Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı Mesajı

Son dakika Kurban bayramı mesajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurban bayramı mesajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurban bayramı mesajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurban Bayramı Mesajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurban bayramı mesajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 kurban bayramı mesajı haberi bulunmuştur. Tüm kurban bayramı mesajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattı ve ötesinde görevli Mehmetçik'in bayramını kutladı. Erdoğan, "Gerek sınır ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz" dedi.
28.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki deprem bölgesinde açıkladı: Yeni bir formüle geçeceğiz
Bakan Özhaseki deprem bölgesinde açıkladı: Yeni bir formüle geçeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı namazını 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde kıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada, “Yaraları saracağız, milletimizin yüzünü güldüreceğiz. Bayramdan sonra yeni bir usule, yeni bir formüle geçeceğiz. Bizim her bir aşamasını denetleyeceğimiz bir formül. Eğer vatandaş kendi evini kendi yerinde yapmak istiyorsa, devletin ona nasıl yardım edeceği hususunu açıklayacağız. Vatandaşlarımızın bir an önce o kalıcı konutlara çıkabilmesi içinde şantiyeleri bir bir geziyorum, hızlı davranmaya çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
28.06.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Merdan Yanardağ' tepkisi MHP lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Bahçeli ziyaretin ardından yaptığı açıklamada terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan'ı övdüğü için tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.
28.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesiyle Twitter'dan bir mesaj yayınladı.
28.06.2023 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan Kurban Bayramı mesajı
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’dan Kurban Bayramı mesajı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Mübarek Kurban Bayramı’nı kıymetli vatandaşlarımızın sorunsuz yaşamaları için Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Gerek büyükbaş gerekse küçükbaş kurbanlık hayvan sayımız yeterli düzeyde olmuştur” dedi.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir video mesaj yayımladı.
27.06.2023 Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin geride bırakılmasıyla birlikte artık ülkemizin sorunlarına daha fazla yoğunlaşma imkanına kavuştuk. Bundan sonra tüm enerjimizi ve vaktimizi Türkiye'yi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya hasredeceğiz" dedi.
27.06.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı'nı yayımladığı bir mesajla kutladı. Bahçeli, "Kurban, bir Müslüman'ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun manevi delil ve kefaretidir" dedi.
27.06.2023 Gündem
Bakan Ersoy'dan Kurban Bayramı mesajı
Bakan Ersoy'dan Kurban Bayramı mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'na ilişkin, "Bayramda yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafikte dikkatli ve sabırlı olmalarını özellikle rica ediyorum" dedi.
26.06.2023 Gündem
Zelenski’den Türkçe Kurban Bayramı mesajı
Zelenski’den Türkçe Kurban Bayramı mesajı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, sosyal medya hesabından Türkçe yayınladığı video mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.
9.07.2022 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan 'Kurban Bayramı' mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan 'Kurban Bayramı' mesajı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, "Kurban, Rahman ve Rahim olan Allah’a itaatin, onun yolunda fedakarlığın bir ifadesidir ve O’na tereddütsüz teslim olmaktır" dedi
9.07.2022 Gündem
Cuma mesajları ve Kurban Bayramı mesajı: Yazılı, anlamlı, kısa, uzun, resimli seçenekleriyle Kurban Bayramına özel Cuma mesajları burada!
Cuma mesajları ve Kurban Bayramı mesajı: Yazılı, anlamlı, kısa, uzun, resimli seçenekleriyle Kurban Bayramına özel Cuma mesajları burada! Kurban Bayramı nedeniyle cuma günü için aranan mesajlar bayrama özel olarak aranıyor. Kurban Bayramı içerisinde idrak edilen Cuma namazıyla birlikte, bayram ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, Kurban bayramlı Cuma mesajlarını araştırıyor. Annesinin, babasının, eşinin, arkadaşının, akrabasının cumasını kutlamak ve onları cumaya çağırmak isteyen vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Müslümanlar bu iki özel günün bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşarken, biz de Cuma gününe özel en yeni, en anlamlı Kurban Bayramı mesajlarını derledik. İşte cuma günü kurban bayramı mesajları…
23.07.2021 Gündem
Bakan Koca'dan bayram mesajı: Bu bayram diğer 3 bayramdan farklı
Bakan Koca'dan bayram mesajı: Bu bayram diğer 3 bayramdan farklı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Salgın henüz son bulmamış olsa da bu bayram diğer 3 bayramdan farklı. Artık aşı var" dedi.
