Kur

Kur

Son dakika kur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kur gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.395 kur haberi bulunmuştur. Tüm kur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.
26.07.2024Sağlık
Tilavet secdesi nerelerde geçer? Kuranda kaç tanedir? Tilavet secdesi nasıl yapılır, ne okunur, selam verilir mi ? Tilavet secdesi olan ayetler…
Tilavet secdesi nerelerde geçer? Kuranda kaç tanedir? Tilavet secdesi nasıl yapılır, ne okunur, selam verilir mi ? Tilavet secdesi olan ayetler…Ramazan ayını namazlarla, dualarla eda etmek için Kuran-ı Kerimi hatim edecekler tilavet secdesi konusunda araştırmalarını yoğunlaştırdı. Tilavet secdesi nerelerde geçer? Tilavet secdesi ne zaman yapılır? Tilavet secdesi nasıl yapılır? Kuranda tilavet secdesi kaç tanedir? Sorularının cevap araştırılıyor. İşte tilavet secdesi hakkında merak edilenler…
26.07.2024Ramazan
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyor
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyorTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sterilizasyon araçlarının çeşitlendirilmesi kapsamında, kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen döviz karşılığı TL swap işlemlerine yarından itibaren son verecek.
24.07.2024Ekonomi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor! 40 yılını verdi tek bir dileği var
Gaziantep'te Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor! 40 yılını verdi tek bir dileği varÖğrencilik yıllarında Kur'an-ı Kerim'i yazmayı çok sevdiği için İslam dünyasının önemli ve vazgeçilmez sanatlarından olan hüsn-i hat sanatını öğrenmeye başlayan Hattat Mehmet Bali, Kur'an-ı Kerim aşkını eserlerine yansıtıyor.
23.07.2024Gaziantep
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret etti
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret ettiYerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, 'Herkesin ilgisini çeken önemli tarihi mekanlardan bir tanesi. Ayasofya Camisi sezona göre, günlük ortalama 50 bin civarında ziyaret sayısına ulaşılıyor.' dedi.
23.07.2024Gündem
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsiz
Yıldız Sarayı 2 günde 13 bin ziyaretçiyi ağırladı! Eylül ayına kadar ücretsizOsmanlı Devleti'nin son dönemlerine tanıklık eden Yıldız Sarayı, ziyarete açılmasının ardından 2 gün 13 bine yakın kişiyi ağırladı.
22.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: KKM stoku TL bazında 1,5 trilyon lira azaldı
Bakan Şimşek: KKM stoku TL bazında 1,5 trilyon lira azaldıHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kur korumalı mevduat hesaplarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şimşek, "KKM stoku TL bazında zirvesi olan geçen yıl ağustos ayına kıyasla 47 haftadır kesintisiz gerileyerek 1,5 trilyon TL azaldı." ifadelerini kullandı.
19.07.2024Ekonomi
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamle
Merkez Bankası'ndan Türk Lirası mevduatı destekleyecek hamleTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) Türk Lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesi ve KKM hesaplarının azaltılmasına yönelik adımlarına devam etti.
17.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladı
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladıGaziantep'in Araban ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 8. yıldönümü Araban Mezarlığındaki Şehitlik ziyareti ile başladı.
15.07.2024Gaziantep
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğruyor!
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in kabri ziyaretçi akınına uğruyor!15 Temmuz darbe girişiminin sembol isimlerinden Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabri, şehadetinin 8. yıl dönümünde ziyaretçi yoğunluğu yaşıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler, Halisdemir'in mezarı başında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua ediyor.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi’ni ziyaretİstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.
14.07.2024Gündem
15 Temmuz'da 90 bin camide sela okunacak
15 Temmuz'da 90 bin camide sela okunacakDiyanet İşleri Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, 90 bin camide gece saat 00.13'te sela okunacak, cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak.
14.07.2024Gündem
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma etkinlikleri düzenlenecek.
13.07.2024Gündem
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit olduPençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.
12.07.2024Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutuldu
Doğu ve Güneydoğu'da 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutulduDiyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak ve Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlit okutuldu.
12.07.2024Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara'da 15 Temmuz konulu hutbe
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara'da 15 Temmuz konulu hutbeDiyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde "15 Temmuz: Milletimizin Destansı Zaferi" konulu hutbe irat etti, cuma namazı kıldırdı.
12.07.2024Gündem
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
Bakan Şimşek'ten kur, enflasyon ve KKM açıklaması
Bakan Şimşek'ten kur, enflasyon ve KKM açıklamasıHazine ve Maliye Bakanı Şimşek, TÜSİAD YİK toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, "Enflasyonda en zoru geride kaldı. Kolay bir süreç değil. Dezenflasyonda Türkiye tecrübeli ama hiç de başarılı değil. 1970'lerde hükümetler geldi, enflasyon yukarı çıktı, 80'de muazzam çaba sonuç zayıf. 90'larda denenmedik hükümet kalmadı, her seçimde yeni bir siyasi kompozisyon ve ortalama enflasyonun yüzde 70'li civarlarda olduğu enflasyondan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.
11.07.2024Ekonomi
15 Temmuz şehitleri, İstanbul'da düzenlenen "Vatan Koşusu"yla anıldı
15 Temmuz şehitleri, İstanbul'da düzenlenen "Vatan Koşusu"yla anıldıİstanbul'da, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Vatan Koşusu" ile FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olanlar anıldı.
11.07.2024Gündem
Gözleri dürbün gibi yapan soğuk kür; Lokman Hekim'in tarifine İbn-i Sina da reçete veriyor! Zeytinyağı ekleyince sonuç gösteriyor
Gözleri dürbün gibi yapan soğuk kür; Lokman Hekim'in tarifine İbn-i Sina da reçete veriyor! Zeytinyağı ekleyince sonuç gösteriyorLokman Hekim ve İbn-i Sina gibi bilim insanları gözleri dürbün gibi keskinleştiren soğuk kürlerini yüzyıllar öncesinden veriyor. Göz sağlığına iyi gelen kürü deneyen pişman olmuyor.
11.07.2024Yaşam
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo netleşti, yeni maaşlar belli oldu
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo netleşti, yeni maaşlar belli olduEmekli zammı ve memur enflasyon farkı kesinleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24,73 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 10'luk sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alıyor. Açıklanan enflasyon rakamlarına göre memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı da yüzde 19,31 olacak. 6 aylık enflasyon rakamları sonrası SSK ve Bağ-Kur'lunun en düşük emekli maaşı belli oldu Öte yandan yeni memur maaşları da tek tek hesaplandı. Peki kim ne kadar alacak? İşte 4A-4B-4C dahil yeni emekli ve memur maaşları hesaplama tablosu...

Benzer Haber Etiketleri

Kur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.