Kavuşma

Kavuşma

Son dakika kavuşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kavuşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kavuşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavuşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavuşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 kavuşma haberi bulunmuştur. Tüm kavuşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun"
Kurtuluş parkı yeniden restore edildi, halkın hizmetine sunuldu! "Hayırlı olsun" Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kurtuluş Parkı’nı yeniden restore ettirerek Kurtuluş Mahallesi’nin çocuklarına hediye etti. Akay, “Siz istediniz, biz yaptık. Çocuklarımız için bundan sonra daha güvenli daha ferah bir park var. Güle güle bu parkta oynayacaklar” dedi.
25.03.2024 Adana
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı
Tuz, şeker, pişirme teknikleri! Uzman isimden sağlıklı beslenme uyarısı Diyetisyen Yağmur İlayda Taş, her yaş aralığındaki bireylerin sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmesi gerektiğini belirterek, “rafine şeker tüketilmemeli ve günlük tuz alımına dikkat edilmeli. Sağlıklı pişirme teknikleri tercih edilmeli” dedi.
4.03.2024 Adana
'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma! Azem oğluyla buluşuyor
'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma! Azem oğluyla buluşuyor Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı, bu akşam beşinci bölümü ile Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak olan 'İnci Taneleri'nden yeni bir tanıtım yayınlandı. Oğlu Cihan’la yıllar sonra kavuşan Azem’in duygusal anları, fragmana damga vurdu.
22.02.2024 Magazin
Cemre düştü mü 20 Şubat 2024? İlk cemre düşünce ne olur, hava ısınır mı? Cemre düşmesi nedir?
Cemre düştü mü 20 Şubat 2024? İlk cemre düşünce ne olur, hava ısınır mı? Cemre düşmesi nedir? Cemre düşünce ne olur, cemre düşmesi nedir? Halk arasında baharın müjdeleyicisi olarak bilinen cemrenin ilki havaya düştü. Cemrenin ikincisi 26-27 Şubat'ta suya, üçüncüsü 5-6 Mart'ta toprağa düşecek.  Orta Asya'dan Arap coğrafyasına, Çin'den Yunanistan'a pek çok kültürde, yılın neredeyse aynı günleri, cemrelerin düşerek ya da yükselerek havayı, toprağı ve suyu ısıttığı tarihler olarak kabul ediliyor. Peki, ilk cemre düşünce hava ısınır mı, kar mı yağar?
20.02.2024 Gündem
Cemre düştü mü 2024? İlk cemre ne zaman düşüyor, ilk cemre hangi ayda, ayın kaçında, nereye düşüyor?
Cemre düştü mü 2024? İlk cemre ne zaman düşüyor, ilk cemre hangi ayda, ayın kaçında, nereye düşüyor? Baharın müjdecisi cemrenin düşme tarihi mart ayının yaklaşmasıyla gündem geldi. Cemre ilk olarak havaya düşüyor. Peki, cemre toprağa düştü mü, ilk cemre ne zaman düşecek, nereye? İşte sırasıyla cemre düşme tarihleri…
13.02.2024 Gündem
12-18 Şubat haftası: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burç zincirleri kırıyor, 3 burç için kavuşma vakti!
12-18 Şubat haftası: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burç zincirleri kırıyor, 3 burç için kavuşma vakti! Bu hafta bizi 2024'ün en çalkantılı dönemi bekliyor. Venüs'ün Kova'ya geçeceği 16 Şubat'ı içeren yeni haftada Astrolog Aygül Aydın, "Zincirleri kırma vakti" dedi. Astrolog Aygül Aydın, 12-18 Şubat 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
12.02.2024 Astroloji
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ailesiyle kavuştu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın ailesiyle buluşma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
10.02.2024 Gündem
Akuamarin Taşı Özellikleri Nelerdir? Akuamarin Taşının En Bilinen Faydaları...
Akuamarin Taşı Özellikleri Nelerdir? Akuamarin Taşının En Bilinen Faydaları... Akuamarin, kelime anlamı ile deniz suyu ve soluk mavi sözcüklerine atıfta bulunan ağua marinus kelimesinden gelir. Denizcilerin kendilerine şans getirmesi için kullanıldığı akuamarin taşı mutluluğun ve genç bir ruhun temsilcisidir.
5.01.2024 Yaşam
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir
Bakan Tunç'tan net mesaj: Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Vekiller terörü desteklerse konu yargıya gelir.' dedi.
26.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer?
Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düşme tarihleri havaların soğumasıyla araştırılmaya başlandı. Soğuk kış aylarının ardından baharın gelişini müjdeleyen cemre birer hafta arayla havaya, suya ve toprağa düşer. Sıcaklık' ve 'sıcaklığın yükselişi' anlamlarında kullanılan cemrenin kışın düşüp düşmeyeceği sorgulanıyor. Peki, Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer?
