Kavacık

Kavacık

Son dakika Kavacık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kavacık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kavacık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavacık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavacık gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 kavacık haberi bulunmuştur. Tüm kavacık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.
27.03.2024 Magazin
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor İzmir'in Karabağlar ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
15.10.2023 Gündem
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak
Metrobüs seferleri bir süre FSM'den yapılacak İstanbul'da metrobüs hattında, yarın gerçekleştirilecek 12.15-14.30 saatleri arasındaki seferler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden yapılacak.
14.10.2023 Yaşam
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü ilçede trafiğe kapalı olacak yollar açıklandı.
2.09.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir
Bakan Kurum: İstanbul’dan aday olmak bir şereftir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul’dan aday olma şerefine eriştik. Bu bir şereftir, çünkü İstanbul’a hizmet etmek, medeniyetimize, tarihimize hizmettir; topyekûn insanlık âlemine hizmettir” dedi.
10.04.2023 Gündem
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar?
Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor? Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar? Güneş enerjisi sektörünün gelişimine öncülük eden Smart Güneş Teknolojileri, 2021 ve 2022 yıllarının elektrik tüketiminden dolayı oluşan karbon ayak izini sıfırladı. Söz konusu gelişmenin ardından SMRTG hisse fiyatları merak ediliyor. Peki, Smart Güneş hisse kimin, SMRTG hisse ne iş yapar? Smart Güneş hisse ne kadardan işlem görüyor?
29.11.2022 Ekonomi
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!
Yasemin Özilhan'a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu! Oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Sosyetik güzel, yakın arkadaşı Kerem Bürsin'in, Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisini Instagram'dan takipten çıkması konusunu geçiştirmeye çalıştı. Özilhan, basın mensuplarının konu hakkında ısrarlı soruları üzerine hande Erçel hakkında açıklama yaptı.
24.11.2022 Magazin
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Kerem Bürsin ile Hande Erçel yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi
Kerem Bürsin ile Hande Erçel yeniden aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi Eski aşıklar Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin hayranları tarafından görüntülenmelerinin ardından, barıştıkları iddiaları ortaya atılmıştı. Hande Erçel konuyla ilgili ilk kez açıklama yaparak, merak edilen soruyu cevapladı.
12.11.2022 Magazin
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl?
Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Yeşilçam’ın ünlü yapımcısı Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Yönetmen, senaryo yazarı ve yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu’nun hastalığı ne? Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
10.11.2022 Magazin
Kerem-Hande aşkı yeniden mi?
Kerem-Hande aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunu nedeniyle telefonla arayıp, konuştuğunu açıklamıştı. Son olarak Boğaziçi Film Festivali'ne katılan ve sinema çıkışında yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı.
25.10.2022 Magazin
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar İstanbul'da yarın düzenlenecek Boğaziçi Triatlonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, hangi yollar kapalı? İşte 11 Eylül 2022 İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
10.09.2022 Yaşam
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi! İstanbul Boğaziçi Triatlonu 11 Eylül Pazar günü yapılacak. Boğaziçi Triatlonu organizasyonu nedeniyle İstanbul’da 11 Eylül Pazar günü bazı yollar kapalı olacak. Peki, İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
8.09.2022 Gündem
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme!
Songül Karlı ve Metin Yüncü davasında yeni gelişme! Şarkıcı Songül Karlı'nın kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olduğu eski eşi Metin Yüncü ve 2 sanığın yargılandığı davada Karlı, "Sanık, küçük yaştan beri sanatçı olarak yapmış olduğum birikimlerimi beni dolandırarak benden aldı" dedi.
26.04.2022 Magazin
İntihar girişimi başarılı olmayınca araçtan inip viyadükten atladı
İntihar girişimi başarılı olmayınca araçtan inip viyadükten atladı Beykoz’da aracıyla kendisini viyadükten aşağı atmaya çalışan şahıs başarılı olamayınca araçtan inerek intihar etti. Dehşete düşüren o anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
2.04.2022 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Trafiği hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha başlangıcındayız
İBB Başkanı İmamoğlu: Trafiği hafif görüp özel araçla sahaya çıkmayın, daha başlangıcındayız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz, şu anda 4 günlük zaman diliminin başlangıcındayız. Vatandaşlarımız trafiği hafif görüp, özel araçlarıyla sahaya çıkma gibi bir davranışta lütfen bulunmasınlar. Toplu taşımaları tercih etsinler" dedi.
10.03.2022 Gündem
Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşayan bir kitaptı'
Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı! 'Yaşayan bir kitaptı' İstanbul'da koronavirüs nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybeden Ayten Erman için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
25.02.2022 Magazin
Direksiyon başında uyuyakalan sürücü cipe çarptı
Direksiyon başında uyuyakalan sürücü cipe çarptı Beykoz TEM Otoyolu Kavacık istikametinde seyir halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon başında uyuyakaldığı belirtildi. Uyuyan sürücünün sebep olduğu kazada 1 kişi yaralandı.
19.02.2022 Yaşam
Sır cinayetin arkasından organ mafyası çıktı! İskeleti çoban bulmuştu
Sır cinayetin arkasından organ mafyası çıktı! İskeleti çoban bulmuştu Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2018'de kaybolduktan 2 yıl sonra çoban tarafından bulunan iskeletinden kimliği belirlenen Burhan Aykurt'un (35), organ ticareti yapan kişiler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma kapsamından gözaltına alınan Yasin İkiz, "Burhan'a yakınlaşmak için kadın ismi ve fotoğrafıyla Facebook'ta hesap açtım. Bir süre yazıştıktan sonra Burhan'ı beraber zaman geçirmek için ormanlık alana çağırdım. Amcam Şeref İ. ve yanındaki 3 kişi organ ticareti için cinayeti işledi" diyerek cinayeti itiraf etti. Yasin İkiz tutuklanırken, soruşturma kapsamında amca Şerif İ. de yakalandı.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kavacık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavacık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.