Ayşe Özkiraz

Ayşe Özkiraz

Son dakika Ayşe Özkiraz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Özkiraz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Özkiraz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Özkiraz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe özkiraz gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 ayşe özkiraz haberi bulunmuştur. Tüm ayşe özkiraz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangını 17 saattir devam ediyor. Denizden su alan helikopterlerin çalışmalarını plajda turistler izlerken, bakanlar da bölgeye gitti. Konuya ilişkin açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Antalya'nın Kemer ilçesi hariç diğer bölgelerdeki yangınlar kontrol altına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Evlenme hazırlığındaki çiftleri bekleyen tehlike! Dolandırıcılar pusu kurdu
Evlenme hazırlığındaki çiftleri bekleyen tehlike! Dolandırıcılar pusu kurdu Evlilik sürecine giren çiftleri ilgilendiren haber! Yaz ayları geldi, düğün hazırlıkları başladı. Her sektörde olduğu gibi düğün sektöründe de fırsatçılar harekete geçti. Uyarılar art arda geldi, dolandırıcıların yeni tuzağı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinden reklam veriyorlar, kurbanlarını seçtikten sonra hedeflerini gerçekleştiriyorlar. İşte evlenme arifesindeki çiftleri bekleyen tehlikenin detayları...
30.03.2023 Yaşam
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var
TOKİ Tuzla çekilişleri tamamlandı! Şimdi sırada Çatalca ve Selimpaşa kuraları var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler
İş ilanına başvurdu, hayatı kabusa döndü! Dolandırıldığı yetmedi bir de böyle para koparmak istediler Dolandırıcılar bu kez de ev hanımlarını hedef aldı. Şişli'de iki çocuk annesi Hüsnegül Demirci, sosyal medyada, 'Evde Paketleme Acentesi' adı altında verilen sabun paketleme ilanını gördükten sonra para kazanmak için ilgili firma ile bağlantıya geçti. Her şey aylık 7 bin 500 lira kazanma hayali ile bu işe başvurması ile başladı. Dolandırılmadığı yetmediği gibi tehditlere de maruz kalan Hüsnegül Demirci, yaşadığı kabusu detayları ile anlattı.
29.03.2023 Yaşam
Ayşe Özkiraz kimdir, sahte doktor tahliye mi edildi? Ayşe Özkiraz olayı nedir?
Ayşe Özkiraz kimdir, sahte doktor tahliye mi edildi? Ayşe Özkiraz olayı nedir? Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz (21), 8 yıl hapis cezası ve 18 bin lira adli para cezasına çarptırılıp, tahliye edildi.
28.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma
DM'den mezuniyet! 'Fake' öğrencilere sahte diploma Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Herkes günlerce bu olayı konuşurken, art arda gelen sahtecilik haberlerine yenileri eklendi. Şimdi ise Twitter üzerinden fake (sahte) öğrencilere, sahte diploma satışı yapan ve her üniversite için sahte mezuniyet belgesi hazırlayan kişiler ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden satış yapan dolandırıcıların yüzsüzlüğü ise bu kadar da olmaz dedirtti.
4.02.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı...
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı... Tüm Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınarak ve tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendini çocuk cerrahı olarak tanıtıp, bir yıla yakın süre hasta muayene edip ameliyatlara giren ve Doktor Ayşem olarak kendini tanıtan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor
30.01.2023 Gündem
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası Sahte doktor Ayşe Özkiraz vakasının ardından birbiri ardına sahte psikolog haberleri gündeme geldi. Kendini psikolog olarak tanıtan 66 yaşındaki M.E.D. 17 yaşındaki lise öğrencisine tacizden 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
23.01.2023 Yaşam
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu
Sahte diş hekimi kabusu! Eve geldi, gerçeği duyunca şoke oldu Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayı hala gündemdeki sıcaklığını korurken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı. İstanbul'da diş ağrısı çeken bir kişinin akraba önerisiyle eve çağırdığı diş doktoru hakkında öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu. Tedavinin düzgün olmadığı gerekçesiyle yaptığı gerekçesi ile hekim hakkında araştırma yapan Rıdvan K, tüm gerçeği böyle öğrendi.
18.01.2023 Yaşam
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır...
'Sahte doktor' skandalı! Ülke şokta, tam 6 yıldır... Türkiye günlerdir 'sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayını konuşuyor. Son olarak hakim karşısına çıkan ve hakkında 13 yıl hapsi istenen Özkiraz, sadece bir kez dikiş attığını söyleyerek şoke etmişti. Şimdi herkes 30 Ocak'a ertelene davada neler olacağını merak ederken, bir skandal da Avusturya'da yaşandı. Steiermark eyaletinde sahte doktorluk belgesiyle muayenehane açan bir kişinin yaptıkları akıllarak durgunluk verdi.
12.01.2023 Dünya
Hekimleri diplomasız, hastaları dolandırıcı! Genç diş hekimine sahte klinik şoku
Hekimleri diplomasız, hastaları dolandırıcı! Genç diş hekimine sahte klinik şoku Türkiye ‘sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayını konuşurken, İzmir’de yaşanan bir olay bu kadar da olmaz dedirtti. Hekimleri diplomasız, hastaları ise dolandırıcı çıkan klinikte, çiçeği burnunda diş hekimi kabusu yaşadı. Hem hastaların hem de genç diş hekiminin mağdur olduğu olayla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, “Meslek odalarından mutlaka teyit edin” uyarısında bulundu.
6.01.2023 Yaşam
Marketlerde skandal etiket oyunu! Hepsini indirimle satıyorlar
Marketlerde skandal etiket oyunu! Hepsini indirimle satıyorlar Market raflarında kurulan tuzak gözler önüne serildi. Marketteki 'etiket' oyunundan sonra şimdi de 'indirim' adı altında son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı ortaya çıktı. Hatta son kullanma tarihi yıllar geçmiş ürünler bile var.
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış Tekirdağ'daki sahte doktor skandalının ardından bu kez de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde, 11 yıldır görev yapan A.İ. ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.
28.12.2022 Gündem
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı
Sahte mimarın 42 yıllık yalanı! 'İnşaattan anlarım' dedi hiçbir şey çıkmadı sahte doktor skandalının yankıları devam ederken bu kez de sahte mimar ortaya çıktı. 43 yıl boyunca insanları kandırarak mimarlık yapan Avni Tekinaslan ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Kendi hazırladığı mezuniyet belgesiyle tam 42 yıl sahte mimarlık yapan Avni Tekinaslan’la ilgili Gazi Üniversitesi detaylı bir arşiv çalışması başlattı. Arşiv çalışması sonucunu okuyanlar ise gözlerine inanamadı. İşte haberin detayları...
24.12.2022 Gündem
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak EYT ve asgari ücrete ara zam ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, maaşlardan kesilen vergi dilimleriyle ilgili çalışma yürütüyor. Çalışma bitince açıklayacağız, çalışanlar rahatlayacak" dedi.
23.12.2022 Ekonomi
Lavrov: Karabağ'daki maden yatakları konusunda anlaşmazlıkların çözülmesinden yanayız
Lavrov: Karabağ'daki maden yatakları konusunda anlaşmazlıkların çözülmesinden yanayız Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycanlı mevkidaşı Ceyhun Bayramov ile gerçekleştirdiği basın toplantısında Karabağ'daki maden yataklarına değinerek, "Bölgedeki maden yataklarında anlaşmazlıkların çözülmesinden yanayız" dedi.
23.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Özkiraz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe özkiraz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.