20.11.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor Güzelliğin sırrı, yalnızca cilt derinlerinde saklı değildir; aslında, gizli düşmanlar da güzellik oyununu bozmak için sinsi bir şekilde beklemektedir. Güneşin kışkırtıcı ışıkları, sigaranın gizemli dumanı, stresin acımasız eli ve fast food'un cazibesi gibi tehlikeli etmenler, cildimizi tehdit eden sinsi düşmanlardır. Her gün, modern hayatın hızlı temposunda cildimiz, dış etkenler ve zararlı alışkanlıklarla başa çıkmak zorundadır. Ancak, cildimiz, güzellik ve gençlik bahçemizin en değerli çiçeği olarak bize verdiği özeni hak ediyor.
4.09.2023 Sağlık
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı yaparak katıldığı Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Seçim döneminde depremzedelere bedava ev sözü verenler hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu. Bugün temellerini attığımız projelerimizle birlikte Hatay'ın kent meydanının, şehir merkezinin inşası için de ilk kazmayı vuruyoruz" dedi.
2.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
Rusya'da 29 yıl önce evlendi! Yıllardır her gün 2-3 kez yapıyor: Çaresizim, yardım edin
Rusya'da 29 yıl önce evlendi! Yıllardır her gün 2-3 kez yapıyor: Çaresizim, yardım edin Hatay'da çalışmaya gittiği Rusya'da, bu ülke vatandaşı Svelena Boz (69) ile tanışıp, evlenen Mehmet Boz (77), 9 yıldır eşine hasret kaldı. Boz, maddi imkanları elvermediği için Rusya'ya gidemediğini belirtip, yetkililerden yardım istedi.
11.08.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: Her aşamada desteğimizi sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Her aşamada desteğimizi sürdüreceğiz Adıyamanlı depremzedeler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine büyük ilgi gösterdi. Bakan Mehmet Özhaseki, “Depremden en çok etkilenen illerimizden Adıyaman’da da vatandaşlarımız ‘Yerinde Dönüşüm’ projemize yoğun ilgi gösteriyorlar. Adıyaman’da da ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlarımızın yanındayız. Ev ve işyerlerini tamamlanıp teslim edilene kadar her aşamada Bakanlık olarak desteğimizi ve denetimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.
26.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Nurdağı'nda 456 konutumuzun kaba inşaatını tamamladık
Bakan Özhaseki: Nurdağı'nda 456 konutumuzun kaba inşaatını tamamladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yapılması planlanan 400'ü köy evi olmak üzere toplam 2 bin 909 konutun inşaatlarının hızla yükseldiğini bildirdi. Özhaseki, “Depremzede kardeşlerimiz hiç merak etmesinler. Sağlam ve güvenli yuvalarını en kısa sürede inşa ederek onlara teslim edeceğiz” dedi.
13.07.2023 Gündem
Kansere karşı koruyucu, ruh sağlığına iyi geliyor! Hayatı değiştiren iki diyet
Kansere karşı koruyucu, ruh sağlığına iyi geliyor! Hayatı değiştiren iki diyet Kanser, diyabet, kolesterol ve diğer kronik rahatsızlıklara karşı etkili olan iki diyet, Türkiye’de de popüler bir şekilde tercih ediliyor. Hastalıkların altında yatan nedenleri ele alarak insanların sağlıklarının korunması için çözümler sunan fonksiyonel tıp büyük ilgi uyandırdı. Hastalıklara karşı adeta kalkan görevi gören Akdeniz diyeti de her geçen gün yaygınlaşıyor. Uzm. Dyt. Başak Satar, bu iki beslenme türüne ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.
25.06.2023 Sağlık
Estetik bağımlısı olabilirsiniz! Karar vermeden bir kez daha düşünün
Estetik bağımlısı olabilirsiniz! Karar vermeden bir kez daha düşünün Son zamanlarda pek çok kişi aynada gördüğü yansımasından memnun değil. Bu nedenle dış görünüşünde değişik yapmak isteyenler hemen estetiğe başvuruyor. Kişi yaptırdığı estetik sonrası istediği görüntüye kavuşamadığında bu durumdan psikolojik olarak olumsuz etkilenebiliyor. Özellikle gençler birbirinden etkilenerek estetik yaptırıyor ve bir süre sonra estetiğe bağımlı hale gelmiş oluyor. Uzman isim de estetiğin psikolojiye etkisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
17.06.2023 Sağlık
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
7.06.2023 Magazin
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu
İrem Derici yataktan paylaştı! Atakan Işıktutan ile kavuştu Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, sevgilisiyle ayrı düştü. Birbirlerinden hiç ayrılamayan çiftten Işıktutan, Alaçatı’da erkek arkadaşlarıyla iki gün geçirdi. İrem Derici, sevgilisi döner dönmez kavuşma pozunu paylaştı.
2.05.2023 Magazin
Elazığ'da afet konutları temel atma töreni! Bakan Kurum: 67 bin konutun temellerini atıyoruz
Elazığ'da afet konutları temel atma töreni! Bakan Kurum: 67 bin konutun temellerini atıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
1.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kavuşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavuşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.