Kredi Kampanyası

Kredi Kampanyası

Son dakika kredi kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 kredi kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm kredi kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankalardan 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı
Bankalardan 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi fırsatı! Tek tek açıklandı Faizsiz kredi veren bankalar 2024 listesi yayımlandı. Müşteri kazanabilmek adına bankalar 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi kampanyası düzenledi. İhtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar 0 faizli kredi almak için kampanyaları yakın takibe aldı. İşte bankaların vatandaşlara sunduğu faizsiz kredi kampanyalarıyla ilgili tüm detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı Faizsiz kredi için son fırsat. Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yapılan son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avansta taksit sayısı azaltılırken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladı. Ancak hala düşük tutarlarda uygun borçlanma imkanı mümkün. Bankalarda halihazırda ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekiyor.
15.03.2024 Ekonomi
Bankalardan faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı! İşte aylık ödeme tutarları
Bankalardan faizsiz ve masrafsız kredi fırsatı! İşte aylık ödeme tutarları Faizsiz kredi kampanyası yapan bankalar belli oldu. İhtiyaçlarını gidermek için 0 faizli kredi almak isteyen vatandaşlar araştırmaya girdi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına yeni müşterilere özel sıfır faizli kredi ve faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. İşte faizsiz kredi veren 9 banka...
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Düşük faizli konut kredisi geliyor! İlk kez ev alacaklar yararlanacak
Düşük faizli konut kredisi geliyor! İlk kez ev alacaklar yararlanacak Ev almak isteyenlere kredi müjdesi geliyor! Avantajlı faiz oranları ile ev sahibi olmayı mümkün kılan kampanya detayları belli olmaya başladı. Geçen yıl hükümet tarafından duyurulan ilk kez ev alacaklara yönelik uygun koşullu konut kredisi kampanyası için piyasada bekleyiş sürüyor. Peki yeni kredi kampanyası ne zaman duyurulur? İşte detaylar...
21.02.2024 Ekonomi
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı Ev almayı planlayanlara güzel haber geldi. Düşük faizli ve avantajlı kredi imkanı ev sahibi olmayı bekleyenler için devreye alınıyor. İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
14.02.2024 Ekonomi
Ev fiyatlarında düşüş başladı! İşte düşük kredi faiziyle ödeme tutarları...
Ev fiyatlarında düşüş başladı! İşte düşük kredi faiziyle ödeme tutarları... Ev fiyatlarındaki artış hız kesmeye başladı. Kredi faizlerindeki yükseliş konut satışlarını düşürmeye başlarken mevduat ve döviz kurlarındaki yükseliş yatırımları başka yönlere çekmeye devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de merkeze bir miktar uzak lokasyonlarda 1.5 milyon lira civarında satışa sunulan evler bulunuyor. Birikimi olanların peşin de alabileceği konutlar için hükümetin düşük faizli kredi kampanyası açıklaması da beklentiler dahilinde yer alıyor.
21.11.2023 Ekonomi
İlk kez ev alacalara konut kredisi müjdesi! 1.20 faiz 15 yıl vade, işte detaylar...
İlk kez ev alacalara konut kredisi müjdesi! 1.20 faiz 15 yıl vade, işte detaylar... Ev almak isteyen vatandaşlara konut kredisi müjdesi geliyor. Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında hiç evi olmayan vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyası hayata geçiriliyor. Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar ise kampanyanın ayrıntıları için gelecek açıklamaları yakından takip ediyor. İlk evim konut kredisi başvuru detayları henüz netlik kazanmasa da beklenti, vade süresinin 15 yıla uzaması, faiz oranının ise yüzde 1.20 civarında olması yönünde. Peki, 1.20 faizli konut kredisi başvurusu ne zaman? İşte, düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı…
20.10.2023 Ekonomi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi
Araba alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Fiyatlar düştü, kampanyalar geldi Araba almak isteyen vatantaşlara güzel haber geldi. Araba fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardın bir güzel haber de araba üreticilerinden geldi. Araba bayileri araba satışlarında yaşanan gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı. Buna göre sıfır araba almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunacak.
