Gazete Vatan Logo
Magazin Sitare taktik değiştirdi! O Kız 7. bölümde neler oldu?

Sitare taktik değiştirdi! O Kız 7. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 02 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare'nin Zeynep'e lüks bir ev vermesi herkesi çok şaşırttı. Yeni bölümde ise Ozan'ı elde ettiği yöntemler ile Zeynep'i elde edemeyen Sitare taktik değiştirdi. Peki, O Kız 7. bölümde neler oldu?

Sitare taktik değiştirdi! O Kız 7. bölümde neler oldu?

O Kız'ın nefes kesen 6. bölümünden sonra 7. bölümde neler olacağı oldukça merak konusu oldu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi O Kız'ın yeni bölümünde yaşananlar haberimizde.

ŞARTLI LÜKS


Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Yeni evine kavuşan Zeynep'in ayakları yerden kesildi. Bütün evi gezip hayaller kurmaya başlayan Zeynep'i Sitare tek bir lafıyla kendine getirdi.

Vaat ettiği lüks hayatın karşılığında ailesini ve babasını geride bırakmasını isteyen Sitare ise Zeynep'ten öyle bir cevap aldı ki şaşkınlığını gizleyemedi. Babasını ve dedesini asla bırakmayacağını söyleyen Zeynep, evin anahtarını komodinin üzerine bıraktı.

Zeynep gider gitmez Sitare'nin yanına gelen Ozan "Emlak işine mi başladın" diyerek Sitare'ye tatlı sitemde bulunur. Sitare ise aklındaki sorulara yanıt bulamadığı için kızın babasıyla ilgili durumu çözemediğini Ozan'a söyler. Ozan ise Zeynep'in babası üzerinden prim yapmasını istemediği için Sitare'yi geçiştirir.

ESMA OZAN'IN TEHDİT EDİYOR

Kahvaltıyı iptal edip annesini ve kız kardeşlerini abisinin evine yollayan Ozan, küçük kardeşinin merdivenlerden düşüp ayağını kırdığını öğrenince Salih'in evine gitti. Annesi mahcup bir şekilde gideceğini ve Ozan'ın evini rahatsız etmeyeceğini söyledi. Annesinin böyle konuşması Ozan'ı bir hayli üzdü.

Haberin Devamı

Ayağını kıran Esma yürüyüş bahanesiyle Ozan'ı dışarı çıkardı. Kahvaltı sabahı Sitare ile olan konuşmalarını duyduğunu söyleyen Esma üstü kapalı Ozan'ı tehdit etti. Esma'nın tehditlerine pek aldırmayan Ozan, Esma'nın konuşmaları videoya çektiğini görünce ne yapacağını şaşırdı. "Öz abini tehdit mi edeceksin" diye kızan Ozan Esma'nın ne istediğini sordu. Esma ise hem çıkarcı hem de duygusal bir şekilde "Zorla kendime abilik yaptırıyorum" dedi.

İŞSİZ KALAN FEVZİ ZEYNEP'TEN MEDET UMUYOR


Fevzi işsiz kalınca ev halkını geçim derdi sardı. Fevzi ve Fevzi'nin annesi Fatma'nın aklına ilk gelen ise Zeynep'in çok kazanıp onlara bakması. Bunu duyan Zeynep'in tavrı ise çok net oldu. Üstüne düşeni yapacağı fakat bu işten kovulmanın sebebi asla kendisi olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ESMA'NIN TEHDİTİ İŞE YARAMIŞ


Esma Ozan'ı tehdit ettikten sonra Ozan evinin kapılarını tekrar ailesine açtı. Esma'nın ablası ise Ozan abisinin kendilerini nasıl eve aldığını merak etti. Esma ise şakayla karışık kafasına silah dayadım dedi.

SİTARE KADİR'İ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR


Zeynep'in evinin önünde pusuya yatan Sitare, bütün ev halkının evden ayrılmasını bekledi. Herkes evden çıkınca soluğu Kadir'in yanında alan Sitare başta Kadir'i sarhoş sandı. Konuştukça bir sorun olduğunu anlayan Sitare ile Kadir muhabbeti ilerlettikçe Kadir hastalığından bahsetmeye başladı.

Evden ayrılırken yaşadığı şoku üstünden atamayan Sitare'nin aklından birçok şey geçtiği de gözlerinden okundu.

OZAN ZEYNEP'İ KASITLI KORKUTUYOR


Sette Zeynep ile karşılaşan Ozan laflamaya başladı. Muhabbeti ev olayına çeken Ozan "Baban için evden vazgeçmişsin. Senin yerinde olsam babanı bir odaya kapatır, asla oradan çıkarmam ve o odanın anahtarını denize atarım" dedi.

Sete gelen Sitare Mine'ye, Ozan ile Zeynep'in arkalarından iş çevirdiğini söyledi. Duyduklarına şaşıran Mine ne olduğunu anlamaya çalıştı. Babasının özel durumunu sakladığını söyleyince Mine daha da şaşırdı.

Haberin Devamı

SİTARE YİNE FIRSATÇILIK YAPIYOR


Kadir'in olayını anlayan Sitare Mine'ye yeni planlarını anlatmaya başladı. Mine Zeynep'in babasına tam üzülecekken Sitare, bu durum Zeynep için avantaj dedi.

ZEYNEP SİTARE'NİN GEÇMİŞ YARASINA DOKUNDU


Set çıkışı Zeynep'i odasına çağıran Sitare babasının durumunu neden kendiyle paylaşmadığını sordu.

