Konut Kirası

Konut Kirası

Son dakika konut kirası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut kirası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut kirası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Kirası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut kirası gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 konut kirası haberi bulunmuştur. Tüm konut kirası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu! Ev ve konut kiralarında yüzde 850 artış...
İstanbul'da kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu! Ev ve konut kiralarında yüzde 850 artış... Kira artışlarının en çok yaşandığı ilçeler ortaya çıktı. Büyük şehirlerde kira artışları diğer illere göre daha çok hissediliyor. İstanbul'un bazı bölgelerinde kira fiyatları gün geçtikçe artıyor. Peki en çok hangi ilçelerde kira artışı yaşandı? Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’da kira artışları en çok hissedilen şehirlerin başında geliyor. Bu kira artışlarına ilişkin bazı ilçeler ön plana çıkabiliyor diyebiliriz. İstanbul’un genelinde bir fiyat artışı var. Şu an için İstanbul’da kiralık ortalaması metrekarede 160 TL seviyelerinde. Yani 100 metrekare bir daire yaklaşık 16 bin TL seviyesinde piyasada ilanlara çıkıyor diyebiliriz. Son 1 yıldaki artış yüzde 75 seviyelerinde oldu.
28.12.2023 Ekonomi
Fahiş kira artışında yeni dönem! Ev sahipleri hapis cezası alabilir
Fahiş kira artışında yeni dönem! Ev sahipleri hapis cezası alabilir Hükümetin alternatifli olarak üzerinde çalıştığı yeni kira düzenlemesi ile ilgili detaylar belli oluyor. Buna göre Türk Ceza Kanunu’ndaki (TCK) değişiklikle piyasa ortalamasının üzerinde fahiş kira artışıyla haksız kazanç sağlayanlara bir ila üç yıl arasında hapis cezası verilmesi planlanıyor. Çalışmaya göre ayrıca alım, satım, tüketim mallarının fiyatlarında fahiş artış yapanlar da aynı şekilde ceza alacak. Söz konusu kararla iki yılın üzerinde hapis cezası getirilmesi planlandığı için fahiş kira artışı zanlıları da tutuklu yargılanabilecek.
26.04.2023 Ekonomi
Kiracı ve ev sahipleri için kritik tarih! Yüzde 25 zam sınırı ile ilgili flaş açıklama
Kiracı ve ev sahipleri için kritik tarih! Yüzde 25 zam sınırı ile ilgili flaş açıklama Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kritik tarih yaklaşıyor. Konut için azami yüzde 25 zam oranı uygulamasında sona geliniyor. Peki o tarih itibarıyla süreç nasıl işleyecek? Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, CNN Türk’te anlattı.
12.04.2023 Ekonomi
2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? İşte kira artış oranı hesaplama ve kira zammı yasal sınırı!
2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? İşte kira artış oranı hesaplama ve kira zammı yasal sınırı! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kasım ayı ile birlikte TÜİK ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Gözler enflasyon açıklamalarına çevrilirken kasım ayı itibariyle kira sözleşmesini yenileyecek kiracı ve ev sahipleri de kira artış oranının ne olacağını araştırıyor. Peki, 2022 Kasım ayı kira artış oranı ne kadar oldu? Kiraya en fazla ne kadar zam yapılabilir? Kira artış oranı hesaplama nasıl yapılır? Kira artış oranı yasal olarak ne kadardır? İşte detaylar…
3.11.2022 Ekonomi
Kiralık evde yeni oyun! Kiracı milyonları ilgilendiriyor
Kiralık evde yeni oyun! Kiracı milyonları ilgilendiriyor Kiralık evlerle ilgili flaş gelişme. Emlak piyasasında yüzde 25 zam sınırına takılmamak için yeni bir sözleşme modeli ortaya çıktı. Gayrimenkul hukuku uzmanı avukat Hikmet Güngör, İstanbul’da kiralama hizmeti veren bir şirketin ‘kira sözleşmesi’ yerine ‘kira ve hizmet sözleşmesi’ düzenlendiğini, bu isim değişikliği ile yasal zam sınırının aşılmak istendiğini söyledi. Güngör, “Sözleşmede kiralama yapan aracı şirket zam oranı için ‘TÜFE 12 ay ortalaması ve sitemizde yer alan güncel fiyatlara bakılır ve yüksek olan uygulanır’ diyor. Oysa bu mümkün değil. Sözleşme başlığına ‘hizmet’ kelimesini eklemek yüzde 25 zam sınırını geçersiz kılamaz. Verilen hizmet için ücret alınabilir ama bu durum kira artışını etkilemez. Bu isim oyunu açıkça hukukun arkasından dolanmak. Hukukta başlıktan önce içerik ve amaç geldiği için, kiracı bu sözleşmeyi imzalamış olsa bile bu isteğe karşı çıkma hakkına sahip” şeklinde konuştu.
