Künefe

Künefe

Son dakika Künefe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Künefe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Künefe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Künefe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan künefe gelişmeleri de dahil olmak üzere 66 künefe haberi bulunmuştur. Tüm künefe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana’da yediği künefeye ve Adana Bombası’na hayran kaldı.
3.04.2024 Adana
Evini satıp bu işe girdi kendi işinin patronu oldu! Türkiye’de tek
Evini satıp bu işe girdi kendi işinin patronu oldu! Türkiye’de tek Türkiye'de kanun yapımı ustası tek kadın olan Burçin Bayar Babaoğlu, atık müzik aletlerini Türk motifli atık kilimlerle buluşturarak onları yeniden müziğe kazandırıyor. Adanalı 3 çocuk annesi bir kadın ise öğrendiği künefe ve katmer yapımının ardından evini satarak girdiği işte 20 kişiye istihdam sağlayarak başarısıyla örnek oldu. İşte kadınların başarı hikayeleri...
28.07.2023 Ekonomi
Künefe Kaç Kalori? Künefe Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Künefe Kaç Kalori? Künefe Besin Değerleri Ve Kalorisi... Künefe, tarihi eskilere dayanan, Türk mutfaklarının en lezzetli tatlılarından biridir. Yapılışı itibariyle oldukça teknik gerektiren künefe, lezzetiyle olduğu kadar sahip olduğu kalorisiyle de adından söz ettirmektedir. Özel malzemeleri ve kendine has pişirme yöntemiyle rahatlıkla mutfaklarda da yapılabilmektedir.
7.07.2023 Sağlık
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret eden Emine Erdoğan ile BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif Sharif, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi. Emine Erdoğan deprem bölgesinde "Çok zor günler geçiriyoruz. Bunları hep birlikte aşacağız. Birbirimizin elinden tutarak, birbirimize teselli olacağız" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Gündem
Enkazdan çıkarılan Karamel'in sahibi çipten bulundu
Enkazdan çıkarılan Karamel'in sahibi çipten bulundu Hatay'da enkaz altından çıkartılıp, getirildiği Muğla'da bakım ve tedavileri yapılan chihuahua (şivava) cinsi 'Karamel' isimli köpeğin çipi sayesinde depremzede olan sahibine ulaşıldı. Köpeğin en kısa sürede sahibine teslim edileceği bildirildi.
15.02.2023 Yaşam
Avcılar'da motosiklet hırsızlığı! Kimseye aldırmadı
Avcılar'da motosiklet hırsızlığı! Kimseye aldırmadı Avcılar'da iş yeri önüne kısa süreliğine üzerinde kontak anahtarı olduğu halde park edilen motosiklet çalındı. Hırsızlık, güvenlik kamerası ile görüntülenirken, iş yeri sahibi Mehmet Kalkan, "Helal para; bulunacağına inanıyoruz" dedi.
3.11.2022 Yaşam
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler
Baklavacılar isyan etti! Artık üretmeyecekler Baklava üreticileri fıstık fiyatlarını protesto etmek için fıstıklı baklava üretimine bir süre ara vereceklerini açıkladı. Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, "Bir süre fıstıklı ürünlere ara verelim, üretmeyelim. Ürünlerimizi cevizli, fındıklı yapalım. Halkımızı da yanımıza alarak bu girişimimizi tüm esnafımıza iletelim. Halkımız boş baklavaya değil, bol fıstıklı ve cevizli baklavalara layıktır" dedi.
30.05.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım  programında konuştu
Emine Erdoğan, "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabının tanıtım programında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağının sağlıklı, geleneksel ve atıksız yönleriyle dünya mutfaklarında öncü bir yer edineceğini belirterek, "Bu güce inanır, el birliği yaparsak, gastrodiplomasi alanında yeni rekorlar kırabiliriz." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Hatay'da 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi
Hatay'da 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi Hatay’ın anavatana katılışının 82’nci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 82 metre uzunluğunda künefe yapıldı. 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte 82 metrelik künefe yarım saatte tükendi.
23.07.2021 Yaşam
Ehliyetsiz, kasksız, ruhsatsız moto-kuryeye 2 bin 710 TL ceza
Ehliyetsiz, kasksız, ruhsatsız moto-kuryeye 2 bin 710 TL ceza Koronavirüs ile mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması sırasında ruhsatsız motosiklet ile ehliyetsiz ve kasksız servise çıkan sürücüye 2 bin 710 TL para cezası kesilirken, araç trafikten yasaklandı.
22.11.2020 Yaşam
Kaymaklı künefe tarifi! Künefe nasıl yapılır?
