Kınama Cezası

Kınama Cezası

Son dakika kınama cezası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kınama cezası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kınama cezası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kınama Cezası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kınama cezası gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 kınama cezası haberi bulunmuştur. Tüm kınama cezası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum"
Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak ölümden döndü! "Dişlerim elimde geziyorum" Ünlü söz yazarı Mehmet Yüzüak, diş tedavisi için gittiği klinikte ölümden döndü. Çenesi kırılan Yüzüak, hastaneye kaldırıldı. Kanal D Haber'e konuşan müzisyen, diş hekiminden şikayetçi oldu. Yüzüak, "Dişlerim elimde geziyorum. Hakkımı arayacağım. İki dişim için gitmiştim. Bana 9 tane implant takmış. 9 implantı ben nasıl taşırım 73 yaşındaki bir adam beyin kanaması geçirir. Meğerse benim çene kemiğim kırıkmış. 6 tanesini alamıyoruz. Atom bombası taşıyorum ağzımda." diye konuştu. Öte yandan İstanbul Diş Hekimleri Odası diş hekimine kınama cezası verdi.
17.10.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği TBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuşma' gerginliği yaşandı. HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuşmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuşmasına engel olan Meclis Başkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuşmanın tümünü yapamaz arkadaşlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022 Siyaset
Bakan Koca'dan özel hastanedeki skandalla ilgili açıklama: Meslekten men edildi
Bakan Koca'dan özel hastanedeki skandalla ilgili açıklama: Meslekten men edildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tokat'taki özel bir hastanede yaşanan skandal görüntülerde yer alan sağlık çalışanlarından birinin 3 yıl meslekten men edildiğini açıkladı.
23.11.2022 Gündem
Tokat'ta özel hastanede yoğun bakımda skandal! Bakan Koca'dan yeni açıklama
Tokat'ta özel hastanede yoğun bakımda skandal! Bakan Koca'dan yeni açıklama Tokat'ta özel hastanede beyin kanaması nedeniyle tedavi gören Metin Akça'ya (62) yoğun bakım ünitesinde 1'i erkek 2 hemşirenin kötü muamelede bulunmasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı'nca soruşturma başlatıldı, ardından hastanenin faaliyetinin durduruldu. Sağlık Bakanı Koca yaptığı son açıklamada, "Tokat'ta faaliyeti halen durdurulmuş olan özel hastanedeki hastaya kötü muamele sebebiyle 2 sağlık personelinden biri 3 yıl süreyle meslekten men edildi." dedi.
23.11.2022 Gündem
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı
Tokat’ta özel hastanede skandal: Hemşireler felçli hastanın ağzını ve boğazını böyle sıktı Tokat’ta faaliyet gösteren Medicalpark Hastanesinde sağlık skandalı yaşandı. Bilinci yerinde olmayan felçli hastaya biri kadın biri erkek olmak üzere iki hemşire şiddet uyguladı. Hemşireler cihazlara bağlı olduğu halde hastanın çarşafla yüzünü kapatıp elleriyle ağzını ve boğazını sıktı. Şoke eden görüntüler kameraya anbean yansırken yaşananlar vicdanları sızlattı.
19.11.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil
TBMM Başkanı Şentop: Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay'ın, kürsüde çekiçle cep telefonu kırmasına ilişkin, "Uygun değil. Kınama cezası gerektiren bir eylem esasen. Kürsüler şov yapmak için tasarlanmış yerler değil" dedi.
13.10.2022 Siyaset
Müdür 10 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı! İğrenç olay
Müdür 10 kız öğrenciye cinsel istismarda bulundu! İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı! İğrenç olay Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, 10 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ortaokul müdürü Mustafa Kartaler’in tutuklanmasının ardından bakanlık kararıyla görevinden alındı. Cırıt'ın yerine, İstanbul'dan Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman’ın atandığı belirtildi.
17.02.2022 Yaşam
Taciz ettiği öğrencilere 'aşkım' deyip, evlerine bırakmayı teklif ediyormuş
Taciz ettiği öğrencilere 'aşkım' deyip, evlerine bırakmayı teklif ediyormuş Eskişehir'de, 10 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan okul müdürü Mustafa Kartaler hakkında, geçen ay başlatılan idari soruşturmada; uyarı, kınama ve aylıktan kesme cezaları talep edildiği belirlendi. Kartaler'in, idari soruşturma raporlarına göre, tacizde bulunduğu öğrencilere 'kara gözlüm', 'aşkım' diye hitap edip, yemek yemeyi ve evlerine aracıyla bırakmayı teklif ettiği ortaya çıktı.
16.02.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan HDP'li Semra Güzel'e tepki: Gereği yapılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristle ortaya çıkan fotoğraflarıyla ilgili olarak "Malum terör örgütünden birisi ile resimler yayınlanıyor. Gereği bunun yapılacaktır. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz. PKK terör örgütünün uzantılarını görmek istemiyoruz." diye tepki gösteren Erdoğan memur zammı ile ilgili olarak da, "Önümüzdeki Temmuz ayında şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz. Fahiş fiyata karşı her alanda ciddi tedbirler almaya başladık. Özel okullardaki artış üst sınırını yüzde 36 seviyesi ile sınırladık." dedi.
