Kerem Kınık

Kerem Kınık

Son dakika Kerem Kınık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kerem Kınık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kerem Kınık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerem Kınık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerem kınık gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 kerem kınık haberi bulunmuştur. Tüm kerem kınık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı  Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek)
Fatma Meriç Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeni Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ın biyografisi (Kızılay'a vekaleten başkanlık edecek) Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kerem Kınık'ın istifası sonrasında yeni Kızılay Başkanı'nın kim olacağı sorgulanırken, Kerem Kınık'ın yerine Fatma Meriç Yılmaz'ın geldiği açıklandı. Peki, Fatma Meriç Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Kınık'ın yerine kim gelen Fatma Meriç Yılmaz hakkında  merak edilenler…
12.05.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı…
Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında, nereli? İstifa enden Kerem Kınık'ın hayatı… Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı. Gelişmenin ardından Kerem Kınık hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Kerem Kınık kimdir, kaç yaşında? Kerem Kınık'ın hayatı...
12.05.2023 Gündem
Kerem Kınık istifa etti
Kerem Kınık istifa etti Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığı'ndan istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplanarak oy birliği ile genel kurula gitme kararı aldı.
12.05.2023 Gündem
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik
Kızılay Başkanı Kınık CNN Türk'te açıkladı: Bize ait olan bütün çadırları AFAD'a verdik Kızılay Başkanı Kerem Kınık CNN TÜRK'te 'Kızılay çadır sattı' tartışmasıyla ilgili olarak CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge'nin sorularını yanıtladı. Kerem Kınık, "Tüm çadırları AFAD'a verdik" ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Gündem
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu?
Kerem Kınık kimdir, eşi kim? Kızılay Başkanı Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru, hangi görevlerde bulundu? Kızılay başkanı Kerem Kınık’ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kızılay başkanı kimdir, Kerem Kınık kaç yaşında, nereli, ne doktoru? İşte Kerem Kınık’ın özgeçmişi... 
27.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum'
Soner Arıca kan bağışı kuyruğunu paylaştı! 'Gurur duydum' Dün Sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından, öğlen 13.24 sıralarında 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısı için Kızılay'ın bir AVM'de kurduğu alana giden ünlü şarkıcı Soner Arıca, bağışta bulunmak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların fotoğrafını paylaşarak; "Gurur duydum" diye yazdı.
7.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var
Kızılay Başkanı'ndan çağrı: Kan ihtiyacımız olacak, yaralılar var Kızılay Başkanı Kerem Kınık, ülke genelinde vatandaşları kan bağışına çağırdı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle ülke genelindeki kan stoklarının bölgelere gönderildiğini belirten Kınık, yeni kan ihtiyacının doğabileceğini belirtti.
6.02.2023 Gündem
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli"
Kızılay ve AFAD'dan deprem uyarısı geldi! "Hasarlı evlere girilmemeli" AFAD, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Tüm İl AFAD Müdürlükleri teyakkuza geçirilmiş olup; arama kurtarma başta olmak üzere bütün ekiplerimiz bölgeye sevk edilmektedir." denildi.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Siyaset
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem Kuşadası Körfezi'nde bu sabah 06:18'de 3.8 ve 06:24'te 5.0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Aydın ve birçok ilden de hissedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirildi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık 'Etkilerini araştırıyoruz geçmiş olsun' açıklamasını yaptı.
14.08.2022 Gündem
14 Haziran Gönüllü Kan Bağışçıları günü! Kan bağışı nasıl yapılır?
14 Haziran Gönüllü Kan Bağışçıları günü! Kan bağışı nasıl yapılır? Bugün 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü! Düzenli ve gönüllü kan bağışının öneminin pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılması için kutlanan Dünya Kan Bağışçıları Günü’nde Kızılay, pandemi sonrası kan bağış istatistiklerini açıkladı. Pandeminin başlarında günde bin üniteye kadar düşen kan bağışı, hayatın normale dönmesi ile yeniden günlük 10 bin üniteye yaklaştı. Türkiye’de en çok kan bağışını ise lise mezunları ve 20-25 yaş arasındaki gençler yapıyor. Randevu ile kan bağışı nasıl yapılır? İşte Türk Kızılay’ı kan bağışı randevusu alma ekranı ve çağrı merkezi!