14.08.2022 Ekonomi
Temmuz 2022 kira artış oranı! Kira zammı yüzde kaç 2022, temmuz ayı kira artış oranı ne kadar? İşte kira artış oranı hesaplama 2022…
Temmuz 2022 kira artış oranı! Kira zammı yüzde kaç 2022, temmuz ayı kira artış oranı ne kadar? İşte kira artış oranı hesaplama 2022… Temmuz ayı kira artış oranı merak ediliyor. Haziran ayı enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor, böylece kira artış oranı belli oluyor. Mayısta enflasyon aylık bazda yüzde 2,98 yıllık bazda ise yüzde 73,50 artış gösterdi. (TÜFE) geçen yılın Mayıs ayında %16,59 idi. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %73,50, aylık %2,98 arttı. TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı mayıs ayında bir önceki aya göre %2,98, bir önceki yılın Aralık ayına göre %35,64, bir önceki yılın aynı ayına göre %73,50 ve on iki aylık ortalamalara göre %39,20 artış gerçekleşti. Böylece kira artış oranı yüzde 39,20 olarak belirlendi. Peki, Temmuz 2022 kira artış oranı ne kadar, temmuz ayı kira artış oranı belli oldu mu, kira artış oranı nasıl hesaplanır?
4.07.2022 Ekonomi
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! Flaş bir yıl detayı
Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! Flaş bir yıl detayı Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor. Kira fiyatlarıyla ilgili milyonları ilgilendiren yasa resmen geçerlilik sağladı. Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasa, bugünden itibaren 1 temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Yasa ile kira bedeline ilişkin anlaşmalar, bir önceki kira yılına ait kira bedelinin yüzde 25'ini geçmeyecek. Bir önceki kira yılının tüketici fiyat endeksindeki 12 aylık ortalamalara göre değişim oranı yüzde 25’in altında kalması halinde değişim oranı geçerli olacak. Bu kural, bir yıldan daha uzun süreli kira sözleşmelerinde de uygulanacak. Bu oranları geçecek şekilde yapılan sözleşmeler, fazla miktar yönünden geçersiz olacak.
11.06.2022 Ekonomi
Kira artış oranı Haziran 2022! Haziran 2022 kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE Haziran kira zammı!
