Kazancı Yokuşu

Kazancı Yokuşu

Son dakika kazancı yokuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazancı yokuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazancı yokuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazancı Yokuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazancı yokuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 kazancı yokuşu haberi bulunmuştur. Tüm kazancı yokuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları…
1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları… Her 1 Mayıs’ta olduğu gibi bu yıl da Taksim Kazancı Yokuşu‘nda 1 Mayıs 1977‘de yaşamını yitirenleri andı. Taksim’e çıkış bu yıl da yasaklandı. Bir grup ise Taksim Meydanı’na çıkmakta ısrar edince müdahaleler başladı. Söz konusu yaşananların ardından bu yıl Kazancı Yokuşu’nun neden önemli olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Kazancı Yokuşu nerede, 1 Mayıs 1977 Kazancı Yokuşu olayı nedir? 1 Mayıs 1977'de ne oldu? 1 Mayıs 1977 Taksim olayları…
1.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor!  Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği...
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlanıyor! Taksim'de 1 Mayıs hareketliliği... Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü. Bayram dolayısıyla dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkinlikler düzenleniyor.1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. 1 Mayıs 81 ilde de meydanlarda kutlanıyor.
1.05.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar!
29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açık ve kapalı olacak yollar hakkında açıklama yaptı. 29 Ekim Cuma günkü Atatürk Kültür Merkezi (AKM) açılış töreni dolayısıyla gün boyu yeni bir trafik düzenlemesine gidileceğini bildirdi. İşte, 29 Ekim'de kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar!
27.10.2021 Gündem
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
Ferhan Şensoy öldü mü, neden öldü? Ferhan Şensoy’un hastalığı neydi? Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında? Tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. Ortaoyuncular Tiyatrosu, kurucuları Ferhan Şensoy’un, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini duyurdu. Ferhan Şensoy Tiyatrocu Ferhan Şensoy kimdi, nereli kaç yaşında?
31.08.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı
İstanbul Valiliği'nden '1 Mayıs' açıklaması: 212 kişi gözaltına alındı İstanbul Valiliği, Taksim'e çıkmaya çalışan 212 kişinin gözaltına alındığını ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyurdu.
1.05.2021 Gündem
1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs neden kutlanıyor? 1 Mayıs'ta ne oldu? İşte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tarihçesi!
1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs neden kutlanıyor? 1 Mayıs'ta ne oldu? İşte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tarihçesi! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü 2 yıldır koronavirüsün gölgesinde kutlanıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının gölgesinde kalan 1 Mayıs, kutlamanın yanı sıra çalışanların sorun ve taleplerinin gündeme getirildiği gün olma özelliği de taşıyor. 1 Mayıs'ı kutlamak amacıyla çevrimiçi platformlarda etkinlikler düzenlenirken, çeşitli sendikaların temsilcileri bu özel günde işçinin haklarını dile getiren etkinlikler amacıyla bir araya getiriyor. Peki, 1 Mayıs nedir, niçin kutlanır? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs neden işçi bayramı? 1 Mayıs neden kutlanıyor? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tarihçesi...
1.05.2021 Gündem
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı! Türkiye'de ve dünyada milyonlarca çalışan, ikinci kez 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü pandemi koşullarında kutladı. İşçiler, bu yıl 1 Mayıs'ı “Umut Yan Yana” sloganıyla karşıladı.
1.05.2021 Gündem
Sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı
Sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sendikalar Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2020 Çalışma Hayatı
DİSK önünden Taksim'e yürümek isteyen gruba gözaltı
DİSK önünden Taksim'e yürümek isteyen gruba gözaltı DİSK Genel Merkezi önünde toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen grup gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu da yer alıyor.
1.05.2020 Çalışma Hayatı
Hak-İş, 1 Mayıs'ı 81 ilde sınırlı katılımcıyla kutladı
Hak-İş, 1 Mayıs'ı 81 ilde sınırlı katılımcıyla kutladı Hak-İş Konfederasyonu üyeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kovid-19 tedbirleri alınarak 81 ilin valiliklerince belirlenen alanlarda sınırlı katılımcıyla kutladı.
30.04.2020 Çalışma Hayatı
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi)
BEDAŞ İstanbul planlı elektrik kesintileri programı (4 Aralık 2019 listesi) BEDAŞ, 4 Aralık’ta İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintisi programını açıkladı. İstanbul'un muhtelif bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. İşte 4 Aralık 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek bölgeler...
4.12.2019 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs! İşçiler Kazancı Yokuşu'na çelenk bıraktı
Taksim'de 1 Mayıs! İşçiler Kazancı Yokuşu'na çelenk bıraktı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işçiler 1 Mayıs 1977'deki kutlamalarda hayatını kaybedenlerin anısına Kazancı Yokuşu'na karanfil bıraktılar. Daha sonra Cumhuriyet Anıtı'na yürüyüşe geçti. Anıt önünde toplanan işçiler adına basın açıklaması okundu.
1.05.2019 Gündem
İstanbul'da bu yollara dikkat
İstanbul'da bu yollara dikkat İstanbul'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
8.03.2019 Yaşam
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı Gençlik Kollarının düzenleyeceği "Gençlik Yürüyüşü" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
9.12.2018 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanacak İstanbul'da "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
25.11.2018 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak "HDP Beyoğlu Yürüyüşü" nedeniyle bugün trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.
7.06.2018 Yaşam
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Beyoğlu’nda yapılacak olan Gezi Parkı Yıldönümü etkinlikleri kapsamında yarın Taksim Meydanı ve çevresindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.
30.05.2018 Yaşam
Taksim Meydanı'nda silah sesi
Taksim Meydanı'nda silah sesi Taksim'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
9.03.2018 Gündem
Kazancı Yokuşu'nda anma
Kazancı Yokuşu'nda anma Taksim'de 1 Mayıs 1977'de hayatını kaybedenler için Kazancı Yokuşu'nda anma töreni yapıldı
29.09.2021 Gündem
Taksim'e ve İstiklal Caddesi'ne çıkan yollar kapalı tutuluyor
Taksim'e ve İstiklal Caddesi'ne çıkan yollar kapalı tutuluyor Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan bütün yolllar emniyet tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapalı tutuluyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazancı Yokuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazancı yokuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.