20.07.2021 Gündem
Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Karamollaoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bayram Namazı çıkışı yaptığı açıklamada "Bu tarih bizim için başka manalar da ifade ediyor. Aynı zamanda Kıbrıs Zaferi'nin de 47'nci yıl dönümüne denk geldi. Cenabı Hak o acıları bir daha göstermesin, en büyük zaferleri nasip etsin" dedi.
20.07.2021 Siyaset
Bakan Akar'dan, 'Kurban Bayramı' mesajı
Bakan Akar'dan, 'Kurban Bayramı' mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı mesajında, bakanlık personeli ve ailelerinin bayramını kutladı.
19.07.2021 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kurban Bayramı mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Kurban Bayramı mesajı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kurban Bayramı'nın birlik ve beraberliği pekiştirme, inanç, kültür ve medeniyetin güzelliklerinin ihyası için fırsat olarak bilinmesini istedi.
19.07.2021 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Kurban Bayramı mesajı
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Kurban Bayramı mesajı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, geride bırakılan zorluklardan yeni hedeflere, yeni rekorlara, sanatla dopdolu yeni buluşmalara uzanan bir döneme birlikte ilerleme temennisiyle sanatçıların, işletmecilerin ve tüm paydaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.
19.07.2021 Kültür Sanat
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı mesajı yayımladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı mesajı yayımladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramların insanlar arasında ayrım yapılmaması, yoksullukla mücadele edilmesi gerektiğini hatırlattığını belirterek bu anlayışın yönetim biçimi haline getirilmesi gerektiğini bildirdi.
19.07.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı
Devlet Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli Kurban Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajda, ' Ayrılmamızı, bölünmemizi, birbirimize düşmemizi projelendiren tüm odaklara verilecek en etkili cevap tek ses, tek nefes, tek bilek halinde duruş göstermektir.' ifadelerini kullandı.
19.07.2021 Siyaset
Bakan Akar'dan Kurban Bayramı mesajı
Bakan Akar'dan Kurban Bayramı mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Akar, "Tüm mensuplarımızın ve aile bireylerinin Kurban Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyorum. Bayramlar, millî birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşlik ve dostluk duygularının pekiştiği, örf ve adetlerimizin coşkuyla yaşandığı ve yaşatıldığı önemli kültürel değerlerimizdendir." dedi.
19.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı dolayısı ile mesaj yayımladı. Erdoğan, 'Aşılamada dünyada ortalamasına göre gayet iyi bir seviyedeyiz. Aşı tedariki konusunda da sıkıntımız bulunmuyor.' dedi.
19.07.2021 Siyaset
Bakan Albayrak'tan Kurban Bayramı mesajı
Bakan Albayrak'tan Kurban Bayramı mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bizim için bayram BEREKET demektir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, hoşgörü ve saygının bayramı olan Kurban Bayramımız mübarek olsun." dedi.
31.07.2020 Gündem
Kısa, öz, sözlü ve hazır Kurban Bayramı mesajları 2020! Anneye, babaya, arkadaşa, akrabaya, sevgiliye kurban bayramı mesajı...
Kısa, öz, sözlü ve hazır Kurban Bayramı mesajları 2020! Anneye, babaya, arkadaşa, akrabaya, sevgiliye kurban bayramı mesajı... Kurban Bayramı geldi çattı. Corona virüsü önlemleri kapsamında sosyal mesafenin önemli olduğu bu günde Kurban Bayramı’nı uzaktan kutlayacak olan vatandaşlar, Kurban Bayramı mesajlarını araştırmaya başladı. Anne-babadan uzak, ziyaretlerin kısmen yapılamadığı bu Kurban bayramında ramazan ayında Instagram, Whatsup ve Facebook üzerinden yayınlayacağınız kısa, öz, anlamlı Kurban Bayramı mesajları…
1.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı mesajı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından bayram mesajı yayımladı. Erdoğan paylaşımında, "İslam aleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum. Bayramımız mübarek olsun." ifadelerine yer verdi.
31.07.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan Kurban Bayramı mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan Kurban Bayramı mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "İşte her sene milyonların akın ettiği Allah’ın evinde, Beytullah’ta aynı hüzün ve yalnızlık yaşanıyor. İnşallah temizlik ve mesafeye riayet ederek, alınan tedbirlere uyarak, o heyecanı ve Kabe’nin etrafındaki muhteşem tabloyu yeniden yaşamak nasip olur." dedi.
30.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Bayramı Mesajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurban bayramı mesajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.