Kira artış oranı Haziran 2022! Haziran 2022 kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE Haziran kira zammı! Haziran ayı kira artış oranı merak ediliyor. Ekonomi gündeminin merakla beklediği Mayıs ayı enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Buna göre mayısta enflasyon aylık bazda yüzde 2,98 yıllık bazda ise yüzde 73,50 artış gösterdi. (TÜFE) geçen yılın Mayıs ayında %16,59 idi. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %73,50, aylık %2,98 arttı. TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre %2,98, bir önceki yılın Aralık ayına göre %35,64, bir önceki yılın aynı ayına göre %73,50 ve on iki aylık ortalamalara göre %39,33 artış gerçekleşti. Haziran ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! Haziran ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte Haziran 2022 kira artış oranı…
3.06.2022 Ekonomi
Kiracı milyonları ilgilendiriyor! Uyarı geldi! Ev sahiplerinin yeni oyunu
Kiracı milyonları ilgilendiriyor! Uyarı geldi! Ev sahiplerinin yeni oyunu Mayıs ayı kira artış oranı yüzde 34.46 oldu. Sektör temsilcileri ‘Zorlama artışı kabul etmeyin’ derken, ev sahipleri tadilatı bahanesiyle kiracısını çıkarmaya çalışıyor. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla mayıs ayı kira artış oranı netleşti. TÜFE'nin 12 aylık ortalaması baz alınarak belirlenen kira artış oranı mayıs ayı için yüzde 34.46 oldu. Kira artışına ilişkin üst sınır tüketici fiyat endeksi oranlarına göre belirleniyor. Açıklanan tutar ev sahibi tarafından uygulanabilecek en yüksek tavan zam oranı oluyor. Mayıs ayı kira artış oranına göre konut kirası 4 bin lira olan biri 1.387 artışla 5.378 lira ödeyecek. İşte kiracı milyonları ilgilendiren flaş detaylar...
6.05.2022 Ekonomi
2022 yılı mayıs ayı kira artış oranı kaç oldu? İşte 2022 mayıs ayı kira artış oranı hesaplama!
2022 yılı mayıs ayı kira artış oranı kaç oldu? İşte 2022 mayıs ayı kira artış oranı hesaplama! Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor. 2022 yılı nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Mayıs ayı kira artış oranı da belli oldu. TÜİK verilerine göre, on iki aylık ortalaması baz alınarak belirlenen kira artış oranı Mayıs ayı için yüzde yüzde 34,46 oldu. Peki, Mayıs 2022 kira artış oranı kaç oldu? Kira artış oranı hesaplama nasıl yapılır? İşte kira zam oranı hesaplama!
5.05.2022 Ekonomi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi
Kira fiyatları uçuşa geçti! 30 bin liraya yükseldi Yazlık kiralamak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Fiyatlar uçuşa geçti. Yazlık ev kiralamak isteyenler arayışta. Ancak talep edilen abartılı rakamlar dikkat çekiyor. Spekülasyonlarla Bodrum’da ortalama konut kirası 30 bin liraya, lüks sitelerde 100 bin Euro ila 250 bin Euro’ya fırladı. Milas’ta ortalama kira 16 bin 500, Marmaris’te 10 bin, Fethiye’de ise 6 bin lira olarak gözlemleniyor. Çeşme ve Alaçatı’da aylık daire kiraları 6-7 bin liradan başlarken, villalarda 150 bin liraya kadar çıkıyor. Kiraların fahiş arttığı Antalya Kemer’de ortalama kira 13 bin lirayı, Alanya’da 8 bin 500 lirayı buluyor. Kaş’ta gecelik villa kirası için 4 bin lirayı gözden çıkarmak gerekirken, Ayvalık’ta villa kiralamanın aylık bedeli 20 bin liradan başlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
2022 Nisan ayı kira zam artışı ne kadar oldu? Kira zammında üst limit ne? Kira artışı için düzenleme gelir mi?
2022 Nisan ayı kira zam artışı ne kadar oldu? Kira zammında üst limit ne? Kira artışı için düzenleme gelir mi? Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte Nisan ayı kira zam artışları da belli oldu. Ev sahipleri en fazla yüzde 29,88 oranında zam yapabilecek. Oran kiracılara göre çok yüksek, ev sahiplerine göre ise çok düşük. Kiralık ev bulunamamasını fırsat bilen bazı ev sahipleri ise kiracılara talep üzerine talep sıralıyor. Peki, Nisan ayı kira zam artışı ne kadar oldu? Kira zammında üst limit ne? Kira artışı için düzenleme gelir mi? Fahiş kira artışı için nereye başvurulur? İşte detaylar...
