Kıraathane

Kıraathane

Son dakika kıraathane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kıraathane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kıraathane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıraathane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıraathane gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 kıraathane haberi bulunmuştur. Tüm kıraathane haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu?
Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart AVM’ler kapalı mı? Pazar günü AVM’ler kaçta açılıyor, kaç kadar açık, 31 Mart Pazar Günü seçimde AVM’ler açık olur mu? Seçim günü AVM’ler açık mı, 31 Mart Pazar günü AVM’ler kapalı mı, seçimde AVM’ler kaçta açılacak? Soruları seçime az bir süre kala gündeme geldi. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri sorgulanıyor. İşte seçim günü AVM’lerin çalışma durumu…
29.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Belediye yönetiminde çok sayıda genç arkadaşımız yer alıyor. TBMM'de gençlik kollarından yetişme 20'den fazla vekilimiz var. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Ben sizlere güveniyorum" dedi.
29.01.2024 Gündem
Kumar oynarken yakalananlara 3 milyon 337 bin TL ceza
Kumar oynarken yakalananlara 3 milyon 337 bin TL ceza Adana'da, geçen yıl kumar oynatılan 381 adrese düzenlenen operasyonlarda suçüstü yakalanan 823 kişiye, 3 milyon 337 bin 265 TL ceza verildi.
9.01.2024 Gündem
İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı
İstanbul'da kıraathaneye silahlı saldırı  Sultangazi'de, iddiaya göre bazı müşterileri uyaran kıraathane sahibiyle bu kişiler arasında tartışma çıktı. Kıraathane sahibi tartıştığı 4 kişiyi dışarı çıkarırken, yarım saat sonra kıraathane silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri çevrede yaptığı incelemede 12 adet boş kovan buldu.
7.01.2024 Gündem
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar var
Esenyurt’ta kıraathaneye silahlı saldırı! Yaralılar var Esenyurt’ta bir kişi yürüyerek geldiği kıraathaneye kurşun yağmuruna tutup kaçtı. Saldırıda 2 kişi yaralanırken, polis çalışma başlattı.
16.10.2023 Yaşam
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek Seçim yasakları dün saat 18.00 itibarıyla devreye girdi. Sabah 6'dan gece 24'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Propaganda yasağı 24 saat devam edecek.
14.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar...
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar... Türkiye sandık başına gidiyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle seçim yasakları devreye girdi.
13.05.2023 Gündem
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir?
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir? 14 Mayıs seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları neler? 14 Mayıs seçim günü yasaklarının açıklanmasının ardından vatandaşların yasaklara yönelik aramaları da arttı. Peki, Seçim günü AVM’ler kapalı mı, restoran ve kafeler kapalı mı olacak? Seçim yasakları nelerdir?
5.05.2023 Gündem
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim günü uygulanacak kuralları, oy kullanma saatlerini ve bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını belirlediği kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 14 Mayıs'ta tüm ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saati 08.00-17.00 olarak belirlendi.
12.03.2023 Gündem
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü
Kıraathanede silahlı hesaplaşma: 2 ölü  İzmir’in Buca ilçesinde, kıraathanede çıkan tartışmanın silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Uğur Selimler ve Mustafa Sağolalar hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
22.01.2023 Yaşam
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı
İçişleri Bakanlığı Yılbaşı tedbirlerini açıkladı İçişleri Bakanlığı, vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven ortamında geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 81 İl Valiliğine “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelge gönderdi.
29.12.2022 Gündem
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda
İçki ve sigara satışına yeni düzenleme yolda İçki ve sigara satışına yeni düzenleme geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hazırladığı yönetmelik taslağına göre; kültür, eğitim ve öğretim, spor hizmeti ve sağlık hizmeti verilen yerlerde sigara satılamamasıyla ilgili düzenleme genişletilecek.
8.11.2022 Gündem
58 yıldır günde 20 bardak içiyor
58 yıldır günde 20 bardak içiyor Eskişehirli çay tiryakisi İbrahim Yüksel, 58 yıldır günde en az 20 bardak çay içtiğini, ABD'de yapılan ve bir süre önce açıklanan araştırmanın yıllardır söylediği "Çay insanı dinç tutuyor” fikrini doğruladığını anlattı.
24.09.2022 Yaşam
Bakan Kurum: 2023 seçimleri kritik bir kavşak noktası
Bakan Kurum: 2023 seçimleri kritik bir kavşak noktası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023 seçimlerinin kritik bir kavşak noktası olduğunu belirterek, "Bu aziz millet, liderimizin çabalarıyla son 20 yılda kazandıklarının üstüne çok daha fazlasını koymak için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yanında saf duracaktır" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Bakan Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti
Bakan Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni gezdi. Kitap severlerle sohbet eden Bakan Varank’a Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu eşlik etti.
27.07.2022 Ekonomi
Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik, baba ve 3 oğlu tarafından darbedildi
Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik, baba ve 3 oğlu tarafından darbedildi Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçe Belediye Başkanı MHP'li İsmail Bildik, ilçe meydanında vatandaşlarla oturduğu sırada baba ve 3 oğlu tarafından 'işgaliye bedeli' nedeniyle saldırıya uğrayarak darbedildi.
17.07.2022 Gündem
İstanbul'da kumar denetimleri! 181 bin 860 lira para cezası kesildi
İstanbul'da kumar denetimleri! 181 bin 860 lira para cezası kesildi İstanbul'da 24 ve 27 Şubat tarihleri arasında yapılan denetimlerde 100 kişiye kumar oynamaktan toplam, 181 bin 860 lira para cezası kesildi. 
1.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'de kıraathane ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'de kıraathane ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Gümüşdere'de bir kıraathaneyi ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet edip çay içti.
1.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kıraathane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıraathane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.