Korkuttu

Korkuttu

Son dakika korkuttu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkuttu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkuttu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkuttu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkuttu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.761 korkuttu haberi bulunmuştur. Tüm korkuttu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da kafedeki yangın korkuttu! Maddi hasar oluştu
Adana'da kafedeki yangın korkuttu! Maddi hasar oluştu Adana'da, bir kafede çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrasında işletmede maddi hasar oluştu.
28.04.2024 Adana
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti Adana’nın Kozan ilçesinde yanan bir ev itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Yük treninde çıkan yangın korkuttu
Yük treninde çıkan yangın korkuttu Adana’nın Pozantı ilçesinde yük treninin balatasında çıkan yangı korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
3.04.2024 Adana
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Şahdamarı tıkanıklığı, sebebiyle hastaneye kaldırılan İnanır sevenlerini korkuttu. Şahdamarı tıkanıklığı sebebiyle Deniz Baykal ve Metin Uca hayatını kaybetmişti. Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasından sonra tıbbi adıyla Karatoris Arter Hastalığı, pratikteki adıyla Şahdamarı tıkanıklığı tekrar gündeme geldi. İşte bu hastalıkla ilgili bilinmeyenler...
28.03.2024 Yaşam
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu
Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Bileğindeki hastane künyesi korkuttu Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.
19.03.2024 Magazin
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha!
Fenerbahçe'de Fred sonrası bir sakatlık şoku daha! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise'ı 3-0 mağlup ederken sakatlıklarla sarsıldı. Maçın sonunda yıldız futbolcu sahadan sedyeyle çıkarıldı.
8.03.2024 Fenerbahçe
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi Adana'da okulun yanı başındaki ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında okul bahçesine düşen molozlar hem öğrencileri hem de velileri tedirgin etti. Öğrencilerin yıkım sırasındaki korkusu kameralara anbean yansıdı.
26.02.2024 Adana
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sercan'ın sakatlığı herkesi korkuttu Survivor All Star'da yeni bölümü TV 8 ekranlarında yayınlandı. Yeni bölümde Kırmızı takımda bir önceki gün yaşanan konseyin verdiği gerginlik vardı. Kıran kırana geçen oyun sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Peki 28 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
29.01.2024 Magazin
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler Malatya’nın 5,2 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası yaşanan panik anları kameralara yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler
Malatya'da deprem sonrası ilk görüntüler Malatya’nın 5,2 büyüklüğündeki deprem korkuttu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem sonrası yaşanan panik anları kameralara yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Deniz Türüç maç sırasında herkesi korkuttu! Bir anda kasıldı, nedeni belli oldu
Deniz Türüç maç sırasında herkesi korkuttu! Bir anda kasıldı, nedeni belli oldu Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilen Başakşehir'de Deniz Türüç'ün saha içinde ani kasılmalar yaşaması şaşkınlık yaratmış ve izleyenleri korkutmuştu. Milli futbolcunun uzun süredir tiki olduğu ve bu sebeple o hareketleri yaptığı ortaya çıktı.
4.12.2023 Süper Lig
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu
Gemlik'te 5.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve İzmir’den de hissedilen deprem vatandaşları korkuttu Marmara Denizi’nde, Gemlik Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Bursa’nın yanı sıra çevre illerle İstanbul ve İzmir’den de hissedildi.
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza
Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil otoyol kenarındaki şantiye alanına uçtu. Çakıl taşlarının üzerine yan yatan otomobilden sürücü yara alamadan kurtuldu.
29.11.2023 Gündem
Deprem açıklaması korkuttu! Prof. Dr. Naci Görür: Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz
Deprem açıklaması korkuttu! Prof. Dr. Naci Görür: Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Marmara’da şu anda deprem olsa, yerle bir oluruz. Anormal bir yıkım olur çünkü kent yoğunluğu nüfus yoğunluğu kadar. Burada inşaat yoğunluğu da fazla olduğundan can kaybımız çok fazla olabilir. Marmara böyle bir tehdit altında. Ve maalesef insanlar hala bunun farkında değil” dedi.
29.11.2023 Gündem
Eypio apar topar ameliyata alındı
Eypio apar topar ameliyata alındı 2016 yılında 'Günah Benim' şarkısıyla hayatımıza giren rap şarkıcısı Eypio lakabıyla tanınan Abdurrahim Akça sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiyle sevenlerini korkuttu
25.11.2023 Magazin
Hatay'da inanılmaz görüntü! Asi Nehri yeşile döndü, su adeta görünmez hale geldi
Hatay'da inanılmaz görüntü! Asi Nehri yeşile döndü, su adeta görünmez hale geldi Asi Nehri'ndeki görüntü Hataylıları korkuttu. Su sümbülleri, Asi Nehri’nin üzerini kısım kısım kaplamaya devam ediyor. Nehrin üzerini kaplayan sümbüllerden dolayı su adeta görünmez oldu.
2.11.2023 Yaşam
Galatasaray'da Mauro Icardi endişesi! Derbi sonrası camiayı korkutan görüntü
Galatasaray'da Mauro Icardi endişesi! Derbi sonrası camiayı korkutan görüntü Galatasaray'a Beşiktaş derbisinde 3 puanı getiren isim olan Mauro Icardi, 90 dakikanın ardından ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Galatasaray formasıyla derbilerde en çok gol atan yabancı futbolcu olmayı başaran Arjantinli süperstarın maç sonu kendini yere bırakması ve sahadan çıkarken sekmesi ise Sarı Kırmızılı camiayı korkuttu.
22.10.2023 Şampiy10
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! Ancelotti açıkladı, Real Madrid kariyeri erken bitti
Arda Güler'in yeni takımı belli oldu! Ancelotti açıkladı, Real Madrid kariyeri erken bitti Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe altyapısında adından söz ettirerek adım adım yükselişini sürdüren Arda Güler, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Arda'nın İspanya'daki kariyeri şanssızlıklarla başladı. Genç yıldız, transferinin hemen ardından yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzak kaldı. Arda, sakatlığını atlattıktan sonra yaşadığı ikinci sakatlıkla da korkuttu. Real Madrid'de Arda Güler ile ilgili detay ortaya çıktı. Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid ile maça çıkamadan takımdan ayrılıyor. İşte haberin detayları...
4.10.2023 Fenerbahçe
Arda Güler kararı! Real Madrid'den skandal teklif, başka takıma gönderiliyor
Arda Güler kararı! Real Madrid'den skandal teklif, başka takıma gönderiliyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe altyapısında adından söz ettirerek adım adım yükselişini sürdüren Arda Güler, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu. Arda'nın İspanya'daki kariyeri şanssızlıklarla başladı. Genç yıldız, transferinin hemen ardından yaşadığı sakatlıkla sahalardan uzak kaldı. Arda, sakatlığını atlattıktan sonra yaşadığı ikinci sakatlıkla da korkuttu. Real Madrid'de Arda Güler ile ilgili detay ortaya çıktı. İşte son dakika haberin detayları...
3.10.2023 Fenerbahçe
İskenderun Körfezi'nde ortaya çıkan hortumlar korkuttu
İskenderun Körfezi'nde ortaya çıkan hortumlar korkuttu Hatay'ın İskenderun ilçesi açıklarında oluşan çok sayıda hortum, cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
1.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkuttu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkuttu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.