5.04.2022 Ekonomi
Nisan kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre Nisan ayı kira artış oranı…
Nisan kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre Nisan ayı kira artış oranı… TÜİK, 2022 yılı ocak ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıklandı. TÜFE mart ayında yüzde 5,46 artış gösterdi. ocak ayında yüzde 54.44 olan yıllık enflasyon yüzde 61.14'e yükseldi. Üretici fiyatları ise aylık bazda yüzde 9,19 artarken, yıllık Yİ-ÜFE yüzde 114,97'e çıktı. Peki, Nisan ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte Nisan kira artış oranı 2022…
4.04.2022 Ekonomi
Nisan 2022 kira artış oranı - Nisan TEFE TÜFE 2022 oranına göre Nisan 2022 kira artış oranı hesaplama
Nisan 2022 kira artış oranı - Nisan TEFE TÜFE 2022 oranına göre Nisan 2022 kira artış oranı hesaplama Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK, Mart 2022 aylık enflasyon oranını yüzde 5,46, yıllık enflasyon oranını ise yüzde 61,14 olarak belirledi. TÜİK verilerine göre, TÜFE 2022 yılı Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 5,46, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 22,81, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,14 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 29,88 artış gerçekleşti. Peki, Nisan 2022 kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE yüzde kaç oldu? İşte Mart ayı kira artış oranı 2022…
4.04.2022 Ekonomi
Ev sahiplerini yakından ilgilendiren uyarı! Konutta sıfır vergi imkanı, detaylar belli oldu
Ev sahiplerini yakından ilgilendiren uyarı! Konutta sıfır vergi imkanı, detaylar belli oldu Ev sahiplerini çok yakından ilgilendiren açıklama! Mart ayı itibarıyla başladı, gelir vergisi ve emlak vergisinde kritik detay ortaya çıktı. Artık değişti, 7 bin liranın üzerinde kira geliri elde edenler için zorunlu. Aydınlatma, ısıtma, su ve asansör giderleri, onarım, idare giderleri, sözleşmeye, kanuna veya ilama istinaden ödenen zarar, ziyan ve tazminatlar... Hepsi kira gelirinden düşüyor. 2021 yılı içinde konutunu kiraya vererek gelir elde edenler için beyanname süresi bu ay içinde devam edecek. 2021 yılı içinde 7 bin liranın üzerinde kira geliri elde edenlerin beyanname vermeleri zorunlu. 7 bin lira ve altında kira geliri elde eden ev sahipleri ise beyanname vermeyecek. Dolayısıyla tüm ev sahiplerinin gelirlerinden 7 bin liralık kısım istisna olarak düşülüyor. Uzman isim, beyanname düzenlerken dikkat edilmesi gereken kriterleri tek tek sıraladı.
6.03.2022 Ekonomi
Kredi ile ev alan 5 yıl vergi ödemiyor! 7000 lira sınırı var...
Kredi ile ev alan 5 yıl vergi ödemiyor! 7000 lira sınırı var... Kredi ile ev alan milyonları ilgilendiriyor. Kredi ile ev alanlara güzel haber geldi. Devlet kredi ile ev alanlara muafiyet sağlıyor. Gayrimenkul yatırımı yapıp, krediyle ev alanlar, kredi giderlerini ve 5 yıl boyunca satın alma bedelinin yüzde 5’ini gider olarak gösterebiliyor. Bu mükellefler genellikle 5 yıl boyunca kira gelirleri için vergi ödemeyebiliyorlar. Kira gelirleri; konut kirası ve iş yeri kirası olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Konut kira gelirlerinin 7.000 lirası vergiden istisnadır. 2021 yılı için konut kira geliriniz 7.000 liradan fazla ise beyanname vermeniz gerekiyor. İstisna tutarından daha az kira gelirleri için beyanname verilmiyor. Ticari, zirai ve mesleki kazançlarını normal olarak beyan eden mükellefler konut kira geliri istisnasından faydalanamıyor. İş yeri kira gelirleri için durum biraz farklı. İş yeri kira gelirleri için herhangi bir istisna öngörülmemiş olup, kiracılar tarafından kira ödemesi üzerinden stopaj yapılması gerekiyor. İş yeri kira gelirleri için kural olarak beyanname verilmiyor. Ancak eğer yıllık kira geliri 2021 yılında 53.000 lirayı aşıyorsa, iş yeri kira gelirleri de beyan ediliyor. Öte yandan 1.319 Sayılı Yasa'nın 8. Maddesi'nde bu istisnalar sıralanmıştır. Buna göre, hiçbir geliri olmadığını belgeleyen ev hanımları ve 18 yaşından büyük ev hanımları ile işsizler ve sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylıktan başka geliri olmayan emekliler, gaziler, engelliler, şehitlerin dul ve yetimleri emlak vergisi ödemiyorlar. İşte milyonları ilgilendiren tüm detaylar...
