Kazı Çalışması

Kazı Çalışması

Son dakika kazı çalışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazı çalışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazı çalışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazı Çalışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazı çalışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 kazı çalışması haberi bulunmuştur. Tüm kazı çalışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi Bozcaada Kalesi’ndeki arkeolojik kazılarda, kültürel katmanlaşmayla ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Kalenin ilk yapımı öncesi Bizans ve Roma dönemlerinde de iskan gördüğü ve hatta Geç Tunç Çağı sırasında da yerleşildiğine dair bulgular ortaya çıktığı bildirildi.
25.11.2023 Gündem
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı. Bolu’da esrarengiz kazı olarak adlandırılan, kaza çalışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Alana ev sahibi çiftin dahi yaklaştırılmadığı iddia edilirken, büyük bir gizlilikle devam eden kazıda son durum sorgulanıyor. Peki, Bolu Mudurnu esrarengiz kazı nedir, Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor?
29.07.2023 Gündem
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır yürütülen kazı çalışmasıyla ilgili bölgede çobanlık yapan vatandaş İHA’ya konuştu. İşte detaylar...
29.07.2023 Gündem
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde, yaşlı bir çifte ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma talimatıyla 3 aydır kazı yapılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nden getirilen 15 madenci tarafından yerin metrelerce altında yapılan ve büyük gizlilik içerisinde yürütülen esrarengiz kazıda ne arandığıyla ilgili bilgi verilmiyor.
28.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Rekor sayıda kazı çalışması ve arkeolojik araştırma yaptık
Bakan Ersoy: Rekor sayıda kazı çalışması ve arkeolojik araştırma yaptık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlık olarak geçen yıl rekor sayıda kazı çalışması yaptıklarını belirterek, "Geçen sene 713 noktada hem kazı çalışmaları yaptık hem de arkeolojik araştırma yaptık. 713 sayısı hem Türkiye için bir rekordur hem dünya için bir rekordur. Dünyada hiçbir ülke bu sayıda kazı ve arkeolojik araştırmayı yapabilecek kapasiteye sahip değil" dedi.
26.06.2023 Kültür Sanat
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Silivri'de 3 kişinin cesedi bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Silivri'de Sevgi Demirci ve iki çocuğunu öldürüp gömdükleri iddiasıyla gözaltına alınan iki şüpheliden Ö.Y., polisteki sorgusunda ayrıca 2 kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin eşi Mücahit Polat ile akrabası Erdoğan Polat'ın 2017 ve 2018 yıllarında Ü.Y. tarafından öldürülüp, Silivri ve Çatalca'da gömüldüğünü anlattı. Bu gelişme üzerine cesetleri bulabilmek için kazı çalışması başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili 1 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 3'e yükseldi.
24.05.2023 Yaşam
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu
Sevgi Demirci olayında flaş gelişme! Silivri'de tarlaya gömülmüş 3 ceset bulundu Silivri Değirmenköy mevkiinde toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu. Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu düşünülüyor. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Yaşam
Kocasıyla kızını öldüren 75 yaşındaki sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Kocasıyla kızını öldüren 75 yaşındaki sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Kahramanmaraş'ta 25 yıl önce eşi Arap Tanıdır'ı, 22 yıl önce de kızı Zeynep Tanıdır'ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Hayriye Fındıkoğlu (75) hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Fındıkoğlu'na yardım ettiği iddia edilen 2 kişi içinse 20şer yıla kadar hapis cezası istendi.
28.11.2022 Gündem
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar'
'Gizemli ev' harabeye döndü! Mahalleliyi kızdıran iddia: 'Bizi tedirgin ediyorlar' Türkiye'de bir dönemin önemli olaylarından biri olan Mersin’in Tarsus ilçesindeki ‘kırmızı ev’ veya ‘gizemli ev’ kazısı ile ilgili yalan haberlere, mahalle sakinleri son verilmesini istiyor.
9.11.2022 Yaşam
Çalışma yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı, bölgede panik oluştu
Çalışma yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı, bölgede panik oluştu Sakarya’nın Erenler ilçesinde bölgede kazı çalışması yapan kepçe doğal gaz borusunu patlattı. Paniğe sebep olan olay, gazın kesilmesiyle son buldu.
9.09.2022 Yaşam
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Aşağıtorunoba köyü yakınında orman yangını çıktı. Bölgenin sarp ve mayınlı olması nedeniyle, yangının büyümesini önlemek amacıyla iş makineleriyle çevresi sarılarak alevler kontrol altına alındı.
5.09.2022 Gündem
Tarladan parça parça ceset çıkardılar! Korkunç gerçeği itiraf etti
Tarladan parça parça ceset çıkardılar! Korkunç gerçeği itiraf etti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 yıl önce arkadaşının öldürdüğü bir kişiyi, birlikte tarlaya gömdüklerini itiraf eden şüphelinin gösterdiği noktada, iş makinesiyle açılan çukurda çürümüş bir ceset bulundu.
