Koray Aydın

Koray Aydın

Son dakika Koray Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Koray Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Koray Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 637 koray aydın haberi bulunmuştur. Tüm koray aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda yaptığı konuşmada, "Biz önce bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik." ifadelerini kullandı.
24.06.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu değişim çağrısını yineledi: Kulağını tıkayarak yol yürümek olmaz, aynı gaflete kapılamayız
Ekrem İmamoğlu değişim çağrısını yineledi: Kulağını tıkayarak yol yürümek olmaz, aynı gaflete kapılamayız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "9 yılda 3 kez cumhurbaşkanlığı seçimi kaybettik. Bu seçimden sonra da aynı şeyleri yapıp yol yürüme gafletine kapılamayız" dedi. İmamoğlu, "Değişim meselesi önemli. Değişimin sadece bir kurul, heyet değişimi ile olmayacağını hepimiz biliriz. Değişim ihtiyacını ben tariflemiyorum, bunu toplum tarifliyor, insanlar istiyor. Kulağını buna tıkayarak yol yürümek olmaz" ifadelerini kullandı.
7.06.2023 Gündem
İYİ Parti'de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın seçildi
İYİ Parti'de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın seçildi İYİ Parti’de TBMM Grup Başkanı Koray Aydın, grup başkanvekilleri ise Müsavat Dervişoğlu ve Erhan Usta seçildi.
7.06.2023 Gündem
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından gözler CHP ve İYİ Parti genel merkezine çevrildi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini canlı yayında aktarırken, CHP'de dün akşam yapılan değerlendirmeler sırasında MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ancak Kılıçdaroğlu "Bu gece için erken" dedi. İYİ Parti tarafında ise “Masadan biz kalkmadık. Masanın iç hukukunun olduğu yerdeydik. Biz bu iç hukuka bağlı kaldık. İYİ Parti’nin en temel ilkesi biz hayatta adam satmayız ama satanı da unutmayız” vurgusu var.
29.05.2023 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı' coşkusu! Binlerce kişi akın etti
Ankara'da 'Türkiye Yüzyılı' coşkusu! Binlerce kişi akın etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin 'Türkiye Yüzyılı' programının tanıtımını gerçekleştirdiği Ankara Spor Salonu'ndaki toplantıya 81 ilden AK Parti teşkilatlarından katılım sağlandı. Salonun içi tamamen dolarken, çevresinde de büyük bir kalabalık toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım Toplantısı öncesi dışarıda kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimse bizi bölemeyecek, kimse bizim önümüze taş koyamayacak" dedi.
28.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Yüzyılı" projesini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye Yüzyılı" projesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hücrelerine kadar vesayete hizmet etmek üzere hazırlanmış 12 Eylül darbesi Anayasasının raf ömrü çoktan dolmuştur. Bu doğrultuda başlattığımız girişimlerin bazıları Meclis safhasında, bazıları daha teklif aşamasında, muhalefetin destek vermemesi sebebiyle, akim kalmıştır. Her şeyiyle milli iradenin ürünü yeni bir Anayasayı ülkemize kazandırmak, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ilk hedeflerinden biridir" dedi.
28.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti
Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.
29.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bizi ayırmak isteyenler, başkaları; ayrışmayacağız
Kılıçdaroğlu: Bizi ayırmak isteyenler, başkaları; ayrışmayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak 85 milyonun huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, "Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Ayrışmayı değil, kavgayı değil; tam tersine beraber olmayı, güçlü olmayı istiyoruz. Bizi ayırmak isteyenler, bölmek isteyenler başkaları; ama biz ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte beraber olacağız, kucaklaşacağız" dedi.
7.09.2022 Siyaset
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest
İYİ Parti'de tasfiye depremi! Sebebi belli oldu! Kılıçdaroğlu'na jest Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça liderlerden hamleler peş peşe gelmeye başladı. İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu ve Koray Aydın görevden alınarak tasfiye edildi. Kulislerde bu hamlenin CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir jest olduğu ifade edildi.
