Kısıklı

Kısıklı

Son dakika kısıklı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısıklı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısıklı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısıklı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısıklı gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 kısıklı haberi bulunmuştur. Tüm kısıklı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'ye ziyarette bulunacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki Çilehane Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesiyle ilgili, "Bu adımın atılmasıyla siyasetin ülkemizde çok daha yumuşama dönemine girdiğini görüyoruz. Ben de Özgür Bey'e ilk fırsatta böyle bir ziyaretin karşılığını yapacağımı söyledim. Türkiye'nin, Türk siyasetinin buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti: Çalışanlarla sohbet etti
Erdoğan'dan akaryakıt istasyonu ziyareti: Çalışanlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlarla sohbet etti.
27.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e açılan soykırım davasına ilişkin çıkacak kararla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğrusu biz çıkacağını bekliyoruz. Gerek Adalet Divanı'nda, gerek Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Biz bugün o kararı bekliyoruz" dedi. Erdoğan, yerel seçimle ilgili de "İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" ifadelerini kullandı. F-16'larla ilgili soruya ise, "Şu anda bir gün önce Biden o da yazılı bir adeta talimatla tüm gerek temsilciler meclisine, gerek diğer meclise hepsine gönderdi ve onların da bir an önce bunu meclislerinden çıkarması talebini onlara ifade etti, söyledi. Orayı da bekliyoruz" diye konuştu.  
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi. Erdoğan, İstanbul adayı için teşkilat üyeleri ile görüşüyor.
17.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasına ilişkin, "Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız." dedi.
15.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Vahdettin Köşkü'ne giderken makam aracından inerek vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak ve harçlık dağıttı.
2.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En doğru adayları tespit edeceğiz. Bütün mesele, ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak." dedi.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Birliği ve Yunanistan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupa Birliği ve Yunanistan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Yunanistan ve Avrupa Birliği ile ilgili önemli mesajlar verdi.
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'ye gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'ye gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem
Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı?
Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı izle! Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşması yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması nerede yapacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarına göre Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan Kısıklı balkon konuşmasıyla seçim zaferini vatandaşlarla paylaşacak. Ardından Ankara'da Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi balkon konuşmasıyla dünyaya mesaj verecek. İşte 28 Mayıs Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması canlı...
28.05.2023 Gündem
Yerel seçimler ne zaman, 2024 belediye seçimleri hangi ay yapılacak? Yerel seçimler erkene alınabilir mi?
Yerel seçimler ne zaman, 2024 belediye seçimleri hangi ay yapılacak? Yerel seçimler erkene alınabilir mi? Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin sona ermesinin ardından vatandaşlar bu kez yerel seçimler için araştırmalara başladı. Her beş yılda bir gerçekleşen ve belediye başkanları ve muhtarların seçime girdiği yerel seçimler, son olarak 2019 yılında yapılmıştı. Peki, 2024 yılında yerel seçimler ne zaman, belediye seçimleri hangi ay yapılacak?
28.05.2023 Gündem
Seçim sonuçları sonrası coşku sokaklara taştı! İşte yurdun dört bir yanından zafer kareleri
Seçim sonuçları sonrası coşku sokaklara taştı! İşte yurdun dört bir yanından zafer kareleri Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. YSK seçim yasağının kaldırılmasının ardından başlayan sayımların sonuçlanmasına çok az bir süre kaldı. Resmi olmayan ilk seçim sonuçlarına göre ise Erdoğan kazandı. Kısıklı’da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verirken, tüm Türkiye’de kutlamalardan kareler geldi.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasi bayramı yaşatan milletime teşekkür ediyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasi bayramı yaşatan milletime teşekkür ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde vatandaşlara seslendi. "Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Ben bir şey daha söylemiştim "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir" ifadelerini kullandı.
28.05.2023 Gündem
Kısıklı nerede, Kısıklı’ya nasıl gidilir? Kısıklı Cumhurbaşkanlığı Konutu!
Kısıklı nerede, Kısıklı’ya nasıl gidilir? Kısıklı Cumhurbaşkanlığı Konutu! İkinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde sandıklar yüzde 90 üzerinde açıldı. Kısıklı'da yoğun kalabalık seçimi kutlamaya başladı. Kısıklı’ya gitmek isteyenler  “Kısıklı nerede, Kısıklı’ya nasıl gidilir?” sorularına yanıt aranıyor.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'da konuşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarına ilişkin ilk konuşmasını Kısıklı'da yapacak. Öte yandan Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti’de seçim kutlaması başladı.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Çok seri şekilde tamamlanacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı: Çok seri şekilde tamamlanacaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turu için oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Erdoğan, " Türk demokrasi hayatımızın ilk defa iki turlu bir seçime şahit oluyoruz. Ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Katılımın son ana kadar rehavete ulaşmadan, varmadan gerçekleşmesini de özellikle vatandaşlarımdan rica ediyorum" dedi.
28.05.2023 Gündem
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı Türkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı seçim zaferini kutladı! Türkiye'nin dört bir yanından kareler
Cumhur İttifakı seçim zaferini kutladı! Türkiye'nin dört bir yanından kareler 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında Üsküdar Kısıklı'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunun çevresinde toplananlar, sevinç gösterisinde bulundu.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kısıklı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısıklı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.