Okey

Okey

Son dakika okey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okey gelişmeleri de dahil olmak üzere 393 okey haberi bulunmuştur. Tüm okey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm
Kadıköy'de mağaza açılışı indirim için yüzlerce kişi saatlerce bekledi: Sıramı 5 bin TL'ye veririm Kadıköy'de yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü kozmetik mağazası ilk 500 müşterisine hediye verileceğini duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı.
11.11.2023 Yaşam
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi Galatasaray'da son dakika transfer hamlesi. Galatasaray transfer için düğmeye basmışken yeni bir gelişme ortaya çıktı. Cimbom'un iki yıldızına talip çıktı. Yeni sezon planlamasında takımın önemli oyuncusu olan iki futbolcuya yüklü bir teklif geldi. Galatasaray'ın alacağı reaksiyon ise merak konusu oldu. Yerli konusunda sorun yaşayan Galatasaray talip olunan oyuncuları bırakmak istemiyor. Ancak teklif yeterli bulunursa Galatasaray tarafı transfere okey diyecek. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
18.07.2023 Galatasaray
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi!
Rus kadın çıldırdı, ortalığı savaş alanına çevirdi! Antalya’da sinir krizi geçiren Rus uyruklu kadın, apartmanın 4’üncü katındaki dairesindeki mutfak mermerlerini söküp sokağa fırlattı. Olayda iki araç zarar görürken ortalık savaş alanına döndü. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilen Rus kadın karakola götürülürken, tüm bu yaşananlar, zemin kattaki kahvehanede okey oynayanların oyununu bölmeye yetmedi.
25.01.2023 Yaşam
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
Okey ıstıkasıyla darp edilen 62 yaşındaki adam hastanelik oldu
Okey ıstıkasıyla darp edilen 62 yaşındaki adam hastanelik oldu Eskişehir’de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 62 yaşındaki bir şahıs baba ve oğul olduğu iddia edilen 2 kişi tarafından darp edilerek hastanelik oldu.
22.08.2022 Yaşam
İzmir'de silahlı saldırı: 1 ölü
İzmir'de silahlı saldırı: 1 ölü İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir kıraathanede kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla vurulan Ahmet Aslan( 35), hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
11.06.2022 Yaşam
15 yıllık Festus Okey davasında karar çıktı
15 yıllık Festus Okey davasında karar çıktı Nijerya uyruklu Festus Okeyin Beyoğlu Polis Merkezinde 15 yıl önce bir polis tarafından öldürülmesine ilişkin davanın, Yargıtayın üçüncü kez bozma kararının ardından yeniden görülen davasında mahkeme, 4. kez verdiği kararda sanık polis Cengiz Yıldız'ı "Taksirle öldürme" suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
25.05.2022 Gündem
Kumarbazlara baskın! Suçüstü yakalandılar
Kumarbazlara baskın! Suçüstü yakalandılar Bursa'da polis ekipleri kumar oynatıldığı ihbarı yapılan 2 kıraathaneye baskın yaptı. Yapılan baskında 7 kişi kumar oynarken suçüstü yakalanırken, 2 kişiye de yer temin etmek suçundan işlem yapıldı.
10.04.2022 Yaşam
Hapis cezasıyla aranan hükümlü, okey oynarken yakalandı
Hapis cezasıyla aranan hükümlü, okey oynarken yakalandı Kahramanmaraş'ta, 'silahla yağma ve uyuşturucu ticareti yapma' suçlarından 23 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Hacı Ahmet Kaplan (24), kahvehanede okey onarken polisler tarafından yakalandı.
28.12.2021 Yaşam
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu
Gelin geldiği mahallede 'kahveci hanım ağa' oldu Burdur'da 4 yıldır kahvehane işleten Sıdıka Gül Oğuzkan (51), çoğunluğu erkek müşterilerinin 'Sıdıka abla', 'başkan', 'hanım ağa', 'Gül hanım' hitabından memnun olduğunu söyledi.
