Kıdem Tazminatı Hakkı

Kıdem Tazminatı Hakkı

Son dakika Kıdem tazminatı hakkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıdem tazminatı hakkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıdem Tazminatı Hakkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıdem tazminatı hakkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 632 kıdem tazminatı hakkı haberi bulunmuştur. Tüm kıdem tazminatı hakkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışanların maaşından kesinti yapılamaz, istifa eden tazminat alır
Çalışanların maaşından kesinti yapılamaz, istifa eden tazminat alır İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Bilinmeyen detay
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Bilinmeyen detay İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
29.11.2023 Çalışan Hakları
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti
Borsa İstanbul'a 2023'te 1.4 milyon yatırımcı 27 şirket geldi! Yabancılar akın etti Borsa İstanbul günden güne rekor kırmayı sürdürüyor. Yükseliş her geçen hafta daha çok yatırımcının ilgisini çekiyor. Son 15 günde 775 bin, yılbaşından bu yana 1.4 milyon yatırımcı borsaya aktı. Bu hafta gerçekleşecek 3 halka arzla birlikte Borsa İstanbul'da işlem gören yeni şirket sayısı 27’ye çıkıyor. Öte yandan yabancıda da BİST'e ilgi yoğun. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
İstanbul'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda motosikletli iki saldırgan yoldan geçen iki kişiye kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan ismi öğrenilemeyen 2 kişi ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
7.08.2023 Yaşam
İstanbul'da gökyüzünde heyecanlandıran görüntü
İstanbul'da gökyüzünde heyecanlandıran görüntü  İstanbul'da gökyüzünde görülen parlak cisim heyecana yol açtı. Meteor izlenimi veren parlak cisim bir süre sonra gözden kayboldu.
7.08.2023 Yaşam
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın!
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kolonya fabrikasına da sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kaplarken, havadan yangın söndürme helikopteri ve 4 TOMA'nın da katılımıyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.
7.08.2023 Gündem
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Kıdem tazminatı hakkı kaybolmuyor
Emeklilik ile ilgili flaş detay! Kıdem tazminatı hakkı kaybolmuyor Emeklilik ilgili son dakika açıklaması geldi. Kıdem tazminatı ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Emekli olup çalışmaya devam edenler, ilerleyen dönemde ister işten ayrılsın ister çıkarılsın, tazminatını son brüt ücret üzerinden alır. İşveren emekliliği gerekçe göstererek iş akdini feshedemez. İşte emekli olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ayrıntılar...
7.08.2023 Emekli
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün Özel sektör çalışanları asgari ücrete yapılması planlanan zammı bekliyor. Asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zam alıp almayacağı iş sözleşmelerinde yer alan maddelere göre belirleniyor. Eğer sözleşmede belirtilmedi ise zam işverenin inisiyatifine bırakılmış oluyor. Peki zam alamayan çalışanların hukuki hakları neler?
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Kıdem tazminatıyla ilgili flaş detay, hak kaybı olmayacak
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Kıdem tazminatıyla ilgili flaş detay, hak kaybı olmayacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de kıdem tazminatıyla ilgili dikkat çeken detay açıklandı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinden yararlanarak emekli olup çalışma devam edenlerin "kıdem tazminatı hakkı" merak edilen konuların başında geliyor. Emekli olduktan sonra kıdem tazminatı almadan çalışmaya devam edenler ilerleyen dönemde ister işi bıraksın isterse işine son verilsin kıdem tazminatı alabilirler. İşte EYT'den yararlanan milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
24.04.2023 Emekli
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı Ramazan Bayramı sonrası milyonlarca çalışan hesaplarına ne kadar mesai ücreti yatacağını merak ediyor. Bu yıl 21 Nisan'da başlayan bayram 23 Nisan'ın ardından son buldu. Mesai ücretleri de Arefe Günü yarım gün dahil olmak üzere 3,5 gün üzerinden hesaplanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SGK uzmanı Emin Yılmaz, bilinmesi gereken detayları aktardı.
24.04.2023 Çalışma Hayatı
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise felaketin yaşandığı bölgede çalışma hayatını düzenleyecek yeni bir karar daha geldi.
