Konuştukça

Konuştukça

Son dakika Konuştukça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Konuştukça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Konuştukça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konuştukça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konuştukça gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 konuştukça haberi bulunmuştur. Tüm konuştukça haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu Gaziantep'te Şehit Ferhat Gözen İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Enis Tataroğlu (45), 10 yaşında okuduğu Almanca masal kitabından etkilenerek, dil öğrenmeye başladı. 35 yılda 44 dil öğrenen Tataroğlu, ''Şu anda bildiğim dillerin bazılarını sayacak olursam İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, eski Yugoslavya'nın dilleri, Hırvatça, Sırpça, Boşnakça, Rusça, Yunanca, Latince, Japonca, Ermenice, Farsça, İbranice gibi diller yer alıyor. Bana inanmayanlar gelip çeviri programları ile test edebilirler'' dedi.
24.10.2023 Yaşam
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor
'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor Kanal D’nin her cumartesi ve pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici’nin yaptığı programı 'Konuştukça' izleyicisiyle yeniden buluşuyor.
21.04.2023 Magazin
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı
Deprem bölgesine giden Alara Bozbey en çok duygulandığı olayı anlattı Oyuncu Alara Bozbey, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşan Alara Bozbey, afet bölgesine gittiğinde en çok duygulandığı olayı paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Sitare taktik değiştirdi! O Kız 7. bölümde neler oldu?
Sitare taktik değiştirdi! O Kız 7. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 02 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare'nin Zeynep'e lüks bir ev vermesi herkesi çok şaşırttı. Yeni bölümde ise Ozan'ı elde ettiği yöntemler ile Zeynep'i elde edemeyen Sitare taktik değiştirdi. Peki, O Kız 7. bölümde neler oldu?
3.11.2022 Magazin
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye ile buluştu
CHP lideri Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye ile buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'dan partisine katılan 85 bininci kadın üye Dilek Doğan'ı makamında kabul etti.
12.07.2022 Siyaset
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı
Tepkiler peş peşe geldi! İBB başkanı İmamoğlu özür dilemek zorunda kaldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalara yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için ‘Vız gelir tırıs gider’ dedi. İmamoğlu’nun bu açıklamasına birçok ünlü isim sosyal medyadan tepki gösterdi. İmamoğlu, 'vız gelir tırıs gider' sözleri nedeniyle bugünkü bir programında özür diledi.
7.05.2022 Siyaset
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı...
28 yıllık sırrı bir bant parçası çözdü! Rikki Neave öldüğünde 6 yaşındaydı... İngiltere'nin Peterborough şehrinin Welland kasabasındaki evlerinde annesi ve kız kardeşleriyle birlikte yaşayan Rikki Neave ortadan kaybolduğunda henüz 6 yaşındaydı.
4.05.2022 Dünya
23 Nisan coşkusu Kanal D’de yaşanıyor!
23 Nisan coşkusu Kanal D’de yaşanıyor!   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kanal D’de kutlanıyor. Şarkılar Bizi Söyler ve Konuştukça bu kez çocukları konuk ediyor.  
21.04.2022 Televizyon
Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı
Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı Konuştukça 161. Bölüm Fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
9.04.2022 Televizyon
Konuştukça 160. bölüm fragmanı!
Konuştukça 160. bölüm fragmanı! Konuştukça 160. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
5.04.2022 Televizyon
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru… Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022 Televizyon
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Konuştukça 137. bölüm fragmanı
Konuştukça 137. bölüm fragmanı Konuştukça 137. Bölüm Fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
15.01.2022 Televizyon
Merkür Retrosu 2022! Merkür Retrosu nedir, ne zaman bitiyor? Retro hangi burçta, etkileri?
Merkür Retrosu 2022! Merkür Retrosu nedir, ne zaman bitiyor? Retro hangi burçta, etkileri? Merkür Retrosu 2022 ne zaman bitiyor? Merkür retrosu geldi. Astroloji meraklıları 2022 Merkür retrosu tarihleri ile burçlara etkilerini ilgiliyle takip ediyor. Astrolojide iletişimi, elektronik eşya ve eğitimi temsil eden Merkür Retrosu nedir 2022?
14.01.2022 Gündem
Konuştukça 126. bölüm fragmanı yayında!
Konuştukça 126. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Dr. Biran Ekici’nin yaptığı Konuştukça yeni bölümüyle ekrana geliyor.
7.12.2021 Televizyon
İYİ Parti lideri Akşener: Asgari ücret 4 bin lira olmalı
İYİ Parti lideri Akşener: Asgari ücret 4 bin lira olmalı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 'Hanehalkı İşgücü Anketi'nin 2020 verilerine göre, hanesine sadece 1 asgari ücret giren 3 milyon 125 bin işçimiz var. Bu durum, 3 milyon 125 bin işçimiz ve aileleri açlık sınırının altında yaşıyor demek. İşte bu farkındalıkla biz diyoruz ki asgari ücret, en az 4 bin lira olmalıdır" dedi.
1.12.2021 Siyaset
Film gibi hikaye! Golden Gate Köprüsü'nde 200 ölümü engelleyen kahraman...
Film gibi hikaye! Golden Gate Köprüsü'nde 200 ölümü engelleyen kahraman... ABD’de pek çok filmde ve dizide karşımıza çıkan Golden Gate Köprüsü ile cisimleşen San Francisco şehrinde yaşayan Kevin Briggs, kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen bir isim. Briggs, 200'den fazla insanın hayatını kurtardı. 2005 yılında Golden Gate köprüsüne çıkan Kevin Berthian'ı intihardan vazgeçiren Briggs, 16 yıl sonra bir araya geldiği Berthian ile filmlere konu olacak bir hikaye yazmaya başladı...
20.11.2021 Dünya
Konuştukça 116. bölüm fragmanı yayında!
Konuştukça 116. bölüm fragmanı yayında! Güne mutlu uyanmak, yaşamın farkına varmak, kendine vakit ayırmak için Kanal D ekranında buluşuyoruz!
2.11.2021 Televizyon
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi!
Demet Akalın 'Reklam yapıyor' eleştirilerine yanıt verdi! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Etiler'de kızıyla birlikte yemek yerken görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Akalın, "Yaptığı yardımları paylaşarak reklam yapıyor" eleştirilerine yanıt verdi.
6.09.2021 Magazin
Otobüste maske gerginliği! Önce kadınlarla sonra diğer yolcularla...
Otobüste maske gerginliği! Önce kadınlarla sonra diğer yolcularla... Kadıköy'den Pendik'e giden İETT otobüsündeki yolcu maskesini burnunun altına indirince diğer yolcular tepki gösterdi, otobüs karıştı. O anlar yolcular tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
22.08.2021 Yaşam
Konuştukça 93. bölüm fragmanı
Konuştukça 93. bölüm fragmanı Özlem Yıldız'ın sunumuyla "Konuştukça" programı cumartesinden itibaren her cumartesi-pazar günleri Kanal D'de!
15.08.2021 Televizyon
Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı
Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı yayında! Güne mutlu uyanmak, yaşamın farkına varmak, kendine vakit ayırmak için Kanal D ekranında buluşuyoruz!
31.07.2021 Televizyon
Konuştukça 80. bölüm fragmanı yayında!
Konuştukça 80. bölüm fragmanı yayında! Güne mutlu uyanmak, yaşamın farkına varmak, kendine vakit ayırmak için Kanal D ekranında buluşuyoruz
1.07.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Konuştukça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konuştukça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.