12.01.2022 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması
Meclis Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması Son dakika haberi... TBMM Başkanı Mustafa Şentop Genel Kurul'da meydana gelen olayların üzüntü verici olduğunu belirterek, "Tablo, görüntü hoş değil. Herkesin meclis içtüzüğü hükümlerine uyması gerektiğini ifade etmek istiyorum" dedi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Şentop, "Erken seçim tartışmalarını çok gereksiz buluyorum. Siyasi bir taleptir, mantığı yok" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Siyaset
TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun tansiyonu yükselten hareketi! AK Partililerden tepki!
TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun tansiyonu yükselten hareketi! AK Partililerden tepki! TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında partisinin adına konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kürsüden yaptığı hareket tansiyonun yükselmesine neden oldu.
6.12.2021 Siyaset
Okul müdürü ile yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti! Flaş karar...
Okul müdürü ile yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti! Flaş karar... Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 2 yıl önce okulun WhatsApp grubunda tartıştıktan sonra çorbacının önünde buluşup kavga eden müdür E.K. ile yardımcısı Y.Ç.’nin karşılıklı şikayeti üzerine haklarında açılan davada karar çıktı. Mahkeme, E.K.'yi 'kasten yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlarından 3 bin lira para cezasına çarptırırken, Y.Ç. ise beraat etti.
1.11.2021 Yaşam
Öğretmen kavgasına para cezası!
Öğretmen kavgasına para cezası! Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 2 yıl önce okulun WhatsApp grubunda tartıştıktan sonra çorbacının önünde buluşup kavga eden müdür E.K. ile yardımcısı Y.Ç.’nin karşılıklı şikayeti üzerine haklarında açılan davada karar çıktı. Mahkeme, E.K.'yi 'kasten yaralama' ve 'mala zarar verme' suçlarından 3 bin lira para cezasına çarptırırken, Y.Ç. ise beraat etti.
1.11.2021 Yaşam
SGK harekete geçti! Hemen koruma tayini...
SGK harekete geçti! Hemen koruma tayini... Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) tacize uğrayan kadın çalışan için savcılık ve aile mahkemesi koruma tedbiri kararı aldı. SGK üst yönetimi ise mağdur kadını güvenliğinin sağlanması için isteği üzerine başka bir şehre tayin etti. Tacizci için soruşturma başlatıldı. Raporun tamamlanmasına bir hafta kala tacizci personel ceza alacağını anlayarak hemen emekliliğini istedi.
20.09.2021 Çalışan Hakları
Ünlü cerrahtan kovulma davası! 'İftira...'
Ünlü cerrahtan kovulma davası! 'İftira...' Prof. Dr. Mert Erkan, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki işinden “genel ahlak ve edep dışı tutum ve davranışlarda bulunmak” suçlamasıyla çıkarıldı. Fakülteye dava açan Erkan, “hileye ve iftiraya” uğrayarak ahlak dışı bir yöntemle kovulduğunu öne sürdü.
29.08.2021 Yaşam
AYM'den flaş karar! Yüzbaşıya verilen ceza...
AYM'den flaş karar! Yüzbaşıya verilen ceza... Anayasa Mahkemesi, nöbetlerde bazı düzenlemeler yapılması istemli dilekçesinde kullandığı üslup nedeniyle alay komutanlığınca kınama cezasına çarptırılan yüzbaşının, ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine karar verdi.
8.01.2021 Gündem
Yargıtay'dan işçiye müjdeli haber!
Yargıtay'dan işçiye müjdeli haber! İşyerinde kendisine ‘ispiyoncu’ diyen mesai arkadaşıyla kavga eden işçiye kınama cezası verildi. Bir hafta sonra, aynı olay sebebiyle işten çıkartılan işçi soluğu mahkemede aldı. İş Mahkemesi’nin tazminat ödenmemesi gerektiğine hükmettiği işçiye müjdeli haber Yargıtay’dan geldi.
1.11.2020 Gündem
Denizli'de kalp cerrahına meslektaşının saldırı anı kamerada
Denizli'de kalp cerrahına meslektaşının saldırı anı kamerada Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahi Prof. Dr. İbrahim Gökşin’in, 2017 yılında meslektaşı Prof. Dr. Ali Vefa Ö. tarafından serviste başı kapıya vurulup, yere yatırılarak tekmelenerek darbedildiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflardan Prof. Dr. Ali Vefa Ö., hakkında 'kasten yaralama ve hakaret', Prof. Dr. Gökşin hakkında ise 'hakaret' suçundan müşteki sanık sıfatıyla açılan dava sürüyor. Dönemin Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından Ali Vefa Ö.'ye sadece kınama cezası verilmesi üzerine, başı ve dudağına toplam 17 dikiş atılan, bir dişi kırılan Prof. Dr. Gökşin, haksızlığa uğradığı gerekçesiyle geçen ocak ayında YÖK'e şikayette bulundu.
18.08.2020 Gündem
Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan şok!
Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan şok! Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin takım harcama limitlerine yaptığı itirazı reddetti.
13.08.2020 Futbol
Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM'de kabul edildi
Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM'de kabul edildi Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurul'da AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Kanunla, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcı, en az 1 kişiyi Türkiye'de temsilci olarak belirleyecek. Bu kişinin iletişim bilgileri kolayca görülebilecek ve doğrudan erişilebilecek şekilde internet sitesinde yer verilecek.
29.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kınama Cezası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kınama cezası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.