Kaymaklı künefe tarifi! Künefe nasıl yapılır? Künefe nasıl yapılır sorusu hemen hemen herkesin sevdiği bir tat olan künefe sevenlerin araştırdığı konuların başında geliyor. Künefe yapımı kolay gibi görünse de aslında oldukça teknik bir tatlı çeşitidir. Peyniri, kullanılan yağ ve diğer malzemeleri künefenin kalitesini belirleyen en önemli etkenlerden. Ayrıca iyi bir künefe yemek veya yapmak istiyorsanız orjinalinde bulunan özel künefe peynirinden yapmanız gerekiyor. Peki, Künefe nasıl yapılır? İşte Kaymaklı künefe tarifi...
25.07.2020 Gündem
Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi!
Ali Ece'den o isime çarpıcı yorum: Kağıt helva gibiydi! Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Sarı - Lacivertli ekibin 20 yıllık evinde yenilmezlik serisini sonlandırdı.
24.02.2020 Galatasaray
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Endonezya'da dilimi bin dolara altın kaplamalı baklava
Endonezya'da dilimi bin dolara altın kaplamalı baklava Endonezya'nın başkenti Cakarta'da bir işletmede 24 ayar yaprak altın kaplamalı baklavanın dilimi 1000 dolara satılıyor.
13.09.2019 Dünya
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa...
İstanbul'da tarihi gece! UEFA Süper Kupa... UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz kozlarını paylaşlıyor. Liverpool ve Chelsea, Avrupa'nın en büyüğü olmak için Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte dev maça dair detaylar...
14.08.2019 Futbol
Yemek deyip geçmeyin
Yemek deyip geçmeyin Psikolog Elif Beydağı yemeğin kültür ve sosyalleşmenin bir parçası olduğunu, aynı zamanda insanlarla ilişki kurmanın ve duyguları göstermenin bir yolu olduğunu belirtti.
23.07.2019 Sağlık
TBMM'de 2 bin 500 kişilik künefe pişirildi
TBMM'de 2 bin 500 kişilik künefe pişirildi TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) pişirilen 2 bin 500 kişilik dev künefe, milletvekilleri ve meclis çalışanlarına ikram edildi.
1.11.2018 Gündem
Künefe arkasındaki yakışıklı
Künefe arkasındaki yakışıklı KIVANÇ Tatlıtuğ tatil fotoğraflarını Instagram sayfasından paylaştı.
2.08.2018 Magazin
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor?
Hangi tatil bölgesi kaç kalori aldırıyor? Tatil sadece dinlenme değil, yeni bölgeleri yeni lezzetleri de keşfetme zamanı. Peki hangi bölgede yediklerimiz bize ne kadar kalori aldırıyor. İşte dört kıyı bölgesinin kalori raporu.
14.07.2018 Arşiv
‘Künefeci Adam’ heykeli yeni tepsisine kavuştu
‘Künefeci Adam’ heykeli yeni tepsisine kavuştu UNESCO tarafından dünyanın 26’ncı Gastronomi kenti ilan edilen Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde, 17 Nisan’da Künefeciler Meydanı’na konulan ‘Künefeci Adam’ heykelinin bakır tepsisi, 3 gün sonra çalındı.
30.04.2018 Yaşam
'Künefe çeviren adam' heykelinin çalınan tepsisi bulundu
'Künefe çeviren adam' heykelinin çalınan tepsisi bulundu Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO), gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık görülen Hatay'da tanıtım için yapılan "künefe çeviren adam" heykelinin elindeki çalınan bakır tepsi bulundu.
20.04.2018 Yaşam
"Künefe çeviren adam" heykelinin tepsisini çaldılar
"Künefe çeviren adam" heykelinin tepsisini çaldılar Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO), gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağı'na layık görülen Hatay'da tanıtım için yapılan "künefe çeviren adam" heykelinin elindeki bakır tepsi çalındı.
20.04.2018 Yaşam
Fast Food’a alternatif Hamsi burger
Fast Food’a alternatif Hamsi burger Karadeniz ve Güneydoğu mutfağını harmanlayan Laz Dürümcü, hamsi burgerden hamsi iskendere farklı lezzetleri misafirlerine sunuyor.
8.12.2017 Arşiv
Dondurma fabrikasında feci ölüm! Yağ kazanı...
Dondurma fabrikasında feci ölüm! Yağ kazanı... Kahramanmaraş'taki bir dondurma fabrikasındaki kadın işçi, yağ kazanı kapağının yüksek basınçla fırlaması sonucu yaşamını yitirdi
27.10.2017 Yaşam
Giderek Türkleşiyorum
Giderek Türkleşiyorum Yeni Gelin dizisinin Bella’sı Jessica May artık giderek Türkleştiğini anlatıyor. Türkçesini de ilerleten oyuncu “İnsanlar bazen Brezilyalı olduğumu unutuyor. Çay koyup sohbete etmeye bayılıyorum” diyor.
30.09.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Künefe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki künefe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.