Ozan'ın korkutmaları yüzünde ve babasının üzerinden beğeni yapacağını söyleyince size de söyleyemedim diyen Zeynep "Ben sizler kadar şanslı değilim. Belki abarttığımı düşüneceksiniz ama benim hiç babam olmadı. Babam hep yanımdaydı ama yoktu. Ben büyüdüm, babam büyümedi. Siz muhtemelen babasının prensesi olarak büyüdünüz ama benim durumum öyle değildi" dedi. Bu duyduklarına sinirlenen Sitare oturduğu yerde hızla kalktı. Belli ki geçmiş ile ilgili bir yarasına dokunuldu.

Dışarı çıkıp bir nefes alık kendine gelen Sitare, lobide Ozan'ı görünce nefretle gözlerine baktı. Mine'nin hazırladığı Zeynep'in babası haberini ise askıya aldırdı.

Haberin Devamı

Set çıkışı Türkan'dan Sitare'nin babasıyla tanıştığını öğrenen Zeynep bir hayli tedirgin oldu. 

Tekrar odasına Zeynep'in yanına giden Sitare Zeynep'in hayatına yine peri gibi dokundu. Yeni verdiği eve bütün ailesini yerleştiremeyeceğini söyleyen Sitare "Madem sorun enişten o zaman eniştene şimdilik bir iş verelim. Yarın sabah gelsin ajansta işe başlasın" dedi.

 BENİM HER ZAMAN Kİ HIRSLI, BENCİL SEVGİLİM


Zeynep odadan çıkınca Ozan ile Sitare konuşmaya başladılar. Ozan Zeynep'in babası hakkında yalan söylemesine Sitare'nin kızacağını düşünürken hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Sitare her zamankinden çok daha sevecendi.

SİTARE OZAN'IN ARKASINDAN BIÇAKLIYOR


Ozan'ın ailesinin İstanbul'da olduğunu öğrenen Sitare, Mine ve Salih'in ilişkisini öğrenerek sinsice bir plan yapıyor. Zeynep'in babasını kendisinden sakladığı için Ozan'ı zor duruma sokacak bir plan yaptı. Zeynep'i aniden Ozan'ın evine yollayan Sitare, bu planı yaparken Mine'ye "Ozan Zeynep'in sırrını biliyor, Zeynep'te Ozan'ın sırrını öğrenecek" dedi.

SİTARE'DEN ACIMASIZ OYUN


Ozan'ın evine giren Zeynep Salih'i görünce Sitare'nin yolladığı parayı uzattı. Salih'in kim olduğunu anlamayan ve eski şoförü olduğu için Sitare'nin yolladığı parayı uzatan Zeynep aile içinde büyük bir şoka sebep oldu. Salih'in eski şoförü olduğunu öğrenen ailesi paramparça oldu. Bütün yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşıran Zeynep Ozan'ın yanına gidip "Korkaksın sen! Bari ailene sırtını dönme" dedi.

Salih annesini ve iki kız kardeşini de alıp evden gitti.

SİTARE'NİN HAYATI KARIŞIYOR
Ozan'ın hayatını altüst eden Sitare eşine yemek yedirirken duygusal anlar yaşadı. Zeynep ile olan konuşmaları eşine anlatan Sitare "Hatırlar mısın bana hep aile olmayı bilmiyorsun Sitare derdin" dedi. Babasının kim olduğunu bile bilmeyen Sitare annesi tarafından da hiç sevilmediğini hatırladı.

Sabah uyandığında Zeynep ve babasını kahvaltıyı bekleyen Sitare bilinmedik bir telefon aldı. Başta ses gelmeyen telefondan sonra Sitare için anlamlı bir şarkı çalmaya başladı. Çalan şarkı Sitare'yi bir hayli huzursuz etti.

SİTARE'NİN PLAN TIKIR TIKIR İŞLİYOR
Sabah kahvaltısı için Zeynep'i ve babasını evinde ağırlayan Sitare eviyle ve sorasıyla büyülemeyi başardı.

Kahvaltı sırasında üzerin çay döken Kadir evin yardımcılarıyla lavaboya kadar gitti. Kapının çalması ve Ozan'ın gelmesiyle Kadir yukarıda odaya kapatılmış Arkın Bey'i gördü.

BÜYÜK BULUŞMA


Kahvaltıda Kadir'i de gören Ozan oldukça hırslanır. Kadir'e dönüp "Eee bu büyük buluşma. Hadi gel otur bir şeyler yiyelim" dedi. Ozan'ın tavrına sinirlenen Zeynep babasını da alıp çıktılar. Kadir evin bahçesinde Zeynep'e Sitare'nin kocasını yukarıda bir oda da gördüğünü söyledi.

OZAN VE SİTARE KARTLARI AÇIK OYNUYOR


Zeynep'i evine yollayıp oynadığı oyunla Sitare'ye "Beni kaybettin" diyen Ozan bir hayli köşeye sıkıştı. İki tarafta kartları açık oynadı. Birbirlerini açık açık tehdit ederken her iki tarafında gözü karaydı.

Ozan'ın sinirlenince ne yapacağını bilemeyeceği için Mine'yi arayan Sitare, Ozan için bir önlem almasını istedi.
Sitare Zeynep'in ailesi hakkında bütün detayları Mine'den araştırmasını isterken bir anda arkadan "Dedi... Ekmeğini taştan çıkaran kadın" diyerek lafa girdi.

Elindeki telefonu düşürecek kadar endişelenen Sitare eşi Arkın'ın oğlunu karşısında görünce ne yapacağını bilemedi.

O Kız 7. bölümde yaşananlardan belli ki Ozan iyice hırslanacak ve kendini kaybedecek. Sitare'ye zarar vermek için Kendi bile yakması an meselesi. Arkın'ın oğlunun ansızın gelmesi ise Sitare'yi güçsüzleştirecek gibi. Artık 8. bölümde neler olup biteceğini hep birlikte öğreniriz. O Kız 7. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.