24.08.2022 Yaşam
Sır cinayet 25 yıl sonra ortaya çıktı! Korkunç olay...
Sır cinayet 25 yıl sonra ortaya çıktı! Korkunç olay... Kahramanmaraş'ta 25 yıldır kayıp olan 1'i kadın 2 kişinin cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Tek katlı bir evin bahçesine gömüldüğü belirlenen cesetleri bulmak için kazı çalışması başlatıldı.
7.08.2022 Yaşam
Togg ile ilgili flaş gelişme! Milyonlar bekliyordu! Ve başladı
Togg ile ilgili flaş gelişme! Milyonlar bekliyordu! Ve başladı Togg ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. Togg'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı.
30.07.2022 Yaşam
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Geri sayım başladı: İşte yollarda olacağı tarih
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Geri sayım başladı: İşte yollarda olacağı tarih TOGG ile ilgili son dakika gelişmesi. Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Yerli otomobil TOGG'un Bursa Gemlik'teki fabrikasında 2 yıl boyunca hangi adımlar atıldığı sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Açıklamada, "Deneme üretimine geri sayım başladı" ifadelerine yer verildi. Ayrıca TOGG, Avrupa normlarında teknik yeterlilik terslerinin tamamlanmasının ardından 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarda olacak. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
18.07.2022 Ekonomi
Sırtından vurulup, toprağa gömüldü! 15 yaşındaki çocuk cinayeti itiraf etti
Sırtından vurulup, toprağa gömüldü! 15 yaşındaki çocuk cinayeti itiraf etti Bingöl'ün Genç ilçesi Pınaraltı köyünde kendisine ait bahçede sırtından silahla vurulmuş halde toprağa gömülü bulunan Teyfik Kaynar’ın (79) cinayet şüphelisi M.A. (15) isimli erkek çocuğu, gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde Kaynar’ı kendisine hakaret ettiği iddiasıyla öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.
28.06.2022 Yaşam
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Kayıp gençler 45 saattir kazılan 30 metrelik kuyuda ölü bulundu
Kayıp gençler 45 saattir kazılan 30 metrelik kuyuda ölü bulundu Denizli'nin Acıpayam ilçesinde öldürülüp, gömüldükleri belirtilen İsmail Yalçın (17) ile Hasan Akköse'nin (19) üzeri toprak ve kaya parçaları ile doldurulmuş su kuyusunda cesetleri bulundu. Cinayeti itiraf eden Mustafa Akköse'nin 2 genci mangal bahanesiyle ormana çağırdığı, burada İsmail Yalçın ile Hasan Akköse'yi av tüfeği ile öldürdükten sonra cesetlerini gizlediği, ertesi gün de başkasından aldığı araçla cansız bedenleri alıp su kuyusuna attığı belirlendi.
15.06.2022 Yaşam
Asırlık keşifte çalışmalar başladı!
Asırlık keşifte çalışmalar başladı! Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Şahmuratlı köyü yakınlarında yer alan, tarihi M.Ö. 600’lü yıllara dayanan ve ‘Kerkenes Harabeleri’ olarak bilinen Pteria Antik Kenti’nde kazı çalışmaları başladı.
12.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! Tam 7 bin yıllık! Bir ilin kaderini değiştirecek
Kazı çalışmasında ortaya çıktı! Tam 7 bin yıllık! Bir ilin kaderini değiştirecek Kayseri Kültepe ilçesinde arkeolojik kazılarda çıkarılan küpte bulunan 7 bin yıllık Siyez buğdayı tohumunun üretimi Diyarbakır’da da başladı. Çiftçilerin büyük verim elde ettiği Siyez buğdayının, Türkiye'nin buğday sorunu kapatacağını ve ihraç da edilebileceğini söyledi.
30.05.2022 Gündem
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde...
Yeğenlerden korkunç plan! Yıllar sonra itiraf ettiler, öldürüp ahır bahçesinde... Sivas'ın Gemerek ilçesinde 2015 yılından itibaren kayıp olarak aranan Emrah Dinçer'in (30), Niğde'de oturan akrabaları tarafından öldürülerek bir ahırın bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili aynı aileden 5 kişi cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.
9.03.2022 Yaşam
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Kabataş kesiminde rayların birbirine bağlanması törenine katıldı. Burada açıklama yapan İmamoğlu, "Fulya-Yıldız hattını biz bu yıl sonuna yetiştirip bu hatları bağlantı şekliyle Mecidiyeköy'e gidiş geliş yapacak biçimde, Mahmutbey'den gelecek vatandaşımızı hem Fulya'ya hem Yıldız'a 7-8 dakikada ulaştırmış olacağız."
3.03.2022 Gündem
Büyükçekmece'de gizemli kazı! Ceset bulundu
Büyükçekmece'de gizemli kazı! Ceset bulundu İstanbul Büyükçekmece’de dört gündür yapılan çalışmalar sonucu cesedi bulunan Murat Kartal’ın kelepçeli olarak gömüldüğü ortaya çıktı.
4.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazı Çalışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazı çalışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.