Mesaj

Mesaj

Son dakika mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.068 mesaj haberi bulunmuştur. Tüm mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajı
Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması'nın 101. yıl dönümü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, bölgesinin istikrar abidesi olarak tam 101 yıldır sürdürdüğü kalkınma yolculuğunu bugün de kararlı bir şekilde devam ettirmektedir." ifadelerini kullandı.
24.07.2024Gündem
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeli
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeliTicaret Bakanlığı, tatil çıkacak vatandaşların paket tur ve konaklamalarda dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak, "Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen teklifin içeriğinde yer alan tesis resimlerinin, kurumsal logo ve işaretlerin doğruluğuna dikkat etmeli" ifadelerine yer verdi.
23.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Millî Mücadele yıllarında ortaya konan yüksek şuur, bugün de ilham kaynağı olmakta, geleceğe yürüyüşümüzde bizlere güç vermektedir. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, ülkemizi daha da güçlendirmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
23.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Ayça Aykaç'tan Filenin Sultanları'na mesaj!
Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Ayça Aykaç'tan Filenin Sultanları'na mesaj!Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya için mücadele verecek olan Filenin Sultanları'nda kadroda yer almayan Ayça Aykaç, sosyal medyadan takım arkadaşlarına başarı diledi.
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisi
KKTC'den dünyaya mesaj! 50. yılda 50 gemi ile gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye gidecek. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Törenlerde Türkiye 50 gemiyle geçit töreni yapacak. Türk Yıldızları Akrobasi Timi de törenlerde uçuş yapacak.
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı. Emine Erdoğan, "O karanlık gecenin sabahına ulaşan aydınlık, milli iradenin, birlik ve beraberliğin zaferidir. Bu kutlu direnişin kahramanlarının yürekleri, milletimizin sinesinde atmaya devam ediyor" dedi.
15.07.2024Gündem
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları
Siyasilerden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla siyasiler peş peşe mesaj yayınladı.
15.07.2024Gündem
GTO Başkanlarından 15 Temmuz mesajı
GTO Başkanlarından 15 Temmuz mesajıGaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nün yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.
14.07.2024Gaziantep
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdi
İş dünyasından '15 Temmuz' mesajı: Türk milleti dünyaya demokrasiyi savunma iradesini gösterdiİş dünyası temsilcileri, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.
14.07.2024Ekonomi
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz
Bakan Güler: Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bakanlığımızın hain FETÖ'yle mücadelesi, örgütle iltisaklı tek bir personel kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Kahraman ordumuzun şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
12.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye terörün kanlı yüzünü iyi bilen bir ülkedir. 40 yıldır örgütüne ve farklı yapılara karşı ağır bedeller ödeyerek mücadele ediyoruz. Müttefiklerimizden dayanışma bekliyoruz. Müttefiklik hukuku bunu gerektirir. Bazı müttefiklerimizin terör örgütleriyle kurduğu çarpık ilişkiyi kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
11.07.2024Gündem
Gök gürültüsü ve şimşekten korkan genç kız hayatını kaybetti!
Gök gürültüsü ve şimşekten korkan genç kız hayatını kaybetti!Batman’da balkonda uyuduğu sırada gök gürültüsü ve şimşekten korkup fenalaşan Büşra Ceren İmir (23), ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı sırada yaşamını yitirdi. Büşra’nın 10 gün önce Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden mezun olduğu öğrenildi.
11.07.2024Gündem
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan, burada aile fotoğrafı çektirdi.
10.07.2024Gündem
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldı
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan SpaceX'e ait Falcon 9 roketiyle uzaya fırlatıldı.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, NATO'nun misyonlarına ve harekatlarına en fazla katkı sağlayan ilk 5 müttefikten biridir. NATO'nun bel kemiği olan ülkeler arasında yer alıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da ABD'nin başkenti Washington'a hareket etti.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyorCumhurbaşkanı Erdoğan uzay yolculuğa başlayan TÜRKSAT 6A'nın fırlatılmasından açıklamalarda bulundu. Törene video mesaj gönderen Erdoğan "Ülkemizin uzaydaki istikbali için büyük önem taşıyan 6A projesindeki alt sistemlerin, uydu yer istasyonu ve yazılımların %81’den fazlasını millî imkânlarla Türkiye olarak kendimiz ürettik. Önüne çıkarılan tüm engellere ve kısıtlamalara rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor." dedi.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldı
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı. 6A, fırlatılmasının 70'inci dakikası sonrasında ise geçici yörüngesine oturacak ve ilk sinyallerini verecek. Ardından bir aylık yolculuğa çıkacak Türksat 6A, dünyadan 35 bin 786 kilometre uzaklıktaki konumunda sabitlenecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırlatma törenine video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, "Türksat 6A’yla uydu üretiminde yeni bir safhaya geçmiş bulunuyoruz. 6A’yla birlikte Türksat’ın bölgeye yönelik uydu hizmeti ihracatının da ciddi manada artacağına inanıyoruz. Türksat 6A uydumuzun ülkemiz için, milletimiz için, televizyon yayıncılığımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerin kullandı.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladı
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Yerli ve milli olarak ürettiğimiz Türksat 6A, TV yayıncılığı, haberleşme hizmetleri ve geniş kapsama alanı ile bağımsızlığımızın sembolü olacak" dedi.
8.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.