29.11.2021 Yaşam
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...'
İğrenç istismar! Detayları şok etti! 'Beni yatağa yatırıp...' Bursa'da, internetten tanışıp buluştukları İ.Ö.’yü uygunsuz fotoğrafını çekip şantaj yaparak para alan 4’ü tutuklu, 7 sanığın yargılanmasını başlandı. Sanıklardan Bahar Kaya ile internette okey oynarken tanıştığını, ailesinin maddi durumunun kötü olduğunu söylediğini belirten İ.Ö., “Ödemiş'te birlikte iş yeri açmak için ona teklifte bulundum. Kabul etti. İzmir otogarında kendisini karşıladım. Otele yerleştirdim. Bana, duş almamı söyledi. Yıkanıp çıkınca odamda tanımadığım bir erkek vardı. Tanımadığım kişi beni yatağa yatırıp çıplak fotoğraflarımı çekti. 60 bin liramı şantaj yoluyla aldılar” dedi.
29.11.2021 Yaşam
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi?
Kahvelerde oyun oynanacak mı, kahvehanelerde oyun yasağı kalktı mı? Kıraathanelerde/kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahvelerde oyun oynamak yasak mı serbest mi? Kahveler ve kıraathanelerde oyun yasağının kalkıp kalkmayacağı merak ediliyordu. Merak edilen konu İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede netleşti. Kovid-19'la mücadelede kapsamında kademeli normalleşmenin 3'üncü etabı 1 Temmuz’da başlıyor. Koronavirüs tedbirlerine yönelik kahvehane, kıraathanelerde alınan oyun yasağına ilişkin son durumu paylaşan bakanlık detayları aktardı. Peki, kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, kahvelerde oyun oynanacak mı?
28.06.2021 Gündem
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi?
Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? Haziran ayı Normalleşme Tedbirleri İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderildi. Bir süredir kapalı olan kafe, kahvehane, kıraathane, dernek lokali ve çay bahçeleri de son genelge ile birlikte yeni tedbirlerle açıldı. Kademeli normalleşmenin ikinci aşamasında dikkat edilecek hususlar da genelgede yer aldı. Pek çok kişi özellikle kahvehane, kıraathane ve çay bahçelerinde oyun, okey ve tavla oynamanın yasak olup olmadığını araştırıyor. Peki, Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı? Kahvehanelerde oyun, okey ve tavla oynamak serbest mi? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yeni genelgesine göre kahvehaneler ile ilgili merak edilenler...
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum!
Sinemalar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı? Kabine Toplantısı sonrası sinema ve tiyatrolarda son durum! Koronavirüs salgını kapsamında alınan önemler nedeniyle sinema salonları ile tiyatrolar izleyiciye ve seyirciye kapanmıştı. Koronavisten en çok etkilenen kültürel ekinliklerin yeni alınan kararlar kapsamına eklenip eklenmediği merak ediliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararlar sorgulanıyor. Peki, sinema salonları ve tiyatrolar açıldı mı? 1 Haziran sonrası tiyatro salonları ve sinema salonları açılacak mı?
1.06.2021 Gündem
Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu! Yine gözaltında
Kadın polise ahlaksız teklifte bulunmuştu! Yine gözaltında Antalya'da, maske takması konusunda kendisini uyaran polisin yanındaki kadın meslektaşını gösterip, 'Beğendim, bana göndersene' deyince gözaltına alınan, sevk edildiği adliyede hakimlik tarafından serbest bırakılan Letonya asıllı İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs (34), dün akşam saatlerinde maskesiz yakalandı. Maske takmasını isteyen polislere zorluk çıkaran Solovjovs, kelepçelenip maske takılarak polis merkezine götürüldü. Solovjovs'tan, 1'i kadın, 2 polis memuru şikayetçi oldu.
