Kredi Yurtlar Kurumu

Kredi Yurtlar Kurumu

Son dakika Kredi Yurtlar Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kredi Yurtlar Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kredi Yurtlar Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Yurtlar Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi yurtlar kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 915 kredi yurtlar kurumu haberi bulunmuştur. Tüm kredi yurtlar kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde!
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde! İhtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burs Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) eğitim yardımları. 8 ay (Ekim-Mayıs) boyunca verilir. 2023-2024 dönemi başvurularının tamamlanması ardından başvuru yapanlar sonuçları beklemeye başlamıştı. İşte VGM üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum…
21.11.2023 Eğitim
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarında yaşanan asansör kazalarıyla ilgili "Bütün yurtlar tek tek dolaşılıyor, asansör sistemleri kontrol ediliyor. Asansör sözleşmeleri de mercek altına alındı" dedi. Bak, yurtlardaki asansörlere "kare kod" uygulamasının getirileceğini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma Samsun’da Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Kız Yurdu’ndaki bir öğrencinin yemeğinden çıktığı öne sürülen böcek ve somun ile ilgili Samsun Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar?
KYK yurt ve burs başvuruları başladı mı? 2023/2024 Kredi Yurtlar Kurumu başvurusu ne zaman yapılacak? Burs ne kadar? Yükseköğretimde süreç devam ediyor. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin gündeminde KYK yurt ve burs başvuruları var. KYK burs/kredi başvurularının tarihi de araştırılmaya başlandı. 2023-2024 Kredi ve Yurtlar Kurumu'na burs için başvuru yapacaklar için süreç başladı. Peki KYK burs/kredi başvuruları ne zaman? İşte detaylar...
20.08.2023 Gündem
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var
Bakan Bak: Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gaziantep'te Hasan Kalyoncu Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl için KYK yurtlarında 1 milyon öğrenci hedefimiz var" diye konuştu.
12.07.2023 Gündem
10 ilde devamsızlık kalktı mı, depremzede bölgesindeki öğrencilere devam zorunluluğu var mı?
10 ilde devamsızlık kalktı mı, depremzede bölgesindeki öğrencilere devam zorunluluğu var mı?  Deprem bölgesinde devamsızlık kalktı mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 10 ilden diğer illerdeki okullara nakil olan öğrencilerin de devamsızlıkla ilgili hükümlerden muaf tutulmasına karar verdiklerini açıkladı. 
18.02.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Banka kredisiyle aldığı ev, depremde çöktü! Eşi ve 5 çocuğuyla böyle kurtuldu
Banka kredisiyle aldığı ev, depremde çöktü! Eşi ve 5 çocuğuyla böyle kurtuldu Depreme Malatya'da oturdukları apartmanın 4'üncü katında uykuda yakalanan ve son anda sağ kurtulan Fatma (60), eşi Abdurrahman (61) Milisoğlu, 5 çocuğu ve 2 torunu ile Van'ın Erciş ilçesine gelerek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna yerleşti. Deprem sırasında yaşadıklarını anlatan Fatma Milisoğlu,"Evi 3,5 yıl önce bankadan kredi çekerek almıştık. Son taksitini ödemiştik. Eşim ve çocuklarımla son anda kurtulduk" dedi.
10.02.2023 Yaşam
Banka kredisiyle aldığı ev, depremde çöktü; eşi ve 5 çocuğuyla son anda kurtuldu
Banka kredisiyle aldığı ev, depremde çöktü; eşi ve 5 çocuğuyla son anda kurtuldu Depreme Malatya'da oturdukları apartmanın 4'üncü katında uykuda yakalanan ve son anda sağ kurtulan Fatma (60), eşi Abdurrahman (61) Milisoğlu, 5 çocuğu ve 2 torunu ile Van'ın Erciş ilçesine gelerek Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna yerleşti. Deprem sırasında yaşadıklarını anlatan Fatma Milisoğlu,"Evi 3,5 yıl önce bankadan kredi çekerek almıştık. Son taksitini ödemiştik. Eşim ve çocuklarımla son anda kurtulduk" dedi.
10.02.2023 Yaşam
Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak?
Borç yapılandırma başvuruları ne zaman? Hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma 2023 yılında başlıyor. Vergi affı olarak da bilinen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma hareketi olan düzenlemenin detayları da merak edilmeye başlandı. Peki hangi borçlar yapılandıracak? Borç yapılandırma başvuruları ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla Ankara'da zorlu koşullarda çalışan motokuryelerle birlikte girdi. Kaskını takıp kurye kıyafetini giyen Bakan Varank, motosiklet ile dağıtıma çıktı.
