Kavun

Kavun

Son dakika kavun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kavun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kavun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavun gelişmeleri de dahil olmak üzere 536 kavun haberi bulunmuştur. Tüm kavun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor"
Turfanda ürünle çifte kazanç: İlk hasat fasulyede! "İyi bir gelir sağlıyor" Türkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'de örtü altında iki farklı ürün üretimi yapan çiftçiler, üzümden önce bağların altlarına diktikleri fasulyede hasada başladı.
2.04.2024 Ekonomi
Topraktan temizlenmeyen malç naylonu tarımı tehdit ediyor
Topraktan temizlenmeyen malç naylonu tarımı tehdit ediyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, toprağa sıfır serilen malç naylonunun bazı çiftçiler tarafından toprakta bırakıldığını belirterek, “Bu şekilde sürülen tarlalarda bu naylonlar toprağa karışıyor uzun yıllar yok olmuyor” dedi.
6.03.2024 Adana
A Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok A Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
A Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok A Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... A vitamini hayvansal ve bitkisel kaynaklı tüm besinlerde farklı oranlarda bulunmaktadır. Beyaz et, kırmızı et, balık ve deniz ürünleri, taze meyve ve sebzeler A vitamini içerir. 
13.01.2024 Sağlık
Mide Yanması Nasıl Geçer? Mide Yanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Yanması Nasıl Geçer? Mide Yanması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Mide yanması en sık karşılaşılan durumlardan biridir. Rahatsızlık kaynağı stres ya da tüketilen asitli bir yiyecek olabilmektedir. Mide yanmalarında acı da büyük etki oluşturan durumlar arasındadır. Mide yanmasını geçirmek isteyen kişiler bitkisel çaylar tercih etmektedir. Bitkisel çaylar midenin asit dengesini koruyarak kısa süre içerisinde yanmanın önüne geçmektedir. Aynı zamanda süt içilmesi de mide yanmasını engellemektedir.
8.01.2024 Sağlık
C Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok C Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
C Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok C Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... C vitamini bağışıklık sistemi ile ilgili olduğundan zinde kalmak ve hastalıklardan korunmak için alınmalıdır. Birçok meyve ve sebzede c vitamini olduğundan besinlerden alınması mümkündür.
5.01.2024 Sağlık
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kavun Kaç Kalori? Kavun Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kavun genelde yaz aylarında tüketilen bir meyvedir. Kavunun 1 dilimi 50 kalori, 100 gramı ise 28 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri Yerli Malı Haftası şiirleri için araştırmalar devam ediyor. Her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası devam ediyor. İşte en güzel 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık Yerli Malı Haftası şiirleri…
12.12.2023 Gündem
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşayan Burak Aktaş (21), Ağustos ayında halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora gitti. Sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. İki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi ve Kalp Damar Cerrahisi ekiplerinin beraber katıldığı büyük bir operasyonla başarıyla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen kitle karşısında doktorları da şaşırdı.
5.11.2023 Yaşam
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Yaz ayının vazgeçilmezi! 11 TL’den satılıyor
Yaz ayının vazgeçilmezi! 11 TL’den satılıyor Yaz ayının vazgeçilmez meyvesi arasında bulunuyor. Tescilli Kırıkhan kavununda hasat başladı. Tarladan kilogram fiyatı 11 TL’den alıcı bulan kavunda rekolte, üreticinin yüzünü güldürdü.
4.07.2023 Ekonomi
Eriğin tanesi 10, kilosu bin lira
Eriğin tanesi 10, kilosu bin lira Antalya'da manav tezgahlarına çıkan eriğin tanesi 10 liradan, kilosu ise bin liradan satışa sunuldu.
26.03.2023 Gündem
TÜİK: Tarım-ÜFE şubatta arttı
TÜİK: Tarım-ÜFE şubatta arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 127,56; aylık yüzde 6,58 arttığını açıkladı.
15.03.2023 Ekonomi
Kilosu 7 liradan satılıyor! Görenler inanamıyor, ağaçta yetişiyor
Kilosu 7 liradan satılıyor! Görenler inanamıyor, ağaçta yetişiyor Mersin'in Silifke ilçesinde, turunçgiller içinde soğuğa en dayanıklı bitki olarak bilinen ağaç kavunu (şadok), üreticinin alternatifi oldu.