23.02.2023 Gündem
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz'
Site ve apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor! 'Yasaklanamaz' Site ve 7/24 kamera ile izlenen apartmanlarda oturanların tercihlerini belirleyen en önemli etken güvenlik oluyor. Özellikle çocuklar site ve apartman bahçelerinde serbestçe oyun oynayabiliyor. Ancak kimi aileler çocuklarının izlenmesinden rahatsız olabiliyor. Peki site yöneticilerinin kameradan site sakinlerini ve çocuklarını izleme yetkisi var mı? Blok girişinde çocuklar oturup cips yedikleri ve etrafı kirlettikleri için suçlu gibi başlarını eğdirerek fotoğraflarını çekebilir mi? Bu fotoğrafları da ekleyip ailelerine uyarı yazısı gönderebilir mi? Ceza hukukçusu Prof. Dr. Devrim Güngör, “Yöneticinin insanları hizaya getirme yetkisi yoktur. Güvenlik kamera kayıtlarını kendi telefonu veya bilgisayarı üzerinden anlık olarak takip etmesi, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmektir ve suçtur” uyarısında bulundu.
9.01.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili son dakika gelişmesi! Ödeme miktarı değişti,  artık 17.904 TL
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili son dakika gelişmesi! Ödeme miktarı değişti, artık 17.904 TL Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanların aynı iş yerinde bir ya da daha uzun süre çalıştğında kıdem tazminatı hakkı doğuyor. Tazminat miktarı çalışılan süreye ve maaş miktarına göre farklılık gösteriyor. Bu yılın başından itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarı 17.904 TL’ye yükseldi. Peki kim ne kadar tazminat alacak? İşte kıdem tazminatı hesabı ile ilgili detaylar...
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Çoğu kişi bu haktan habersiz, kritik detay
Çalışanlar istifa etse de kıdem tazminatını alacak! Çoğu kişi bu haktan habersiz, kritik detay İşyerlerinde gerekli tedbirlerin alınmaması sebebiyle her yıl çok sayıda kişi bedenen engelli hale geliyor ya da hayatını kaybediyor. Bu nedenle önlemlerin işverence alınmadığı ve işçinin tehlike altında olduğu bir durumda çalışanlar da kendi haklarını araştırıyor. Haklı sebeple işçinin çalışmaktan kaçındığı zaman maaşını almaya devam edip edemeyeceği, işçinin istifası ile kıdem tazminatı hakkı da merak edilenler arasında bulunuyor. Uzman isimden konuya ilişkin çok önemli açıklamalar geldi, kritik detaylara yer verildi.
Kıdem tazminatında yeni dönem, zam geldi ve 15 bin 371 lira! 5 yıl sınırı var...
Kıdem tazminatında yeni dönem, zam geldi ve 15 bin 371 lira! 5 yıl sınırı var... İşçi işveren milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Zam geldi ve belli oldu. 15 bin 371 liraya yükseldi kıdem tazminatında yeni dönem başladı. tavan ücreti arttı. Taban ise asgari ücretin bürütü kadar oldu. Kıdem tazminatı hesaplanırken, işçinin aldığı son ücret esas alınır. Eğer işçi, ücretini parça başı, akort, götürü veya yüzde usulü gibi usullerle alıyorsa, ücret sabit olmayacağından son bir yıllık süre içinde ödenen ücretin o süre içinde çalışılan günlere bölünmesi suretiyle bulunacak ortalama ücret esas alınacaktır. Kıdam tazminatında 5 yıla dikkat. Öte yandan sosyal güvenlik düzenlemeleri kadınlara pozitif ayrımcılık tanıyor. Bunlardan biri de kıdem tazminatı hakkı. Evlenen ve evlendikten sonra ailesine zaman ayırmak isteyen kadınlar eğer 1 yıldan fazla çalışmaları varsa kendi istekleriyle işten ayrılıp kıdem tazminatlarını alabiliyor.Peki kim ne kadar kıdem tazminatı alır?