10.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi!
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi! Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı açıklandı. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Peki dolar ve alttın ne kadar oldu? İşte detaylar...
24.08.2023 Ekonomi
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak
EYT'liye kritik kredi uyarısı! Paralar SGK hesabına yatacak EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte emekliliğe hak kazanan milyonlarca vatandaş SGK'ya başvuruda bulundu. Emekli olmak isteyen birçok kişinin önüne ise engel olarak prim borçları çıktı. Maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlar için bankalar peş peşe kredi kampanyalarını duyurdu. TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, kredi kullanacak tüketicilere önemli uyarılarda bulundu.
19.04.2023 Emekli
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nca, orta gelirli vatandaşlara konut için düşük faizli kredi imkanı sağlayan kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. Komisyonda sunum yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Program kapsamında kullanılacak finansman tutarları için; 2 milyon TL'ye kadar 0,69, 2 ila 4 milyon TL aralığı için 0,79, 4 ila 5 milyon TL aralığı için 0,99 faiz oranı öngörülmüştür” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun
Bakan Nebati iş dünyasına seslendi: Elinizi taşın altına koyun MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla mücadelenin çok boyutlu ve topyekûn yapılması gereken bir mücadele olduğunun farkındayız. Fiyat sabitlemesi yapan ve çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Dün itibarıyla, bu çağrılarımıza Türkiye çapında faaliyet gösteren bazı zincir marketlerimizin karşılık verdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendik. Buradan, tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum. Enflasyon hepimizin ortak sorunu. İşsizliğe ve küçülmeye sebep olmadan bu sorunu beraberce aşacağız. Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı?
Konut kredileri düşecek mi? Konut kredilerinde indirim olacak mı? Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ortak çalışması çerçevesinde “Yeni Evim” kampanyası başlatılıyor. Orta gelir düzeyindeki vatandaşlar için başlatılan kampanyada ilk etapta birkaç ay içinde 100 bin ailenin ev sahibi olması hedefleniyor. 16 Ocak itibariyle kurulacak internet sitesinde kampanyaya dair tüm detaylar paylaşılacak. Söz konusu gelişmenin ardından konut kredileri konusu gündeme geldi. Vatandaşlar orta gelirliye konut kampanyasının devreye sokulmasıyla “konut kredileri düşecek mi, kont kredilerinde indirim olacak mı?” sorularına yanıt arıyor.
4.01.2023 Ekonomi
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı!
Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı ve vade sayısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnaf kredisi merak ediliyor. Esnaflar için başlatılan kredi kampanyasında, faiz oranı, vade sayısı ve başvuru şartları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Esnaf kefalet kredi başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kefalet kredi şartları ne? İşte esnaf kredisi faiz oranı!
3.11.2022 Ekonomi
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi?
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi? Kabine toplantısı için gözler Beştepe’de. Başörtüsüne anayasal güvenceden, aile düzenlemesine, Amasra'daki maden ocağı patlamasından TOGG’a kadar kabinede ekonomi maddeleri gündeme çıkıyor. Dar gelirliye ve esnafa yönelik yeni adımlar da kabineden alınacak kararlardan biri olması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün kabine var mı, hangi konular toplantı gündeminde?
24.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu
Enflasyonla ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarıyla ilgili bir mesaj yayınladı. 'Enflasyon artışının hız kesmiş olduğunu görüyoruz' diyen Nebati, 'Vatandaşlarımızın enflasyon baskısı altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz!' ifadesini kullandı.
3.06.2022 Ekonomi
Kredi kampanyası! Halkbank, Vakıfbank, Akbank ve diğer bankalar art arda duyurdu, faiz oranları...