5.05.2021 Gündem
Okey oynamak için canlarını böyle tehlikeye attılar
Okey oynamak için canlarını böyle tehlikeye attılar Kırıkkale'de dernek binasında koronavirüs tedbirlerini ihlal ederek okey ve iskambil oynayan 17 kişiye toplam 106 bin 250 TL para cezası uygulandı.
10.04.2021 Yaşam
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Festus Okey davasında 14 yıl sonra karar!
Festus Okey davasında 14 yıl sonra karar! Nijeryalı Festus Okey'in 14 yıl önce Beyoğlu Polis Merkezi'nde polis memuru Cengiz Y. tarafından vurularak öldürülmesine ilişkin davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme sanık polis memurunu, “olası kasıtla öldürme” suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.
17.03.2021 Gündem
Koronavirüs kaygısı için yaşlılara altın değerinde 10 tavsiye!
Koronavirüs kaygısı için yaşlılara altın değerinde 10 tavsiye! Tüm dünyada bir yıldan bu yana etkili olan pandemi, herkesi her anlamda derinden etkiledi. Pandeminin olumsuz etkilerini en fazla ileri yaştaki bireylerin hissettiğini belirten uzmanlar, bu süreçte yaşlı insanlarda obsesif kompulsif belirtiler yani saplantılı takıntılar, ilişkilerde tahammülsüzlük, fobik kaygılar ve psikotik belirtiler görüldüğüne dikkat çekiyor. Uzman Klinik Psikolog İhsan Öztekin, bu süreci en iyi ve olabilecek en az zararla atlatabilmeleri adına ileri yaştaki bireylere altın değerinde 10 tavsiye paylaştı.
17.03.2021 Sağlık
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller!
Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller! Koronavirüsle mücadelenin 'Kontrollü Normalleşme' döneminin ilk hafta sonu yasağı başlıyor. Yeni kurallar belli oldu. Açıklanan normalleşme takvimine göre, hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkıyor. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanacak. Peki, Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Cumartesi-pazar sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Pazar günü sokağa çıkma yasağının olduğu iller ve sokağa çıkma yasağı kalkan iller!
5.03.2021 Gündem
Kahvelerde oyun serbest mi, yasak mı? Kahvehanelerde oyun oynamak serbest mi? Kahveler ve Kıraathaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Kahvelerde oyun serbest mi, yasak mı? Kahvehanelerde oyun oynamak serbest mi? Kahveler ve Kıraathaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Koronavirüs salgınıyla mücadelede yeni normalleşme adımı atıldı. Yerinde karar kapsamında düşük, orta, yüksek ve çok yüksek risk gruplar için farklı kararlar alındı. Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine toplantısı düşük, orta ve yüksek riskli illerde kahvehane ve kıraathanelerin belirli saatlerde hizmet verebilecekleri belirtilmiş, çok yüksek riskli illerde ise bu kısıtlamaların süreceği belirtilmişti. Kahveler düşük ve orta ve yüksek riskli illerde kahveler açıldı, kahvehanelerde oyun serbest mi? Kıraathaneler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
4.03.2021 Gündem
Oyunda iddiayı kaybedince öyle bir şey yaptı ki... Görenler şoke oldu!
Oyunda iddiayı kaybedince öyle bir şey yaptı ki... Görenler şoke oldu! Antalya'da aracının üstünü kesip havuza dönüştürdükten sonra trafikte havuz, başka bir aracının üzerini teras gibi kullanarak bagaj kısmında mangal keyfi yapan, son olarak da koltuktan yaptığı motosikletle trafikte ilerleyen şans oyunu milyoneri oto aksesuarcısı Murat Tokmak, bu sefer hurdacıdan aldığı bir otomobilin etrafını okey taşlarıyla kapladı. 11 bin okey taşıyla 11 bin liraya mal ettiği aracının test sürüşünü gerçekleştiren Tokmak, “Okey oynarken kaybedersem aracımın üzerini okey taşlarıyla kaplayacağım diye iddiaya girmiştim, ikinci elde kaybettim. Ben de sözümü tuttum” dedi.
30.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Okey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.