Köyceğiz

Köyceğiz

Son dakika köyceğiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köyceğiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köyceğiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köyceğiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köyceğiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 512 köyceğiz haberi bulunmuştur. Tüm köyceğiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Muğla yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Muğla aday listesi Muğla yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Muğla iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Muğla aday listesi
24.03.2024 Gündem
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi
Muğla’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Denizli sınırındaki Otmanlar Mahallesi merkez üslü saat 15.49’da 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı üsteğmenin ailesiyle telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ın ailesiyle telefonda görüştü.
13.01.2024 Gündem
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti
Özgü Namal sevgilisiyle ayrıldı... Başladığı gibi sessiz sedasız bitti Bir süredir turizmci Mehmet Ferman Doğan ile aşk yaşadığı konuşulan Özgü Namal 6 aylık sevgilisinden ayrıldı.
12.01.2024 Magazin
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi?
Ece Taşer eşi ile gündemde! Ali Taşer kimdir, kaç yaşında, polis miydi? Ecem Taşer’in eşi Ali kimdir? Merak konusu oldu. Ecem Taşer'in Fas tatilinde eşini aldattığı iddaiları sonrası gündeme gelen Ali Taşer için araştırmalar yoğunlaştı.
27.12.2023 Gündem
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp  Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa etti
Ünlü çift kendilerine 'saray' yaptı! İstanbul'dan kaçıp Köyceğiz'de hayallerinin evini inşa etti İstanbul'dan kaçan ünlüler kervanına bir çift daha eklendi. Ünlü oyuncu çift şehrin gürültüsünden kaçıp Muğla'da muhteşem bir ev inşa ettiler. Görüntüsü ile sarayı aratmayan evde her detay düşünüldü.
17.12.2023 Magazin
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte!
Özgü Namal uzun süre sonra alışverişte! Özgü Namal, 2015’te oyunculuğu bırakarak Köyceğiz’e yerleşmişti.
17.09.2023 Magazin
Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategorideki terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategorideki terörist yakalandı Turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesi M.Ç. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yakalandı.
31.08.2023 Gündem
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör şüphelisi Muğla'da gözaltına alınırken, Suriye uyruklu 20 kaçak göçmen de yakalandı,. Şüphelilerin dikkat çekmemek için göçmenleri VIP araçlarla taşıdıkları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu Hava sıcaklıkları bunaltıyor. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi, 45,9 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.
16.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim!
Özgü Namal ölen eşiyle ilgili konuştu: 5 dakika içinde her şeyimi kaybettim! Oyunculuğa ara verip İstanbul'u terk eden Özgü Namal, 2015 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal, konuk olduğu Emir Ersoy'un sahnesinde duygusal ifadeler kullandı.
10.07.2023 Magazin
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu
Özgü Namal setlere dönüyor! Partneri belli oldu Uzun süredir ekranlardan uzak kalıp, oyunculuğa ara veren Özgü Namal, 2015 yılında İstanbul'u terkedip Muğla'ya yerleşmişti. Eşi Ahmet Serdar Oral'ı 2020'de kaybettikten sonra İstanbul'a dönen Namal'ın, dokuz yıl sonra setlere döneceği müjdesini vermişti. Namal'ın partneri belli oldu.
6.07.2023 Magazin
Eski sevgilisini öldürmeden önce oğluna tehdit mesajı göndermiş
Eski sevgilisini öldürmeden önce oğluna tehdit mesajı göndermiş Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, evinin balkonunda 2 çocuk annesi Hasret Çakır'ı (41) av tüfeğiyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan eski sevgilisi Murat Bozkurt'un (48) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, savcının, Hasret Çakır'ın, oğlu A.A.'ya attığı 'Gerekirse can gidecek üçünüzden biri. Sonra söylemedin deme' mesajını sorması üzerine Bozkurt, "Mesajı kavga etmemiz nedeniyle yazmıştım" dedi.
1.06.2023 Yaşam
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı?
Muğla il, ilçeler canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Muğla Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları... Muğla hangi parti kazandı? Muğla il, ilçeler seçim sonuçları, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları kapsamında yer alacak. Gazete vatan seçim 2023 sayfasında canlı oy oranları yer alacak. Muğla ilina ait seçim sonuçları, oy oranlarını YSK'nın seçim yasaklarını kaldıracağı saat 21:00'dan itibaren canlı olarak aktarılacak. Genel seçimlerde oy kullanacak 64 milyondan fazla seçmen Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Seçmen sayısının hatırı sayılır miktarda olduğu Muğla'da il seçim sonuçlarının yanısıra Muğla ilçelerde seçim yarışında olacak partilerin oy oranları da belli olacak. 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları an be an gazete vatan seçim 2023 sayfasında olacak. Peki Muğla'da hangi parti kazandı? Muğla'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Muğla canlı seçim sonuçları..
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya tepki: Karşımıza aday çıkaramadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'daki toplu açılış töreninde, "Bay Kemal, sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Cezaevlerindeki teröristleri de 'Nasıl çıkarırız?' diye bunun gayreti içerisindesin. Boşuna uğraşma, o teröristler öyle oralardan çıkamazlar. Bu şimdiden vadediyor. Diyarbakır'da 51 vatandaşımızın ölümüne neden olan Demirtaş değil miydi? Çıkmış 'Onları çıkaracağım' diyor. Bu millet sana bu yolu açmaz. Bu millet, kan emicilere bu ülkede yol vermez" dedi.
14.01.2023 Gündem
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Muğla Köyceğiz'de korkutan deprem!
Muğla Köyceğiz'de korkutan deprem! Son dakika haberine göre, saat 13.58'de Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe neden olan deprem Antalya ve Denizli'de de hissedildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4,6 olarak açıkladı.
2.10.2022 Gündem
Soyu tükenme tehlikesinde olan bozayı ilk kez görüntülendi!
Soyu tükenme tehlikesinde olan bozayı ilk kez görüntülendi! Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde nesli tükenmekte olan bozayı video kapan sayesinde görüntülendi.
12.09.2022 Gündem
Muğla’da araç susam tarlasına uçtu, 2 Rus turist öldü
Muğla’da araç susam tarlasına uçtu, 2 Rus turist öldü Muğla’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilde yolcu olarak bulunan iki Rus vatandaşı yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köyceğiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köyceğiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.