4.04.2022 Siyaset
İYİ Parti kaynıyor! Akşener koltuğunu aldı! Büyük kavga
İYİ Parti kaynıyor! Akşener koltuğunu aldı! Büyük kavga İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde ani bir karar alarak beklenmedik bir şekilde partinin iki numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Akşener ayrıca parti içinde bir diğer kritik isim olan Yavuz Ağıralioğlu'nu da Genel Başkan Yardımcılığı görevinden aldı. Öte yandan Ağıralioğlu'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
2.04.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar
Numan Kurtulmuş: Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Güçlü devlet, güçlü millet yapısıyla ortaya çıkar. Ülkemizin zenginlikleri var. Daha da ileriye gideceğiz" dedi.
30.03.2022 Siyaset
'Spor Yasası' teklifi komisyonda
'Spor Yasası' teklifi komisyonda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, spor kulüpleri ve spor federasyonlarının yapısını değiştiren 'Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başladı.
30.03.2022 Siyaset
Bakan Kurum, OECD Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı
Bakan Kurum, OECD Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fransa’nın başkenti Paris’te Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Çevre Bakanları Toplantısı’na katıldı.
30.03.2022 Gündem
İYİ Parti'de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu görevden alındı! Akşener'in A Takımı tamamen değişti
İYİ Parti'de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu görevden alındı! Akşener'in A Takımı tamamen değişti İYİ Parti yönetiminde Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Parti'nin iki numaralı koltuğunu Koray Aydın'dan aldı ve teşkilatları kendine bağladı. Yavuz Ağıralioğlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. İşte İYİ Parti'deki o değişiklikler...
30.03.2022 Siyaset
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi...
Tansu Çiller parti mi kuruyor! Açıklama geldi... İYİ Parti’li Koray Aydın, Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi’ye yaptığı açıklamada, “Erdoğan, Çiller’e parti kurdurmaya çalışıyor” diye bir iddia ortaya attı. Tansu Çiller'den konuyla ilgili açıklama geldi.
7.02.2022 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı
İYİ Parti lideri Akşener ile CHP lideri Kılıçdaroğlu arasındaki savaş oraya sıçradı Cumhurbaşkanlığı 2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte İYİ Parti lideri Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki rekabet iyice kızıştı. İki liderin arasındaki rekabet billboardlara da yansıdı. Meral Akşener’in fotoğrafları billboardları süslerken, CHP, Kılıçdaroğlu’nun afişleriyle yanıt verdi.
9.12.2021 Siyaset
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu...
Millet İttifakı’nın aday çıkmazı deşifre oldu! Kılıçdaroğlu, Akşener, Karamollaoğlu, İmamoğlu... Seçim tartışmaları her geçen gün alevlenirken Millet İttifakı’nın aday belirlemede girdiği çıkmaz deşifre oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun adaylık sürecindeki kriterleri belli oldu. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı konusunda hala uzlaşamayan muhalefet cephesinde Abdullah Gül ismi yeniden gündeme gelirken, olası bir Kılıçdaroğlu adaylığına ise endişe ile bakılıyor. Peki hangi isim kimi istiyor, kimi istemiyor? İşte isim isim muhalefetteki cumhurbaşkanlığı adayı çıkmazı....
8.12.2021 Siyaset
CHP'li Öztrak: Genel başkanımızın açıklamaları nettir
CHP'li Öztrak: Genel başkanımızın açıklamaları nettir CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın cumhurbaşkanı adayı ile ilgili açıklamasına ilişkin, ''Genel başkanımızın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı hakkındaki görüşleri artık kamuoyuna mal olmuştur. Bunların üzerine yorum yapmak gereksizdir. Genel başkanımızın açıklamaları nettir" dedi.
7.12.2021 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
Akşener: Uygur meselesinde hassasiyetimiz oy kaygısı taşımamakta
Akşener: Uygur meselesinde hassasiyetimiz oy kaygısı taşımamakta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Uygur meselesinde, Türklük konusunda, yurt dışında yaşayan her bir kardeşimiz adına heyecanımız, hassasiyetimiz, takibimiz herhangi bir oy kaygısı taşımamakta" dedi.
23.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Koray Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.