5.03.2022 Ekonomi
MART 2022 kira artış oranı - Mart TEFE TÜFE 2022 oranına göre Mart 2022 kira artış oranı hesaplama
MART 2022 kira artış oranı - Mart TEFE TÜFE 2022 oranına göre Mart 2022 kira artış oranı hesaplama Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre enflasyon şubat ayında yüzde 4.81, yıllık yüzde 54.44 olarak gerçekleşti. TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %4,81, bir önceki yılın Aralık ayına göre %16,45, bir önceki yılın aynı ayına göre %54,44 ve on iki aylık ortalamalara göre %25,98 artış gerçekleşti. Peki, Mart 2022 kira artış oranı ne kadar oldu, TEFE TÜFE yüzde kaç oldu? İşte Mart ayı kira artış oranı 2022…
3.03.2022 Ekonomi
Mart 2022 KİRA ARTIŞ ORANI ne kadar, belli oldu mu? TEFE TÜFE oranına göre mart ayı kira artış oranı yüzde kaç, kira artış oranı nasıl hesaplanır?
Mart 2022 KİRA ARTIŞ ORANI ne kadar, belli oldu mu? TEFE TÜFE oranına göre mart ayı kira artış oranı yüzde kaç, kira artış oranı nasıl hesaplanır? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklayınca Mart 2022 kira artış oranı da belli olacak. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre enflasyon ocak ayında TÜFE yüzde 11.10 artarken yıllık enflasyon 48.69 oldu. Peki, Mart 2022 kira artış oranı ne kadar? TEFE TÜFE oranına göre mart ayı kira artış oranı yüzde kaç, kira artış oranı nasıl hesaplanır?
3.03.2022 Ekonomi
Geliri 7 bin liranın üstünde olanları ilgilendiriyor! Devlete ödeme yapacaklar! Ev ve dükkan sahiplerini kapsıyor
Geliri 7 bin liranın üstünde olanları ilgilendiriyor! Devlete ödeme yapacaklar! Ev ve dükkan sahiplerini kapsıyor Kira geliri elde eden milyonlarca ev sahibi ilgilendiriyor. 7 bin lira üstü kira geliri olan ev sahipleri vergi ödemek zorunda. Geçen yıl elde edilen ‘konut kira gelirlerinin’ 7 bin liraya kadar ki kısmı istisna. Bu tutarın üzerinde 2021’de konut kirası elde edenler beyanname verecek. 7 bin lira üzerinde konut kirası elde edip beyanname verecek kişiler örneğin aylık bin lira, yıllık 12 bin lira kira geliri elde edenler istisna rakamını düştükten sonra 12 bin – 7 bin kalan tutar 5 bin lira üzerinden hesaplama yapacak. Hatta bu gelir örneği için ödenecek vergi 638 TL. Götürü gider (%15) dikkate alınarak hesaplanan bu vergi için, gerçek gider dikkate alındığında veya eğitim, sağlık harcamaları ve bağışlar gibi indirim kalemleri dikkate alındığında daha farklı tutarda bir vergi de hesaplanabilecek.