Kredi kampanyası! Halkbank, Vakıfbank, Akbank ve diğer bankalar art arda duyurdu, faiz oranları... İhtiyaç kredisi faizleri ile ilgili flaş değişiklik! Bankalar harekete geçti. Tek tek duyuruldu. Kredi kullanacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Nakit ihtiyacında ilk başvurlan yerler bankalar oluyor.Merkez Bankası verilerine göre tüketici kredileri faiz oranı ortalama yüzde 2.19. Bazı bankalarda ise bu oran yüzde 2.80’lere çıkmış durumda. Ancak tüketiciler nakit para ihtiyacında bu faiz oranları ile kredi kullanmak durumunda kalabiliyor. Bankalar ise yeni kredi kampanyalarını kamuoyu ile paylaştı. Halkbank, Vakıfbank,İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, ING, YapıKredi, ve TEB yeni kampanyalarını peş peşe duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olanlara yüzde 1.55’ten başlayan faizlerle kredi kullandırılmaya başladı.
3.06.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar...
Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı! Başvuran müşteriler alıyor, 12 ay vade ile 7500 TL'ye kadar... Sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyası resmen duyuruldu. 12 ay vade ile en düşük 1000 TL, en yüksek 7500 TL olarak faizsiz kredi kullanılabilecek. Akbank'tan bireysel müşterilere yönelik açıklama yapıldı. Nakit ihtiyacı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. İlk defa ve uzaktan müşteri olacak kişiler, işlemleri tamamlandıktan 5 gün içinde sıfır faizli krediye başvuru yapabilecek. Şubelerden kredi alınamayacak ancak uzaktan müşteri olma sürecinde şubeye yönlendirilirlerse kampanyadan yine de faydalanabilecekler. Örnek ödeme planı da tablo ile açıklandı. 12 ay vade ile 7500 TL kredi çeken kişi, aylık olarak 625 lira taksit ödeyecek. Faizsiz kredi kampanyasının detayları...
12.04.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor...
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor... Uygun faiz oranlı kredi kampanyası resmen duyuruldu. Banka şubelerinden başvuru yapılabiliyor. Ramazan ayında nakit ihtiyacı olan müşterilere yönelik açıklama geldi. Şekerbank KOBİ'lere özel kredi fırsatını duyurdu. 'İşinize Ramazan Bereketi' adı ile sunulan kredi kampanyasına ilişkin tüm bilgiler Şekerbank şubelerinden alınabilecek.
2.04.2022 Ekonomi
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap...
Yastık altı altınlar ile ilgili yeni sistem! Adet olarak yatırılacak, kazandıran çeyrek hesap... Yastık altı altınlar ile ilgili harekete geçildi. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması için Emlak Katılım ile Darphane ve Damga Matbaası işbirliği yaptı. Emlak Katılım Bankası üzerinden açılacak 'Çeyrek Hesap' projesiyle vatandaşlar evlerindeki altınları buraya yatırabilecek ve istedikleri tarihte geri alabilecek. 'Çeyrek Hesap' açtıranlar gram değil tane olarak altınlarını yatıracak. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, "Darphane Çeyrek Altın Hesabı açtırmasıyla sistemi başlatmış olacaklar.  Daha sonra bu altınlar bize gelecek, çekileceği zaman da topluca üretimlerini yapacağız ilgili kurumlara teslim edeceğiz" dedi.
28.02.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme açıklaması!
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonominin 2021 yılı son çeyreğinde yıllık bazda reel olarak yüzde 9,1 oranında büyüdüğünü belirterek, "Türkiye Ekonomi Modeli ile dengeli ve istikrarlı büyüme eğilimini önümüzdeki dönemde de devam ettireceğiz" dedi.
28.02.2022 Ekonomi
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme...
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme... Kredi kampanyası resmen duyuruldu. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. 36 aya kadar vade seçenekleri, 1,89'dan başlayan oranlar ile kredi kullanılabiliyor. Geri ödeme için ise aylık eşit taksit ya da esnek olarak ödeme planı oluşturulabiliyor. Kampanyadan yararlananlar için tüm EFT ve Havale işlemleri TL para birimi için geçerli olmak üzere ücretsiz. Aynı zamanda hesap işletim ücreti de alınmıyor. Albaraka Türk kampanya detaylarını tek tek duyurdu. Kampanyadan faydalanmak için son tarih ise 30 Mart 2022. Bankadan yapılan açıklamaya göre 36 ay vadeli, 1 milyon TL’ye kadar finansman talep edilebilecek
28.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.