28.01.2023 Yaşam
Üçlü salgına karşı savaşan en doğal antibiyotik, turşu
Üçlü salgına karşı savaşan en doğal antibiyotik, turşu Konya’da kış aylarında özellikle son zamanlarda artan grip salgınlarından sonra vatandaşlar bağışlıklarını güçlendirmek için turşuya ve turşu suyuna yöneldi. Mandalina, yumurta, kavun, karpuz gibi 65 çeşit turşu üretimi yapan Selman Kozan, “Turşu kış aylarında birçok hastalığa karşı savaşan en doğal antibiyotik gibidir ve turşunun birçok ilaçtan daha etkili olduğu bilinir” dedi.
12.01.2023 Yaşam
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Yerli Malı Haftası ne zaman? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir?  Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler!
Yerli Malı Haftası ne zaman? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir? Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler! Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardan olan Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi araştırılıyor. Yerli tüketimin bilinçli olarak artması ve kullanımı amaçlanan Yerli Malı Haftası için okullarda bir dizi etkinlik düzenleniyor. Peki, Yerli Malı Haftası ne zaman? 12 Aralık önemi ne, ne olarak kutlanıyor? Yerli Malı Haftası’nın anlam ve önemi nedir? Yerli Malı Haftası için neler yapılabilir? Yerli Malı Haftası ile ilgili en güzel sözler ve şiirler!
12.12.2022 Gündem
'Japon eriği' mesaisi sürüyor
'Japon eriği' mesaisi sürüyor Son yıllarda dikimi ve tüketimi artan 'Japon erikleri' Aydınlı üreticiler tarafından tercih edilen ürünler arasında yer alırken, hasat edilen erikler boyutuna göre ayrıştırılarak soğuk hava depolarına gönderiliyor.
26.08.2022 Yaşam
Marketlerde yüzde 30 indirim! Akın ettiler, sıvı yağ, süt, yumurta, peynir hepsinde geçerli
Marketlerde yüzde 30 indirim! Akın ettiler, sıvı yağ, süt, yumurta, peynir hepsinde geçerli Büyük indirim başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağına ilişkin müjdesi vatandaşları sevindirdi. Birçok ilde vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatifi marketlere akın etti. Vatandaşlar, “Daha ucuza alışveriş yapabileceğimiz bir seçeneğimiz olacak. Müthiş bir uygulama” dedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar: "Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi." Öte yandan Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde yüzde 30’a varan indirim olduğunu, vatandaşların söylentilere takılmamasını istedi. İşte son dakika haberinin detayları...
26.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi?
Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli ürünler neler, fiyat listesi belli mi? Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağının duyurulmasının ardından “Tarım Kredi Kooperatif Marketi nerelerde var, indirimli satılan ürünler neler? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2022 Ekonomi
50 yıllık çiftçi ata tohumlarına gözü gibi bakıyor
50 yıllık çiftçi ata tohumlarına gözü gibi bakıyor Bayburt’un sebze ve meyvecilik bakımından en zengin köylerinden biri olan Aslandede köyünde yaşayan, yarım asırdır çiftçilik yapan 70 yaşındaki İsmail Öksüz, 10 dönümlük arazisinde ata tohumlarıyla birçok sebze ve meyvenin üretimini gerçekleştiriyor.
16.08.2022 Yaşam
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde indirim başladı mı? Hangi ürünler indirimde olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başladı! 30’dan fazla üründe başlayan indirim temel ihtiyaç malzemelerini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan indirim kampanyasının zincir marketlere de yansıması bekleniyor. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Market indirim kataloğu 2022 yayınlandı mı? Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ürün fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.08.2022 Ekonomi
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı!
Market fiyatlarında büyük indirim! Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde başladı! Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde bulunan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başladı. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürecek. Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, şeker, tavuk ürünler, tam yağlı süt, bal, zeytin çay, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu gibi ürünlerde indirim geçerli olacak.
15.08.2022 Ekonomi
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et...
1400 markette ucuz ürün! Ayçiçek yağı, süt, şeker un, makarna, tavuk, et... Ucuz ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna, tavuk, et ile ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili flaş indirim açıklaması. Ve 1400 markette başladı. Tarım Kredi Marketleri’nin 30’un üzerinde temel ihtiyaç maddesinde yapacağı indirim başladı. Birkaç gün içinde tüm ürünlerde indirimler rafa yansımış olacak. Genel Müdür Aydın, “Vatandaş sepetini daha ucuza dolduracak” dedi. İşte ayçiçek yağı, süt, şeker, makarna fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi.
14.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak?
Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirim başlıyor! İndirim yapılacak ürünler belirlendi. 30’un üzerinde indirim ürün fiyatlarına yansıtılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatif marketlerine indirim talimatı vermiş, 30 ila 40 ürün arasında indirim yapılacağı müjdesini duyurmuştu. Marketlerde hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşın sepeti ucuza dolacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte detaylar…
14.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kavun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.