Gazete Vatan Logo

Merkür Retrosu 2022! Merkür Retrosu nedir, ne zaman bitiyor? Retro hangi burçta, etkileri?

Merkür Retrosu 2022 ne zaman bitiyor? Merkür retrosu geldi. Astroloji meraklıları 2022 Merkür retrosu tarihleri ile burçlara etkilerini ilgiliyle takip ediyor. Astrolojide iletişimi, elektronik eşya ve eğitimi temsil eden Merkür Retrosu nedir 2022?

Merkür Retrosu 2022! Merkür Retrosu nedir, ne zaman bitiyor? Retro hangi burçta, etkileri?

2022 yılın ilk metrosu 14 Ocak yani bugün başladı. Yıl içerisinde 3 Merkür Retrosu daha yaşanacak. İletişim sorunlarından, yanlış anlaşılmalara, elektronik aletlerin bozulmasından, eğitim ve sınavlarda zorluklar yaşamaya, seyahatlerde gecikmelerden, ticari konularda anlaşmazlıklara kadar iletişimsel birçok nokta üzerinde etkisi olan Merkür Retrosu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Merkür Retrosu nedir 2022, Merkür retrosu ne zaman bitiyor 2022? İşte 2022 merkür retrosu tarihleri ve burçlara etkisi…

MERKÜR RETROSU NEDİR 2022? 

Merkür astrolojide iletişim, ifade, konuşma, anlaşmalar, elektronik eşya, eğitim, ulaştırma, ticaret ve kardeşleri temsil eder. Bu nedenle Merkür retrosunun yaşandığı dönemlerde; iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar, elektronik aletlerin bozulması, eğitim ve sınavlarda zorluklar, seyahatlerde gecikmeler, yolculuklarda eşya kayıpları, ticari konularda anlaşmazlıklar, kardeşler arası iletişim problemleri gibi etkiler kendisini gösterir.

Retro için astrolojik olarak ‘geri hareket’ denmektedir ancak hiçbir gezegen geri gitmez; sadece yavaşlar ve Dünya’dan bakıldığında geri gidiyormuş izlenimi verir.

Haberin Devamı

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BİTİYOR?

14 Ocak’ta başlayan Merkür Retrosu 6 Şubat’a kadar devam edecek.

MERKÜR RETROSU 2022 TARİHLERİ

10 MAYIS-4 HAZİRAN ARASI,
9 EYLÜL-3 EKİM ARASI,
29 ARALIK-20 OCAK 2023 ARASI...

MERKÜR RETROSUNUN BURÇLARA ETKİSİ

Astroloji dünyasının en çok takip edilen ismi, Yazar-Astrolog Aygül Aydın, köşesinde Merkür retrosunun burçlara etkisine değindi.

Koç

Duygusal olacaksınız. Kendinizi ifade ederken çoğunlukla duygularınızdan bahsetmeniz çevrenizin dikkatinden kaçmayacaktır. Çevik ve neşeli tavrınıza bu duygusallık pek yakıştırılmayabilir. Silkelenin ve gücünüzün farkına varın.

Boğa

Kendinize olan güveninizi kanıtlama çabası içerisine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar karşısında stratejik davranamıyorsunuz. Güç savaşlarından kaçının. Kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz böyle bir çaba içine girmeyin.

İkizler

İkili ilişkinizde gergin anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsunuz. Konuyu uzatıp büyütmek yerine konuyu kapatarak partnerinizle daha uygun bir zamanda konuşmaya çalışın.

Yengeç

Haberin Devamı

Gizli tuttuğunuz konuları açıklama kararınız olabilir. Taşıdığınız sorumluluk sizleri konuşmaya itecektir. Konuştukça rahatlayabilir ve uzun zamandır yaşadığınız içsel sıkıntılar yerini huzura bırakabilir.

Aslan

Sosyal organizasyonlarda ön planda olmak isteyeceksiniz. Sevildiğinizi ve değer gördüğünüzü hissetmek istiyorsunuz. Beklediğiniz sevgiyi çevrenizden görebilir ve yaşadığınız mutluluk motivasyonunuzu artırabilir.

Başak

Ailesel problemlerinizi iş yerinize yansıttığınızın farkına varıyorsunuz. Bu durumu düzeltmek için hemen harekete geçeceksiniz. Kendinizi nötrleyerek iş hayatınıza kanalize olacak ve yaşadığınız sıkıntıyı bir nebze de olsa çalışarak unutacaksınız. Terazi: Yakın ilişki kurmak isteyenlere mesafeli davranışlarınız olacaktır. Samimiyete dur diyeceksiniz. Gereksiz diyaloglardan ve samimiyetten uzak durmak sizi kendinize karşı daha iyi hissettirecektir.

Akrep

Haberin Devamı

Maddi gelirlerinizi doğru kullanıp kullanmamakta tereddütleriniz olabilir. Hızlı karar vermek için hızlı düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Bu süreçte bazı yanlışlarınız olsa bile hızlı karar almanın bazı bedellerinin olduğunu bilmeli böyle şeylerin olağan şeyler olduğunu kabullenmelisiniz.

Yay

Aşk hayatınızda beklentileriniz karşılanmıyor olabilir. Duygularınızı ifade ettikçe eksik kaldığınız yönler ortaya çıkacaktır. Bu eksiklikleri tamamlamak isteseniz dahi bunların hepsini gerçekleştiremeyebilir ve kısa süreli duygusal bir geçiş yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Çalışma ortamınızda sevilmediğinizi düşünüyorsunuz. Organizasyonlarda sizlere haber verilmemesi motivasyonunuzu düşürebilir. Çevrenizdekilerle diyaloglarınız azalabilir ve üzgünlüğünüzü dile getirerek sitem edebilirsiniz.

Kova

Geçmiş ilişkinizden mesaj alabilirsiniz. Sizin için endişeleniyorlar. Aynı romanı tekrar okumayın. Kendinize saygı duyun. Geçmiş defterleri açmak yerine geleceğe odaklanın. Yaşam tüm güzellikleriyle kapınızı aralıyor o kapıyı açın.

Balık

Haberin Devamı

Güne gergin başlıyorsunuz. Öfkenizi fiziki olarak üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Sporsal aktiviteler yapabilir ve uzun yürüyüşler yaparak kendinizle içsel bir konuşma gerçekleştirerek kendinizi sakinleştirebilirsiniz.