14.06.2022 Sağlık
Kan bağış rakamları pandemi öncesine döndü
Kan bağış rakamları pandemi öncesine döndü Düzenli ve gönüllü kan bağışının öneminin pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılması için kutlanan Dünya Kan Bağışçıları Günü’nde Kızılay, pandemi sonrası kan bağış istatistiklerini açıkladı. Pandeminin başlarında günde bin üniteye kadar düşen kan bağışı, hayatın normale dönmesi ile yeniden günlük 10 bin üniteye yaklaştı. Türkiye’de en çok kan bağışını ise lise mezunları ve 20-25 yaş arasındaki gençler yapıyor.
13.06.2022 Sağlık
Kızılay, Metaverse ile ilk yardım ve afet eğitimi verecek!
Kızılay, Metaverse ile ilk yardım ve afet eğitimi verecek! Kızılay, Metaverse evreninde yerini alıyor. Kızılay, Facebook, İnstagram ve Whatsapp Üzerinden eğitimler vereceğini duyurdu. Kızılay ile metaverse arasında yapılan iş birliği ile ilk yardım ve afetlere hazırlık gibi konularda farkındalığı arttırmak için çalışma başlatıldı. İsviçre’nin Cenevre kentinde Kızılay Genel Başkanı ve IFRC Genel Başkan Yardımcısı Dr. Krem Kınık ve Meta yöneticileri arasında gerçekleştirilen mutabakata göre Kızılay’ın gerçekleştirdiği projeler Facebook, İnstagram ve Whatsapp üzerinden ulusal derneklerin kullanımına da sunulacak.
29.05.2022 Eğitim
Fuat Oktay: Kızılay'ı güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz
Fuat Oktay: Kızılay'ı güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk Kızılay'ın 103'üncü Genel Kurulunda "Kızılay gibi yüksek organizasyonel kabiliyete ve donanıma sahip marka kuruluşlara sahip olmamız güçlü ve iddia sahibi bir devlet olmamızın sonucudur. Biz hükümet olarak yeni iş birlikleri ve projelerle, Kızılay'ın operasyonel kabiliyetini artırmak ve teşkilatını güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
14.05.2022 Siyaset
Kızılay ve Tarım Kredi Birlik'ten ihtiyaç sahiplerine 13 bin 888 ramazan kolisi
Kızılay ve Tarım Kredi Birlik'ten ihtiyaç sahiplerine 13 bin 888 ramazan kolisi Türk Kızılay ile Tarım Kredi Birlik A.Ş. iş birliğinde hazırlanan, içinde 12 ürün bulunan 13 bin 888 gıda kolisinin 81 ildeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına başlandı. Gıda kolilerinin bulunduğu 5 TIR, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Tarım Kredi Birlik A.Ş. Genel Müdürü Kadir Aydın tarafından uğurlandı.
8.04.2022 Gündem
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu
Kızılay'dan Ramazan desteği! 8 milyon kişiye yapılacak yardımlar duyuruldu Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, bu sene Ramazan ayında yapılacak yardımları düzenlediği basın toplantısında anlattı. 8 milyon kişiye farklı kalemlerde toplam 400 milyon liralık yardım ulaştıracaklarını anlatan Kınık, online bağış sistemini de tanıtarak, "Kızılay kart ödeme platformu, yardımlaşma ve dayanışma platformu olarak bu kartları yurtdışında da yaygınlaştıracağız. Kızılay kart bizim nakit temelli destekleriniz için platformumuzun genel konsepti. Bu kart fiziksel anlamda bulunmuş olmasa bile Kızılay kart platformumuz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerimize TC kimlik numaralarını ve banka hesaplarına doğrudan ödeme yapılması yoluyla yardımlarımızı ulaştırıyoruz." dedi.
28.03.2022 Gündem
Türk Kızılay'ından Ukrayna'ya 5 TIR yardım
Türk Kızılay'ından Ukrayna'ya 5 TIR yardım  Türk Kızılay'ı, Rusya'nın saldırısı sonrası durumda olan Ukrayna'daki sivillere ulaştırılmak üzere 5 TIR yardım gönderdi. TIR'ların üç gün içerisinde Ukrayna'da olması bekleniyor. 
20.04.2022 Gündem
Kızılay Ukrayna için harekete geçti! 3 TIR bugün yola çıkıyor
Kızılay Ukrayna için harekete geçti! 3 TIR bugün yola çıkıyor Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri harekâtı başlatmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “İçerisinde 210 metrekarelik genel maksat çadırları, ailelerin barınmaları için afet çadırları, yatak, battaniye, çocuk battaniyesi, uyku tulumu gibi acil insani yardım malzemelerinin bulunduğu 3 TIR’ın bugün gün içerisinde Ukrayna’ya hareket etmesi planlanıyor” dedi.
25.02.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kerem Kınık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerem kınık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.