27.07.2022 Çalışan Hakları
Emekli, EYT’li, dul yetim milyonları ilgilendiriyor! Maaş artar ve…
Emekli, EYT’li, dul yetim milyonları ilgilendiriyor! Maaş artar ve… İşçi, işveren, emekli, EYT’li, ev kadını herkes merak ediyordu. Emekli maaşı, kıdem tazminatı, dul yetim maaşı ve EYT düzenlemesi tek tek açıkladı. Bir kişi üç maaş alabilir mi? Ticari faaliyeti devam ederken başka bir işyerinde 4/a kapsamında çalışan vergi mükellefi, sigortalılığı işsizlik maaşı alacak şekilde sonlanırsa adına İŞKUR işsizlik maaşı ödemesi yapmaz. Malulen emeklilik ile normal emeklilik arasında hiçbir fark yoktur. Şimdi daha fazla prim ödemeniz ve çalışma gününüz olduğundan adınıza bağlanacak aylık daha yüksek olacaktır. Mert Bey. Emekli sandığı emeklisi anne ve SSK emeklisi babanın tek bekar kız evladı olarak vefatları halinde ikisinin de maaşlarını alabilir miyim? Ev hizmetlisinin kıdem tazminatı hakkı var mı? Biz ne zaman emekli olabiliriz ve EYT bizi kapsıyor mu? gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır yanıt verdi…
11.07.2022 Uzmana Sor
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Birçk kişi haberdar değil. Sınır yok. Pekçok kez almak mümkün. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan daha uzun süre çalışanlar için doğan bir hak. Tazminat bir yıl sonrasında işveren tarafından işten çıkarılan işçiye ödeniyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da kdem tazminatı alabiliyor. Kadın çalışanlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa hak etmiş oldukları tazminatı alıyor. Ancak burada bir yıl detayı dikkat çekiyor. Kıdem tazminatı alabilmesi için kişinin evlilik tarihinden itibaren bir yıl içerisinde başvuruda bulunması gerekiyor. Kıdem tazminatı her yıl için 30 günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. Öte yandan evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı alma hakkında sınır söz konusu değil. Çalışan kadın her evliliğinde kıdem kazananbiliyor.
26.06.2022 Çalışan Hakları
Emeklilik ile ilgili flaş dilekçe detayı! Geç kalanın emekli maaşı bağlanmıyor
Emeklilik ile ilgili flaş dilekçe detayı! Geç kalanın emekli maaşı bağlanmıyor Emekli aylığı ile ilgili flaş detay. Emekli olduktan sonra aylık bağlanması için emeklilik dilekçesi verilmesi gerekiyor. Fakat dilekçeyi verme tarihine dikkat edilmediği taktirde emekli aylığı bir ay geç bağlanıyor. Eğer emekliliğe hak kazanılan tarihin ayın son günü resmi tatil veya hafta sonu tatiline rastlaması halinde, resmi tatil gününü takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar doğrudan SGK’ya başvurmanız ya da taahhütlü, iadeli taahhütlü, acele posta servisi, PTT ALO Post veya PTT kargo ile talepte bulunulduğunda hiçbir hak kaybı olmuyor. İşte emekli olmak isteyen milyonları ilgilendiren dilekçe detayı...
28.05.2022 Emekli
Kıdem ve ihbar tazminatı hakkı doğuyor! Çalışan milyonlara müjde! Süre sınırı var, hemen başvuran...
Kıdem ve ihbar tazminatı hakkı doğuyor! Çalışan milyonlara müjde! Süre sınırı var, hemen başvuran... Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. İş akdinin feshedilmesi ile ilgili flaş detay belli oldu. Pek çok kişi haberdar değil. Bu nedenle hakkını aramıyor. Başvuru yapanlar için işe iade hakkı doğuyor. Çalışan ayrıca kıdem ve ihbar tazimatı alma hakkı kazanıyor. Çalışan ve işveren arasında işe başlangıç tarihinde iş sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşmeye her iki tarafın da uyması gerekiyor. Çeşitli nedenlerle ya işçi ya da işveren iş sözleşmesini feshedebiliyor. Fesih hakkı her iki taraf için de bulunuyorken iş akdinin ne şekilde sonlandırıldığı da büyük önem taşıyor. Bazı işverenler WhatsApp'tan çalışanın işten çıkarıldığını bildiriyor. Ancak mesaj yolu ile yapılan işten çıkarmalarda çalışanın işe iade davası açma hakkı doğuyor. İşte milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiren konunun detayları...
15.05.2022 Çalışan Hakları
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu...
Emekliye 4000, asgari ücretliye 5.500 lira! Milyonlar bekliyordu... Milyonlarca emekli ve çalışanın gözü gelecek zam kararına çevrilmiş durumda. Peşe peşe açıklamalar yapılıyor. Enflasyon farkının yanında emekli taban aylıklarında da artış bekleniyor. Asgari üceretlilere de ek zam yapılacağı konuşuluyor. Emekli taban aylıklarının 3.500-4.000 lira seviyesine çekilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sonunda yüzde 36’lık enflasyonda yüzde 51 oranında asgari ücrete artış yapılmıştı. 2022 Nisan ayı enflasyon rakamına baktığımızda ise karşımızda yüzde 69’luk bir rakam çıkıyor. Aradaki fark kadar ücret artışı yapılması halinde asgari ücretin 5 bin 500 TL olması bekleniyor. İşte emekli memur ve asgari ücretlilerin beklediği zam oranları...  