1.01.2023 Ekonomi
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek?
KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? Yüz binlerce KYK borçlusunu ilgilendiriyor! Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenim kredi borçları için yapılan düzenleme hyürülüğe girdi. Resmi Gazete’de yayımlanan Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi yasalaştı. Peki, KYK faizleri silindi mi? KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları nasıl ödenecek? KYK faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar…
9.11.2022 Ekonomi
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
KYK bursuna zam gelecek mi? KYK bursu ne kadar? KYK burslarına ne kadar zam gelecek?
KYK bursuna zam gelecek mi? KYK bursu ne kadar? KYK burslarına ne kadar zam gelecek? Milyonlarca üniversite öğrencisinin gözü kulağı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılacak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurularına çevrildi. Burs ve kredi başvuruları beklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK burs ve kredilere ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, KYK bursuna zam gelecek mi? KYK bursu ne kadar? KYK burslarına ne kadar zam gelecek? KYK burs ve kredi ücretleri ne kadar olacak? İşte detaylar…
9.10.2022 Eğitim
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları!
KYK’ya 1200 yurt yönetim personeli alınacak! 81 ilde alım yapılacak! İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kredi Yurtlar Kurumu’na 1200 yurt yönetim personeli alınacak. 81 ilde yapılacak personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru şartları ve adaylarda aranılan şartlar ilanda yayımlandı. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt yönetim personeli alımı şartları ne? İşte sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı ilanı detaylar…
9.10.2022 Personel Alımı
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda!
KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda! Yüz binlerce üniversite öğrencisinin gözü kulağı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvurularında! Üniversite öğrencileri KYK burs başvuru tarihlerini araştırırken Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman? KYK burs başvuru tarihi belli oldu mu? KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs/kredi başvuru sürecine ilişkin merak edilenler…
4.10.2022 Eğitim
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak?
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) olan borçların faizleri ile ilgili teklif Meclis’e geliyor. Meclis’te 6. Yasama yılı çalışmalarına başlarken, gözler bu hafta KYK faizleri ile ilgili teklifte olacak. Temmuz ayı kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kredi geri ödemelerini herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi üzerinden yapılmasını kararlaştırdık.” açıklamasını yapmıştı. Peki, KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? İşte TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ve KYK borç faizleri ile ilgili teklifin detayları…
3.10.2022 Ekonomi
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), uzun bir aranın ardından cumartesi günü özel oturumla toplandı. Meclis, çalışmalara ise 4 Ekim 2022 Salı günü başlayacak. Peki, Meclis ne zaman, saat kaçta toplanacak? Bu hafta meclis gündeminde hangi konular görüşülecek? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
3.10.2022 Gündem
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız
AK Parti'li Elitaş: Ekonomik torba teklifini haftaya Meclis'e sunacağız AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, icra safhasında olan 2 bin lira altındaki borçların silinmesi, çalışanlara nakdi verilecek yemek yardımının vergiden muaf tutulması, elektrik ve doğal gaz desteği gibi ekonomik düzenlemeleri içeren yaklaşık 25 -30 maddelik torba yasa teklifini, 1 Ekim'de yeni yasama yılının açılmasının ardından haftaya TBMM Başkanlığı'na sunacaklarını söyledi.
29.09.2022 Ekonomi
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? Binlerce kişinin beklediği KYK faiz affı ile ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu ödemelerinde faizlerin silineceği ve borçların alınan tutar üzerinden ödeneceği açıklamasını yapmıştı. KYK faiz affı düzenlemesi beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati daha önce düzenlemenin Meclis’e geleceği tarihi açıklamıştı. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? KYK faiz affı son durum ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi GSB yurt başvuruları başladı. Üniversite öğrencileri kazandıkları şehirlerde KYK yurtlarında kalabilmek için başvuru yapıyor. Kredi Yurtlar Kurumu tarafından alınmaya başlanan yurt başvurularının ne zaman biteceği ve sonuçların ne zaman açıklanacağı öğrencilerin merak ettiği soruların başında geliyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman bitiyor? Yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB yurt son başvuru tarihi
24.08.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Yurtlar Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi yurtlar kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.