8.02.2022 Ekonomi
Şubat kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre şubat ayı kira artış oranı…
Şubat kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre şubat ayı kira artış oranı… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ocak ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre enflasyon ocak ayında TÜFE yüzde 11.10 artarken yıllık enflasyon 48.69 oldu. Peki, Şubat ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte Şubat kira artış oranı 2022…
4.02.2022 Ekonomi
Ocak kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre ocak ayı kira artış oranı…
Ocak kira artış oranı 2022! Kira artış oranı 2022 enflasyon rakamlarıyla belli oldu: TEFE TÜFE'ye göre ocak ayı kira artış oranı… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre enflasyon aralık ayında %13,58 artarken, yıllık bazda %36,08 oldu. Peki, Ocak ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte Ocak kira artış oranı 2022…
3.01.2022 Ekonomi
Aralık kira artış oranı 2021! Aralık ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Kasım kira artış oranı 2021…
Aralık kira artış oranı 2021! Aralık ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Kasım kira artış oranı 2021… Kasım ayı enflasyon rakamları açıklandı. Aralık ayında kira sözleşmesi bitecek olan kiracılar merak içinde aralık ayı kira artış oranlarını bekliyordu. TÜİK tarafından açıklanacak orana göre yapılacak kontratlar için kira bedelleri netleşti. TÜFE'de (2003=100) 2021 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre %3,51, bir önceki yılın aralık ayına göre %19,82, bir önceki yılın aynı ayına göre %21,31 ve on iki aylık ortalamalara göre %17,71 artış gerçekleşti. Peki, Aralık ayı kira artış oranı 2021 ne kadar oldu? İşte Aralık kira artış oranı 2021…
3.12.2021 Yaşam
Kasım kira artış oranı 2021! Kasım ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre kasım kira artış oranı 2021…
Kasım kira artış oranı 2021! Kasım ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre kasım kira artış oranı 2021… Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı. Kasım ayında kira sözleşmesi bitecek olan kiracılar merak içinde kasım ayı kira artış oranlarını bekliyordu. TÜİK tarafından açıklanacak orana göre yapılacak kontratlar için kira bedelleri netleşti. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %19,58, aylık %1,25 arttı TÜFE'de 2021 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre %1,25, bir önceki yılın Aralık ayına göre %13,04, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,58 ve on iki aylık ortalamalara göre %16,42 artış gerçekleşti. Peki, Peki, Ekim ayı kira artış oranı 2021 ne kadar oldu? İşte Kasım kira artış oranı 2021…
3.11.2021 Gündem
Ekim kira artış oranı 2021! Ekim ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Ekim kira artış oranı 2021…
Ekim kira artış oranı 2021! Ekim ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Ekim kira artış oranı 2021… Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı. Ekim ayında kira sözleşmesi bitecek olan kiracılar merak içinde ekim ayı kira artış oranlarını bekliyordu. TÜİK tarafından açıklanacak orana göre yapılacak kontratlar için kira bedelleri netleşti. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %19,58, aylık %1,25 arttı TÜFE'de 2021 yılı Eylül ayında bir önceki aya göre %1,25, bir önceki yılın Aralık ayına göre %13,04, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,58 ve on iki aylık ortalamalara göre %16,42 artış gerçekleşti. Peki, Peki, Ekim ayı kira artış oranı 2021 ne kadar oldu? İşte Ekim kira artış oranı 2021…
4.10.2021 Gündem
Eylül kira artış oranı 2021! Eylül ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Eylül kira artış oranı 2021…
Eylül kira artış oranı 2021! Eylül ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu! İşte TEFE TÜFE'ye göre Eylül kira artış oranı 2021… Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı. TÜFE'de (2003=100) 2021 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %1,12, bir önceki yılın Aralık ayına göre %11,65, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,25 ve on iki aylık ortalamalara göre %15,78 artış gerçekleşti. Peki, Eylül ayı kira artış oranı 2021 ne kadar oldu? İşte Eylül kira artış oranı 2021…
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kirası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut kirası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.