar verdi. İflas kararı sonrası 62 milyon TL sermayesi olan Jetpa’nın tasfiye sürecine başlandı.
30.07.2021 Ekonomi
Kentte flaş tedbir kararı! Otellerde yeni dönem, en az 5 gün şartı
Kentte flaş tedbir kararı! Otellerde yeni dönem, en az 5 gün şartı Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı koronavirüs haritasında vaka sayıları yüz binde 41,97’den yüz binde 116,52’ye yükselen Eskişehir'de yeni tedbirler alındı. Kentte tek gecelik otel kaydı ile eğlence yapılmasına engel olabilmek için ikamet adresi Eskişehir olanlara 'en az 5 gün otelde kalma' şartı getirildi.
26.03.2021 Gündem
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021...
Kurslar ne zaman açılacak? Kurslar açılacak mı? Dershaneler, sürücü kursları, özel kurslar 2021... Dershaneler, Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları, ehliyet kursları hakkındaki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurslar açılacak mı? Kurslar ne zaman açılacak? soruların neredeyse günün her saati sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), hayat boyu öğrenme kurumlarında yüz yüze eğitim faaliyetlerine 11 Ocak'tan itibaren başlatılmasına karar verilince, dershaneler, ehliyet kursları, özel eğitim kursları ne zaman açılacak, diye sorulmaya başladı.
7.01.2021 Eğitim
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları!
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ehliyet sınavı sonuçları internette merak edilen konuların başında geliyor. MEB tarafından elektronik ortamda gerçekleştirilen e-sınav sonuçları da sürücü adayları tarafından araştırılıyor. Peki, Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları...
5.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sürücü Kursu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürücü kursu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.