Kazancı

Kazancı

Son dakika kazancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.492 kazancı haberi bulunmuştur. Tüm kazancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Günlük kazancı 1500-2000 TL arasında değişiyor! Hasat başladı
Günlük kazancı 1500-2000 TL arasında değişiyor! Hasat başladı Enginar hasadı başladı. Aydın ve diğer bölgelerde enginar soyucuları da iş başı yaptı. Günde 1000’e yakın enginar soyan işçilerin günlük kazancı 1500-2000 TL arasında.
25.03.2024 Ekonomi
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Aylık getirisi 45 bin lira oldu
Mevduat faizlerinde yükseliş hız kesmiyor! Aylık getirisi 45 bin lira oldu Mevduat faizlerinde rekor kazanç fırsatı. Geçtiğimiz haftalarda yüzde 50 seviyesini aşan mevduat faizleri yukarı yönlü ivmesini sürdürüyor. Bankalarda mevduat faizleri önemli bir eşiği daha aştı. Peki şu anda 1 milyon TL’yi mevduata yatıran kişinin aylık kazancı ne kadar? İşte detaylar...
19.03.2024 Ekonomi
100 bin liranın yıllık getirisi yükseldi! Mevduat faizleriyle ilgili flaş gelişme
100 bin liranın yıllık getirisi yükseldi! Mevduat faizleriyle ilgili flaş gelişme Mevduat faizleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Mevduat faizlerinde yükseliş yeniden hızlandı. Bankalarda faiz oranları yüzde 50 seviyesinin de üzerine çıktı. Peki Merkez Bankası’nın faizi sabit tutmasına rağmen bankalarda mevduat faizleri neden yükseliyor? Ekonomist Muhammet Bayram ‘bunun tek nedeni var’ diyerek beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Mevduat faizleri Mart'ta katlandı! Bankada parası olana güzel haber: Aylık 41 bin TL kazanç
Mevduat faizleri Mart'ta katlandı! Bankada parası olana güzel haber: Aylık 41 bin TL kazanç Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Şubat ayı itibarıyla yükseliş gösteren mevduat faizlerinde mart ayı itibarıyla dikkat çeken değişimler yaşanıyor. Bankalarda faiz oranları yukarı yönlü güncellendi. Peki mevduat faizlerindeki yükselişin sebebi ne, mevduat faizleri ne kadar oldu? Şu anda aylık vadede 1 milyon TL yatırım olan bir kişinin kazancı ne kadar? İşte ayrıntılar...
6.03.2024 Ekonomi
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Mars Kova'ya geçti! Bir dönem kapandı: 3 burcun şansı dönüyor, 2 burç paraya para demiyor, 1 burç yeni bir hayata başlıyor
Mars Kova'ya geçti! Bir dönem kapandı: 3 burcun şansı dönüyor, 2 burç paraya para demiyor, 1 burç yeni bir hayata başlıyor Mars, Kova Burcu'na geçti. Bir dönem artık resmen kapandı. Mas Kova geçişi tüm burçları etkisi altına alıyor. Şansı dönenler, kazancı artanlar, hayalleri gerçek olanlar ve yeni başlangıçlara adım atan birçok kişi olacak. Sadece bireysel değişimler değil toplumsal değişimler de yaşanacak. 23 Mart gününe kadar devam edecek. Astrolog Aygül Aydın'ın Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.02.2024 Astroloji
THY'den yeni kampanya! Yüzde 40 indirim başladı
THY'den yeni kampanya! Yüzde 40 indirim başladı Türk Hava Yolları, Sevgililer Günü'ne özel olarak yüzde 40'a varan indirimlerle bilet satışına başladı.
12.02.2024 Ekonomi
Bitcoin'de kar satışları yükselişin önünü kesiyor
Bitcoin'de kar satışları yükselişin önünü kesiyor Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, kar satışları görse de alımlarla yükselişini sürdürüyor. Ancak gelen kar satışları yükselişin önünü kesiyor.
12.02.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Parasını her ay anapara+faiz olarak yatıranların kazançları da artıyor ve enflasyon oranına yakınsayan rakamlara ulaşıyor. Merkez Bankası verilerine göre, 5 Ocak haftasında yüzde 51.29 olan ortalama faiz, 12 Ocak’ta yüzde 51.05, 19 Ocak’ta yüzde 49.68, 26 Ocak’ta yüzde 49.61 oldu. 2 Şubat haftasında ortalama faiz yüzde 50.99 oldu. İşte mevduat faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Pasif Gelir Nedir, Ne İşe Yarar? Pasif Gelir Nasıl Kazanılır?