13.05.2022 Çalışan Hakları
Kripto paralar resmen çöküyor! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve...
Kripto paralar resmen çöküyor! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve... Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer Altcoin'de kayıp büyük! Kripto varlıklar topyekun düşüyor. Yatırımcılar tedirgin. Kripto paraların atası olarak kabul edilen i Bitcoin, 5 Mayıs Perşembe gününden, 9 Mayıs Pazartesi gününe kadar, son 5 günde yüzde 17.07 değer kaybederek 32 bin 890 seviyelerine kadar düştü. Ethereum ise beş günde yüzde 18.76 düşerek 2 bin 388 dolara geriledi. Uzmanlardan Bitcoin, Ethereum, Ripple ile ilgili kritik yorum geldi. Yatırımcılar uyarılarak düşüşün süreceğine vurgu yapıldı.
10.05.2022 Ekonomi
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili flaş karar! Emekliliği beklemeye gerek yok
Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili flaş karar! Emekliliği beklemeye gerek yok Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı aynı iş yerinde bir yıl ya da daha uzun süreli olarak çalışanların işten çıkartılması durumunda tanınan bir hak. Ancak bazı durumlarda işten çıkarılmadan da kıdem hakkı doğuyor. 1 Mayıs 2008 ve sonrası sigortalı olanlar kademeli olarak 4600 gün ile 5400 prim günü koşullarını sağlayarak kıdem tazminatı alabiliyor.
10.05.2022 Çalışan Hakları
Maaş kesintisi ile ilgili flaş karar! KDK devreye girdi, aylık yeniden bağlanacak, geriye dönük ödeme...
Maaş kesintisi ile ilgili flaş karar! KDK devreye girdi, aylık yeniden bağlanacak, geriye dönük ödeme... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika kararı! Bazı vatandaşların maaşlarının kesildiğine dair iddialar gündemdeyken önemli bir karar imza atıldı. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) kesilen aylığın yeniden bağlanmasını sağladı. Ayrıca vatandaşa ödenmemiş maaş tutarı da ödenecek. Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), 2012 yılında yaşadığı bir kaza sonucu felç kalan, ardından evde bakım aylığı bağlanan ancak 2022 yılında aylığının kesilmesinden dolayı başvuruda bulunan bir vatandaşın sorununu çözüme kavuşturdu. Peki evde bakım parası hangi durumlarda kesilebilir? 2022 evde bakım parası ne kadar? Evde bakım maaşı almak için neler yapılır, nasıl başvurulur? Kimler evde bakım maaşı alabilir? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtı...
3.05.2022 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oran açıklandı. Yene maaşlar tek tek hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Merkez Bankası enflasyonda mayıs itibarıyla düşüş bekliyor. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Ocak-şubat-martta açıklanan mevcut rakamlara göre (yüzde 22.80); en düşük SSK (2000 öncesi) emekli maaşı 3 bin 293 liradan 4 bin 43 liraya, en düşük Bağkur esnaf emekli maaşı 2 bin 399 liradan 2 bin 945 liraya, en düşük Bağkur tarım emeklisinin maaşı 2 bin 261 liradan 2 bin 776 liraya yükselecek. En düşük memur emekli maaşı ise şu anda oluşan enflasyon farkıyla 4 bin 176 liradan 5 bin 228 liraya, en düşük memur maaşı da 5 bin 220 liradan 6 bin 550 liraya çıkacak. Ayrıca 65 yaş aylığı da şu anki rakamlara göre 1.084 liradan 1.325 liraya yükselecek. Perşembe itibarıyla bu rakamlar daha yukarı çıkmış olacak.
3.05.2022 Memur
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı
Pendik'te feci kaza! 2'si ağır 5 kişi yaralandı Pendik''te D-100 karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpıştığı kazaya müdahale eden itfaiye aracına yoldan geçen bir otomobil çarptı. Her iki kazada da 2'si ağır 5 kişi yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleyi itfaiye erleri yaptı.
3.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kıdem Tazminatı Hakkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıdem tazminatı hakkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.