Pasif Gelir Nedir, Ne İşe Yarar? Pasif Gelir Nasıl Kazanılır? Az bir zaman harcayarak ya da neredeyse hiç zaman harcamadan elde edilen kazanç pasif gelir olarak ifade edilmektedir. Bu durum aktif kazancın yerine pek fazla emek harcamadan farklı yönler üzerinden elde edilen kazancı ifade eder. Hem tam zamanlı gelir olarak hem de ek gelir kapsamında ele alınarak sağlanır. Bu doğrultuda insanların en değerli kaynağı olan zamanı çok değerli kullanarak, buna uygun en küçük zaman diliminde kazanç elde etmektir. O yüzden önemli bir yere sahip kazanç türleri içerisinde yer aldığını ifade etmek mümkün.
1.02.2024 Gündem
Emekli maaşını 20 bin liraya yükseltiyor! İşte bilinmeyen yöntem
Emekli maaşını 20 bin liraya yükseltiyor! İşte bilinmeyen yöntem Emekli aylığını yükseltmek isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli aylığı, çalışma süresi, prime esas kazanç, yıl içindeki zamlar, enflasyonla beraber dilekçe tarihine göre artırılabilir. Emekli aylığı, çalışanın ortalama aylık kazancı ile aylık bağlama oranının çarpımı sonucunda bulunan tutar olup bunda prime esas kazanç önemli rol oynuyor. Aylık bağlama oranı ise sigortalının malullük, yaşlılık, ölüm sigortalarında toplam prim ödeme gün sayısının her 360 günü için yüzde 2 uygulanıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...
29.01.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni hareket: 32 günde 37 bin 500 TL kazanç
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni hareket: 32 günde 37 bin 500 TL kazanç Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Bazı bankalarda faiz oranları yüzde 50 seviyesine kadar çıkıyor. Parasını her ay anapara+faiz olarak yatıranların kazançları da artıyor ve enflasyon oranına yakınsayan rakamlara ulaşıyor. 1 milyon TL parası olan bir kişinin aylık ve üç aylık faiz kazancı ne? İşte güncel mevduat faizleri ile ilgili detaylar...
19.01.2024 Ekonomi
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır? Pantolon, rüyada en sık görülen semboller içinde yer alır. Rüyada pantolon gören rüya sahipleri ise, rüyalarının anlamlarını sık sık araştırıyor. Rüyada pantolon görmenin en bilinen yorumu ise, rüya tabircileri tarafından titizlikle açıklanır.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kabak çekirdeği görmek genelde mal ve mülk üzerinden anlamlandırılan bir rüya olmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında önemli başarılara imza atacak ve maddi kazancını da mala ve mülke çevirecektir.
12.01.2024 Eğitim
Aylık 100 bin TL kazanıyorlar! Zam oranı yüzde 70'i buluyor
Aylık 100 bin TL kazanıyorlar! Zam oranı yüzde 70'i buluyor Yeni yılda moto kuryelerin kazancı yüzde 70 oranında arttı. Bölgelere göre bir moto kuryenin kazancı aylık 100 bin lirayı geçebiliyor.
11.01.2024 Ekonomi
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Rüyada Ceviz İçi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ceviz İçi Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Ceviz İçi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Ceviz İçi Yemek Nasıl Yorumlanır? Mutlu ve huzurlu bir aile hayatı üzerinden rüyada ceviz içi görmek yorumlanır. Rüya sahibinin evlilik ile birlikte doğru eş ve hayırlı evlat konusunda şanslı olacağına dair yorulur. O aynı zamanda bol çocuk, iyi kazanç ve iş hayatında başarılı bir dönem şeklinde delalet eder. Bereket ve bolluk, helal yoldan kazanç ve rızık şeklinde işaret etmektedir. Rüyada ceviz içi yemek ise şansını ve kısmetinin yakın zamanda yüksek oranda açılacağına dair işarettir.
9.01.2024 Eğitim
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada cenaze evi görmek genelde kişiyi etkileyen ve tedirgin kalkmasına neden olan bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada cenaze evi görmek hayırlı bir rüyadır ve genelde huzurlu bir hayatı temsi eder.
9.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kazancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.